Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lysek252

Zona wyznała mroczną prawdę

Polecane posty

Gość lysek252

Jesteśmy ze sobą 8lat, 6 po cywilnym ..Wczoraj żona wyznała mi że brat ja gwałcił zanim się poznaliśmy i z nim straciła dziew.....Zresztą od tego momentu jak odkryłem ze nie jest dziewic.. Pomimo jej zapewnień przez prawie rok że jestem jej pierwszym po tym czasie odkryłem ze tak nie jest .Wtedy powiedziała ze tampon wsadziła i temu ..Od tamtego czasu chyba jej oszustwa się zaczeły ..Zapytałem czemu tyle lat mnie oszukiwała ona stwierdziła ze się wstydziła pozatym niewiediała ze z nim to straciła ..Co teraz mam z tym zrobić ..???

Gość MANAGER
powinienes isc z soba do psychologa ,nie zona ale ty jestes chory,jestes psychopata

Gość lysek252
Tak ale po niej moge sie wszystkiego spodziewać nawet tego ze go oskarża go niesłusznie .Zeby tlumaczyć nasze problemy brak rozmów miedzy nami .itd

Gość lysek252
no byłem z żona ale psycholog kazał sie samej żonie na następną wizytę wtawić .Nie ściemniam kur .. może zaproponuje żeby poszła na policję z tym .....przecież to jest chore

Gość MANAGER
lysek na miejscu twojej zony tez bym wszystko olala,wyprowadzila z domu.zycie z psychopata jest niemozliwe-a niestety ty nim jestes,zaczni sie leczyc moze wtedy da sie uratowac twoje malzenstwo.a zonie sie nie dziwie ze ma wszystkiego dosyc nawet ciebie