Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisoka

odchudzanie mężczyzny :)

Polecane posty

Gość gość
Faceci są straszni jeśli chodzi o odchudzanie.Mój mówi,że facet musi być facetem,żebym czuła się bezpiecznie.A ja chyba nie koniecznie...może też go na taki zabieg slim express wyśle.Powiem mu że jak będzie szczuplejszy to ja wtedy będę bezpieczna o Jego Zdrowie...

Gość gość
Odchudzanie mężczyzny...katastrofa!Ale wiecie co oni lubią mieć cos szybko i na już,takie małe dzieci.Skoro twierdzicie ,że te zabiegi slim-express tak działaja,to ja swojego też tam wysyłam.

Gość gość
podzielę się z Wami informacją co skłoniło mojego znajomego do schudnięcia otóż lekarz rodzinny powiedział mu ze ma tak złe wyniki ze niedługo może spodziewać się zawału lub udar****łop się tak wystraszył ,ze zdecydował się przejść na dietę dukana oraz zapisał na zumbę .Jednocześnie dowiedział się o zabiegach laserowych korygujących tkankę tłuszczową Slim-Express .Rezultat był taki ,że w ciągu trzech m-cy schudł 20 kilo.Udał się ponownie na badania kontrolne gdzie lekarz odpowiedział" Panie Marcinie dobra robota oby tak dalej"

Gość gość
podzielę się z Wami informacją co skłoniło mojego znajomego do schudnięcia otóż lekarz rodzinny powiedział mu ze ma tak złe wyniki ze niedługo może spodziewać się zawału lub udar****łop się tak wystraszył ,ze zdecydował się przejść na dietę dukana oraz zapisał na zumbę .Jednocześnie dowiedział się o zabiegach laserowych korygujących tkankę tłuszczową Slim-Express .Rezultat był taki ,że w ciągu trzech m-cy schudł 20 kilo.Udał się ponownie na badania kontrolne gdzie lekarz odpowiedział" Panie Marcinie dobra robota oby tak dalej"

Oj tak faceci mają problemy z odchudzaniem... Znam takiego jednego, który próbował chodzić na siłownię... kupił karnet na miesiąc i po tygodniu stwierdził, że on sie do tego nie nadaje i przestał chodzic hahaha pieniądze wywalił w błoto :) ale nie poddał się zaczął stosować dietę i też nie trwało to długo bo nie potrafił sie oprzeć :) Mimo wszystko nie odpuszczał i znalaz gdzieś w necie firme, która robi zabiegi odchudzające nie pamiętam dokładnie jak ona sie nazywała Slim-Express czy coś takiego i poszedł tam. Nie jedna osoba mu to odradzała bo to strata kasy, ale chciał spróbować. No i już po jednym zabiegu bylo widać roznice do tego dostał suplement diety i nie ciągnie go do jedzenia. Szukal wygodnego sposobu na odchudzanie i znalazł :)

Gość dmuchawcelatawce
Zabiegi w slimie polecam ! :) Mój mężczyzna również miał problemy z oponką, jak przeszedł 3 takie zabiegi to aż mu szczęka opadła, bo nie wierzył, że coś takiego jest możliwe. Myślał nawet, że Pani w punkcie ma oszukany centymetr, ale jak zmierzył się po powrocie do domu, to nie wierzył własnym oczom :)

Gość gość
tuczniki sa ohydne i sa produktem swych matek i babć

Gość indka
Dla tych knurów jak mówicie także jest Slim - exspress. Dowiedziałam się ze tam dużo facetów chodzi się odchudzać;)

Gość Jarek288
Ja jezdze na rowerze ale niestety samo to nic nie daje i musze się wspomagać różnymi zabiegami czy tez suplementami aby pozbyc sie mojego piwnego brzuszka:D ostatnio zobaczyłem cos takiego jak slim express taka zielona mała budka i Pani poleciła mi tam suplement slim express pro zazywam to dopiero od 3 dni zobaczymy bede informowac o efektach

Gość Patryk277
Dobrze, że ten watek się pojawił co do mężczyzn\;) Sam nim jestem i nie wstydzę się tego , że chcę się odchudzić. Ale niestety samo bieganie nic mi nie daje i nie mam silnej woli;/;/ Dlatego moja żona wykupiła mi an moje ur zabiegi w slim exspress co było dla mnie niespodzianką;) I dlatego tak ją kocham za takie niespodzianki. i co najlepsze jestem po 4 zabiegach i 6 cm w dół. Sam w to nie wierzyłem ale jednak... coś zadziałało na mnie w końcu;);) Szczerze polecam. Jak ktoś ma jakieś pytania to będę tu zaglądać i chętnie odpowiem

Gość Michaell
Mnie na zabiegi Slim Express żona namówiła. Wykupiłem pakiet 6 zabiegów. Po jednym zabiegu spadło mi 2 cm , aż nie dowierzałem bo jakoś średnio wierze w takie lasery a jednak. Do tego wykupiłem tabletki Slim Express Pro po fajnej cenie.

Gość stelio26
piszecie, że facetom się nie chce a na siłowniach widać 80% facetów do 20% kobiet. Polskie jedzenie to jest mistrzostwo świata i wszystko jest dla ludzi drogie Panie ale fakt jazda na rowerze czy basen też do tego się zalicza. Ja pomimo zazwyczaj dość aktywnego trybu życia przy zmianie pracy "zyskałem" trochę kg i jako owłosiony spasiony typowy polski knur skorzystałem ze Slima. Nie od razu bo nowa dziewczyna mnie tam zaciągneła i muszę przyznać, że jak na 20 minut i wydaną 117 zł to rewelacja aczkolwiek tylko w połączeniu z ruchem fizycznym. Skorzystałem 1 raz 2 cm mniej 2 raz podobnie. Warte spróbowania

Faceta możecie wysłać na kriolipolizę :) nie jest to zabieg typowo dla kobiet tylko dla każdego kto chce się pozbyć kilku cm z brzucha, bioder, ud :D np. w Krakowie taki zabieg można wykonać w http://www.vicihair.pl/#!vici-clinic-i-kriolipoliza/c1qvw W innych miastach na pewno znajdziecie nie jeden salon oferujący taką usługę :) Warto spróbować

Gość Piotr555
Dla mnie ważny przy odchudzaniu jest skład danego produktu. Stosuję therm line man bo ma unikalny skład przystosowany dla mężczyzn. Po nim w ciągu trzech miesięcy schudłem 14 kg.