Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reneewiu

kłucie pod żebrami -prawa strona 5 miesiąc ciazy

Polecane posty

Gość reneewiu

od wczoraj mm takie bole ze nawet boje sie wziac glebszy oddech. 3 dni temu bylam u lekarza i wszystko było w porządku. czy to moze dziecko uciskac na zebra?

Gość ja też.....///
ja też miałam coś podobnego w ciąży w ostatnim 3-mestrze i dziecko mi wtedy uciskało na wątrobę i ogólnie na wnętrzności. Koleżanki w ciąży też mówiły że miewały takie bóle, więc to raczej nic groźnego... To ucisk raczej na wnętrzności niż na żebra, ja pod koniec ciąży siedzieć nie mogłam bo ból był okropny :O

Gość niedługo rodzimy :)
ja równiez miałam taki ból, pulsowało, kuło itd teraz jestem przed porodem i zdarza sie to rzadziej, Prowadzaca mówiła ze nie ma sie co martwic to dziecko uciska i dlatego

mnie parę razy chwycił taki ból, nie mogłam nawet wziąć oddechu bo czułam, jakby mi coś z tej prawej strony miało rozerwać. ale, jak dziewczyny mówią - dziecko rośnie i uciska to i owo, wszystko się podnosi do góry. zapytaj swojego gina przy okazji wizyty, ale ja bym nie panikowała - o ile to nie jest oczywiście stały ból.

Gość reneewiu
wczoraj raz mnie chwyciło dzis drugi i oby juz nigdy wiecej. mam nadzieje ze to naprawde normalne, dzieki za slowa otuchy bo wiecie ja to jestem panikara tym bardziej ze to 1 wyczekiwana ciąża

Mnie też tak bolało, nie wiedziałam co to...uczucie jak by mi skóra pękała...a to niunio mi nóżki w żebra wsadzał

Gość motylekkolorowy
JA mialam takie bóle po lewej stronie juz od piatego mca do samego konca - masakra, byly dni, ze nie moglam nawet siedziec, tylko lezec na lewym boku, wtedy tez poszlam na L4 bo nie wyrabialam w pracy. Bol byl dotkliwy, pieczenie, tak jakby mi sie skora chciala rozedrzec, minelo po porodzie...

Gość gość
mam takie kłucia juz od 3 dni, przy braniu wdechu i wydechu pojawia sie wielki ucisk i bol w tym wlasnie miejscu. bylam wczoraj u lekarza i dostalam skierowanie do szpitala z diagnoza kolki wątrobowej, po czym okazalo sie ze jest to zastoj w nerkach bo malenstwo za bardzo uciska , przepisali mi nospe lecz nic nie pomaga lecz lekarz powiedzial ze to moze prowadzic do przed wczesnego porodu...;/