Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Bin Laden powinien miec uczciwy proces - nie wiadomo,czy bylm winny

Polecane posty

Gość fiutkowiec4
USA zlamala konwencje z Oslo, ktora zabrania wrzucania twardych przedmiotow do morza.

jasne, Bin Laden to niewinna ofiara amerykańskich ektremistów islamskich

A w WTC przyjebał przelatujący gołąb. Do tego przyznał się do zamachów bo Głosy mu powiedziały że tak trzeba...

Gość bakarasz
proces by pokazał że się czymś różnimy od "dzikusów ' a tak wymierzono sprawiedliwość na terenie obcego Państwa bez procesu jednakowoż sam proces ciągnał by się latami a w tym czasie bin Laden zostałby jeszcze wiekszym "bohaterem " ...

Gość z Marchwickim też pewnie tak
było

Gość Flotkka
Bin Laden byl na swoj sposob bohaterem - przeciwstawil sie Amerykanom, czyli panstwu, przez ktorych wiecej niewinnych osob ginie, niz przez wszystkie inne kraje razem wziete

Gość bakarasz
bin Laden to był morderca a nie bohater ... ciekawe jak bys pisała gdyby ci ktoś z rodziny zginął w WTC :-O

"Oko za oko" proste. Czemu niby amerykańskie społeczeństwo miało by mu zapewnić ciepłą celę i żarełko do końca życia czy choćby bezbolesną karę śmierci?

Gość bakarasz
rus1 a więc po co mamy dawac kary dozywocia lepiej wprowadzić powszechną kare smierci i ...aha najlepiej bez sądu :D bo taniej

Gość nieładnie
a temu, że najwiekszemu zbrodniarzowi należy się uczciwy proces

Dla ludzi którzy przyczynili się do śmierci tylu ludzi? Jak najbardziej.

To jest pic na wode, fotomontarz!Ossama bin laned juz od dawna nie zyje,Zginol w zbombardowanych jaskiniach ToraBora.Jest niezaprzeczalnym faktem, ze od tamtego momentu nie pojawilo sie juz zadne nowe zdjecie Ossamy bin Ladena, ani wystapienie w telewizji Al-Dżazira.Ale ale ujawnienie tego nie pasowalo , bo trzeba bylo prowadzic wojne i potzebny byl powod.Niestety Stanami Zjednoczonymi radzi kompleks militarno-przemyslowy i to on ma faktyczna wladze!Nawet ataki na TWC z 11 wrzesnia , zaplanowali, albo celowo dopuscili do nich sami amerykanie, zeby uchwalic t.zw. PATRIOT Act.W celu pozyskania pieniedzy i wiekszej wladzy.PATRIOT Act zostal uchwalony w amerykanski kongresie juz w dwa tygodnie, i niewielu senatorow nawet go przeczytalo.Wiec byl juz przygotowany !To wszysko co podaja media to jest nic innego jak Storytelling!!!

Gość nieładnie
... że NAWET ... miało być

Gość bakarasz
no to mamy inne standardy ..

Gość matacz ,,,..,,,,
proces ? on by pokazal nie zesmy dzikusy , ale zesmy kretyni ! szkoda jak kasy na cała ta ewentualną szopke kto za to zaplacił by ? jak jest jest ok nie ma chwasta i tyle , jak w ogrudku - jak w ogrudku :)

Gość nieładnie
jasne wróćmy do epoki kamienia łupanego

Gość bakarasz
Adolfa Eichmanna Żydzi pojmali w Argentynie i nie zarżneli go ale poddali procesowi jak widać jak się chce to można , ale w tym przypadku Amerykanie nawet nie ukrywali jakiej metody uzyją

Gość gupkitka
Przecież USA zarządza właśnie dzikus, więc o co Wam chodzi? :D

Ktoś jeszcze wierzył w bajkę o Ben Ladenie? :D :D To taki sam projekt, jak kilka tutejszych.

Gość bakaraszu
chyba, ze Ty przyjalbys osame do siebie. szanujeTwja posatwe ale uparcie zmuszasz mnie do opinii, ze logiki u Ciebie za grosz :classic_cool: nie ma skutkow bez przyczyny, wiec.. 🖐️

Gość bakarasz
musztarda ty już masz od dawna urojenia przesladowcze :d wiec Twój post nie dziwi

Gość nieładnie
Musztarda nie taki sam , nie taki sam tylko o wiele bardziej kosztowny i bardziej przemyślany :)

Gość bakarasz
" ze logiki u Ciebie za grosz" no to proszę pokaż że tej logiki mi brakuje :-) bo jak narazie to bzdurzysz na mój temat :D

Gość bakaraszu
nie mam az tyle samozaparcia :D reszte sie domysl :classic_cool:wczorajmiales zaczatek, ale dzis nie mam dla Cie czasa :P

To fakt. I dziwne, że jego unicestwienie zbiegło się z podejrzeniami, że Obama nie jest Amerykaninem ani legalnym prezydentem. Ale teraz to już chyba jest, nie? Prawdziwnym takim, amerykańskim. :D Obama, Osama, Osama, Obama. :D

Gość bakarasz
09:24 [zgłoś do usunięcia] bakaraszu nie mam az tyle samozaparcia reszte sie domysl wczorajmiales zaczatek, ale dzis nie mam dla Cie czasa ok pozdrawiam :-) zatem mylisz czasem pojęcia ..wczoraj mi imputowałaś że nie wiem co to wolnośc wyrażania emocji ..hmmm generalnie duzo bzdurzysz :classic_cool: a udowodnic mojego braku logiki nie potrafisz :D bo sama jej nie masz

Gość bakarasz
musztarda masz paranoje :-( chyba utarczki z shatynem cie tak wykończyły

bakarasz-Masz racje.Prawo miedzynarodowe stanowi, ze nawet najwiekszy zbrodniarz ma prawo do uczciwego procesu.I jeszcze raz dobitnie tu widac , ze to wymyslona historyjka, ktora ludzie, jak widac, kupuja!Jest to nic innego jak element kampani prezydenckiej Obamy, bo jego notowania sa kiepski i potrzebowal jakiejs propagandy sukcesu!

Gość bakaraszu
100% prawdy :classic_cool: milego 🖐️