Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsa000

Jak mu o tym powiedzieć?

Polecane posty

Gość apsa000

Mam 21 lat studiuje i mam roczne dziecko. Niedawno odszedł ode mnie ojciec dziecka byliśmy razem cztery lata poznał kogoś za granicą(mamy ślub cywilny) . bardzo to wszystko przeżyłam ..Poznałam faceta studiuje w tym mieście co ja spotkaliśmy się raz narazie to początek znajomości jest naprawdę w porządku .. zależy mi na nim jednak on nie wie o tym że mam dziecko..nie wiem jak mam mu tu powiedzieć wiem że zaraz może znaleźć ktoś życzliwy i sam się dowie. boję się że to będzie koniec znajomości.co mam zrobić nie daje mi to spokoju

powiedz mu ze masz dziecka i ze on jesli wam sie ulozyc bedzie wychowywal nie swoje dziecko - napewno sie ucieszy :)

Gość a jak szłam do pracy
masz 21 lat i dziecko? facet w tym wieku nie mysli o ojcowaniu obcemu dziecku,przykre ale taka prawda, chce cię zwyczajnie zaliczyc, a ty po jakims tam spotkaniu piszesz jakby to miał byc facet na całe życie, może potraktuj go jako bardziej kolege a nie amata i zobaczysz co przyniesie czas, powiedz mu ze jestes po przejsciach, nie wzbudzaj w nim litosci, nie dawaj do zrozumienia że jestes zdesperowana i az tak ci na nim zalezy. poprostu powiedz,nie tłumacz sie lecz zwyczajnie powiedz , sama wyczujesz co i jak z tym facetem

i masz niestety dobre obawy..moja kumpela ma 26 lat i 2letniego syna..poznala faceta,wszystko pieknie,wielka milosc,wiedzial ze ma dziecko.w koncu zaprosila go do siebie na poznanie malucha i... juz po znajomosci z drugiej strony inna kumpela miala 24 lata i 7letnie dziecko z wpadki z liceum,a teraz ma meza i juz synka drugiego z nim :) jedno jest pewne-musisz mu powiedziec..dziwi mnie,ze nie zrobilas tego na poczatku,teraz bedzie coraz trudniej

tylko nie zdziw się jak cię oleje i nie rób mu wyrzutów. ma pełne prawo

Gość stopy końsko-szpotawa
,

Gość Tak się zastanawiam...
Do -tak szczerze. A ta druga twoja koleżanka nie ma na imię Kamila? A ty autorko musisz powiedzieć przecież nie da się na dłuższą metę ukrywać dziecka

Gość apsa000
muszę się przygotować na najgorsze nie wiem. tak szczerze a gdzie twoja koleżanka poznała faceta nie miał nic przeciwko? zależy mi więc chce być szczera nie mam odwagi mu powiedzieć . dziś napewno to zrobię... wszystko wyjdzie i tak/

Gość apsa000
na spotkaniu mówił że taka ładna i sama i że w to nie wierzy wypytywał mnie ile już jestem samotna.. jednak przemilczałam sprawę bo przecież chyba by się przewrócił z wrażenia co ja mam za sobą..

Gość PITULINKA
SORRY, ale moze tez powinnas mu napomknac, ze jestes mezatka....

Gość Tak się zastanawiam...
Posłuchaj zdaża się. Nie możesz mieć wyrzutów że nie ułożyło ci się życie. I w końcu znajdziesz faceta który to zrozumie. Być może to ten. Ja znam sporo takich przypadków.

Gość mamamamammamamak
najpierw pozna cię jako kobietę potem jako matkę;)

Gość Moja odpowiedź brzmi
A moze sie najpierw rozwiedziesz? To, ze Twoj mężulek sie kurwi nie znaczy ze Ty też musisz. Co ten chłopak sobie o Tobie pomysli mężatka z dzieckiem, mąż za granicą pewnie chce sie zabawić. Powinnas najpierw uporządkować swoje życie, a pozniej szukac faceta, no chyba ze nadal liczysz na to, ze mąż wróci do Ciebie z podkulonym ogonem.

ostatnio sie dowiedzialam od jednego faceta, ze jak mial 19 lat to poznal 28 letnia kobiete ktora miala 2 dzieci.Byl z nia 13 lat...i to nie on ja zostawil...ona nie mogla sobie poradzic z zazdroscia....dla niego tylko ona sie liczyla....czyli konkludujac...jak jest milosc,dziecko nie jest zadnym problemem dla faceta:)

Gość Moja odpowiedź brzmi
A czy owa kobieta z 2 dzieci miala w tym czasie także męża? Bo mąż jednak moze byc problemem dla poważnego związku.

Gość apsa000
Rozwód z jego winy. Oczywiście alimenty. Nie poszukuje dla dziecka niańki czy też jakiegoś sponsora. Chcę żeby zaakceptował sytuację