Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryb chronionyyy

Ilu mieliście partnerów seksualnych a ilu żałujecie?

Polecane posty

Gość tryb chronionyyy

Podawajcie. Ja miałam 2 w łóżku i 1 załuje. Małooo, ale do łóżka chodzić to tylko z milosci lubie, taka juz jestem :) Czekam na wasze odp.

Gość okropne moim zdaniem
2 i żałuję pierwszego, z którym straciłam dziewictwo, bo okazał się zwykłym baranem bez finezji i taktu, no i zaczął mnie nachodzić i monitorować wszysco, co robię po tym jak z nim zerwałam.

Gość 19nastu
nie żałuję :p

Gość Buahahaha
Poszła do łóżka z miłości i to aż dwa rzy (to znaczy kolejno z dwoma facetami)! A ile masz lat? Chyba około 40! Nie można kochać 100 razy w życiu. Miłość to coś żadkiego! Nie mylcie miłości z seksem!

Gość barrakuda...
2 pierwszego moze nie tyle zaluje, co teraz juz nie mialby ze mna szans bo wreszcie wiem co to dobry seks :D

Gość tryb chronionyyy
A tych dówch miałam w fantazjach, bo jestem chora psychicznie od dzieciństwa i żaden chłopak nigdy nie chciał mnie tknąć.

Gość Buahahaha
Ja miałam około 40, za to nigdy nie myliłam miłości z seksem, zawsze to był zwykły ordynarny seks, za to nie unikałam żadnych dewiacji. Robiłam w łóżku wszystko co was brzydzi i wcale nie czuję się gorsza!

Gość zagubiona_w_dniu_wczorajszym
Wielu. Około 10. Ilu żałuje? Hmm... falami mnie nachodzi. Raz żałuje jednych, raz drugich. Z jednym przespałam się dla zemsty. ;)

jestem facetem, chyba też mogę odpowiedzieć? 7 partnerek. żadnej nie żałuję. no może jedną, bo była nudna

Gość będę się obnażać
Trzech. Z perspektywy czasu patrząc, o trzech za dużo.

mnie to troche dziwi jak kobiety po czasie żałują że miały jakiegoś partnera seksualnego. czy wy nie potraficie cieszyć się seksem samym w sobie?

Kobiety to hipokrytki straszne, najpierw chcą sie kochać (uprawiać seks) a póżniej jakieś wyrzuty sumienia robią :O "O nie co ja zrobiłam, bla bla bla, zechowałam sie jak dziwka" kurwa, troche luzu drogie Panie :)

to jest właśnie efekt tego całego "seksu dla miłości". sporo kobiet teraz idzie do łózka z facetem nie dla samej seksualnej przyjemności tylko dla bliskości, jedności, czułości itp itd. kobiety po prostu oduczyły się czerpiania czysto seksualnej przyjemności z samego seksu