Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Bin Laden powinien miec uczciwy proces - nie wiadomo,czy bylm winny

Polecane posty

A tak właściwie to uj mnie to obchodzi. Ten świat i tak się zawali... Mam tylko nadzieję że nie dożyję.

Gość Anulkaaaaaaggg
owszem narobił wiele złego ale od kiedy zabijanie ludzi odpłaca się zabijaniem?! na tym ma polegać życie? Skoro jakiś człowiek zabił niewinną istotę powinien umrzeć? Wiem że to jest straszliwy cios i ból ale nie na tym polega życie. Taka osoba powinna siedzieć w więzieniu i odrabiać kare. Takie jest moje zdanie.

Zastrzelili jak psa i wrzucili cialo do moza, jak scierwo, odmawiajac tym samym uczciwego pogrzebu do czego kazdy ma prawo.Przeciez to sie kupy nie trzyma!

"Taka osoba powinna siedzieć w więzieniu i odrabiać kare. Takie jest moje zdanie." A ludzie którym pozabijał bliskich niech go karmią do końca jego dni... "Oko za oko" to jedno z najstarszych praw i funkcjonuje lepiej niż dzisiejsze.

Gość nieładnie
rus co Ty pieprzysz? powiedz gdzie funkconuje prawo "oko za oko" Tobie coś się pomerdało, teraz obowiazują inne prawa, nie odnotowałeś tego w swojej świadomosci?

Teraz nie funkcjonuje bo mamy tzw cywilizację...

Gość hej tele-echo pytanko jest
skad masz takie informacje? skoro w tv tego nie podają? wiem że tv kłamie dlatego chciałabym wiedziec skąd czerpiesz informacje

Gość i ja uważam że biLaden
powienien miec proces. a do czasu procesu terrorysci by porywali kogoś znanego i żądali wymiany jenców. amerykanie by się na to nie godzli to terrorysci by zabijali tego znanego i porywali następnego. jeszcze od czasu do czasu wysadzali by się w jakimś ruchliwym miejscu np w pociagu albo w restauracji. ale byłoby fajne!!!!!!!!

Gość w miejscach zamachów
zawsze powinien znajdowac się jeden z tych którzy chcieliby żeby binladen miał uczciwy proces. byłoby jeszcze fajniej!!!!!!!!!!!!

Gość albo zamaist nich powinni
tam znajdowac się członkowie ich rodzin. wtedy byłoby fajnie i wtedy by szeroko opowiadali o tym, że chcą aby binladen miał uczciwy proces. tak byłoby najfajniej!!!!!!!!!!! :O

Z internetu.Poczytaj sobie co to jest kompleks militarno-przemyslowy i Pariot Akti poszukac dokumentow na ten temat!Sam zobaczysz, i jak umiesz muslec, to odroznisz fikcje od prawdy.Telewizja to nie jest najlepsze zrodlo informacjo, bo coraz czesciej mowi sie o kompleksie militarno-przemyslowo-medialnym!

Na samym poczatku trzeba obejzec fim dokumentalny"Supermocarstwo", prezentowany kiedys w TVP-info!A wszystko sie rozjasni!

{ Bin Laden powinien miec uczciwy proces - nie wiadomo,czy bylm winny } O ile można się jeszcze spierać czy powinien mieć uczciwy proces, o tyle pisanie że nie wiadomo czy był winny jest oczywistym przejawem idiotyzmu. Hitler czy jego minister propagandy też nie mieli procesów(ponieważ się sami pozabijali, zostali mimo to uznani zbrodniarzami wojennymi), mamy uważać że nie wiadomo czy byli winni?

{ Na samym poczatku trzeba obejzec fim dokumentalny"Supermocarstwo", prezentowany kiedys w TVP-info!A wszystko sie rozjasni! } A wcześniej piszesz że tv nie jest najlepszym źródłem informacji. ;)

Gość hej tele-echo pytanko jest
poczytam i obejrzę dzięki wielkie! słyszałam już kiedyś że telewizja to fikcja, że jest kilka osób które rządzą światem i to wszystko a my niczemu sobie swiadomi nieswiadomi pracujemy cale zycie a ten kryzys swiatowy tez podobno przez tych kilku ludzi którzy po prostu chcieli sie wzbogacic

Film dokumentalny to nie wiadomosc!Za prawdziwosc wiadomosci w polskich mediach tak naprawde nikt nie jest odpowiedzialny !A film dokumentalny "superpower", jest produkcji kanadyjskiej !

Gość Myrek nie rob ludziom
prania mózgów "mamy uważać że nie wiadomo czy byli winni? "

Warto tez obejzec inny film dokumentalny " Storytelling".Filmy dokumentalne maja ta wartosc, ze pozwalaja samemu wyciagac wnioski z przedstawionego materialu i nic nie podaja na tacy, tak jak w wiadomosciach!

Gość co za bzdura jee
tak ogladalm ostatnio "milczenie" dokument tez jest jest rezyserowany wiec sie zastanow

W fimach dokumentalnych podaje sie suche fakty do przemyslenia i trzeba uruchomic mozgownice.A informacja w wiadomosciach tv, jest pigulka, ktora sie najczesciej lyka!No bo jak moze miec wartosc wiadomosc, ktora zaczyna sie "jak donosza zrodla dobrze poinformowane...", albo powoluje sie na inne media;" dzis rano CNN podala do wiadomosci, ze...".A rezyserowane sa para-dokumenty!