Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stać mnie na lepszy

Co myślicie o tym wózku ??

Polecane posty

Gość Arla Arla
Tak, tak... słyszymy to po kilka razy dziennie na tym forum. Ludzie tu wręcz opływają w dobra wysokiej jakości... :o Na szczęście sposób budowania wypowiedzi zdradza kim są i do jakiej grupy społecznej należą. Śmieszni niedowartościowani przemądrzalscy.

Gość do pojebanej wyroczni
..."paczka prezerwatyw 10zl-pozadny wuzek 2000zl..." a najtańszy jest słownik ortograficzny -taki kieszonkowy ,u mnie w kiosku 7 zeta !Kupić ci?! Kretynka porąbana !!!!😡

Gość vendettaaa
dwóch nie mam. i może to moje nie jest jakieś mega nowe. ale na tyle dobre, że prędko go nie sprzedam. i nie muszę się niczym dowartościowywać bo po co? a poza tym rzadko kto mający matiza kupuje fotelik za 600zł.. nie wiem o co Ci chodzi? ma mi być przykro, że jako tako mi się powodzi? ehhhhh

Gość vendettaaa
a co? mam Ci porobić fotki i fotelika i wózka i samochodu, żebyś uwierzyła?:D ciao🖐️

Gość sekata - glupia wypowiedz
"Nie madruj sie juz na temat jakie oceny i testy itd. bo to sie dotyczy PRAWDZIWYCH fotelikow." taaak of coure, testy dotycza na pewno falszywych :D

acha i nie mam w zwyczaju dyskutowania w kilku roznych loginach wiec darujcie sobie, ja sie swojego zdania nie wstydze zebym musiala sie sztucznie popierac udajac kogos innego ;) a moj ton wynika z tego, ze denerwuje mnie podejscie, ze lepiej badziewie a nowe, nawet ulamka sekundy nie poswiecajac na to, co zawiera w sobie chociażby taki zestaw 3w1 w cenie 500zł. "Co tanie to drogie" jednym słowem, najpierw czlowiek sie ucieszy a potem bedzie psiczyl bo trzeba bedzie jeszcze dolozyc na naprawy za rok albo rece bedzie mial niczym pudzian od manewrowania tym sloniem.

Gość vendettaaa
a wózka nie wiadomo na jakim wypasie nie mam. 1.700 zł za 2w1 więc kosmos żaden to nie jest. to tyle.

Gość do pojebanej wyroczni
Ja kupiłam wózek od koleżanki w idealnym stanie i nie rwałam włosów z głowy ,że taki czy siaki .Ważne dla mnie było aby był zadbany i był . Miałam w tym czasie doła finansowego ale naprawde idąc ulicą nie interesuje mnie kto ma drogi wózek a kto tani do diabła z tym . Mam dwoje dzieci i "przejezdziło " na tym jednym .A w przypadku moich dzieci szybko "wyszły" z wózków .Tak więc autorko olej te "ciepłe komentarze i kupuj taki jaki chcesz i na jaki cie stać 🖐️

"sekata - glupia wypowiedz" - Ty naprawde nie czaisz, o czym ja mowie :D japierdziele :D bye

Gość Arla Arla
Wiesz, na dobrą sprawę to ja też mogę ci porobić zdjęcia Audi wujka, Teutonii kuzynki i Roemera ze sklepu, albo jeszcze lepiej - poszukać w necie gotowych cudzych i powiedzieć że to moje. :o Tu każdy jest 'bogaty'. Kafeteria to 'elitarne' miejsce, nie wiesz tego jeszcze? No i oczywiście wszyscy piszą prawdę. :o

najłatwiej coś zaproponować za 2000-3000 tyś PEWNIE!!!! ja uważam,że te wózki które zaproponowałam autorce w cenie 600-800 zł są fajne. A do tego to nie forum o drogich wózkach czy fotelikach!!!!

a po cholere kłamac skoro i tak każda sciema tu wyjdzie? sa tacy co sie nudza i sledza innych i jak tylko zeznania sie gdzies beda roznic to od razu znajda sie adwokaci ;) niby kazdy ma tu sie w dupie ale jak potrzeba szpiegow to ich pelno.

Gość sekata - glupia wypowiedz
no pewnie, ze nie czaje, bo co tu czaic skoro nie potrafi pani pisac w sposob przystepny i poprawny :) logiki i argumentow w tym pani pisaniu rowniez brakuje, wiec nie ma w sumie o co sie chandryczyc 🖐️

nie chodzi o to, aby proponowac cos za tysiace, ale w przypadku braku kasy przemyslec zakup, moze warto kupic np..używany a porzadny i dokupic konkretny fotelik a nie nachapac sie 150elementami w zestawie za 200zł ktore rozleca sie po 2 razach?

Gość Arla Arla
Zresztą - jak wyżej. Jeśli ktoś ma problemy z budowaniem wypowiedzi, to znaczy, że nie jest osobą na poziomie. Osoba nie na poziomie z kolei nie może mieć wiele, bo nie ma dobrej pracy, a co za tym idzie porządnej pensji, więc i środków, by kupować drogie produkty. - Chyba, że ma męża dresika-złodziejaszka, który zdobywa dla niej pieniążki mało wyrafinowanymi sposobami, albo siedzi za granicą i przysyła jej oszczędności, tudzież rodzice i teściowie zasponsorowali jej te wszystkie rzeczy którymi się tak tu podnieca. Ba, są też i takie panie, które wolą kupić drogie rzeczy na pokaz, a w mieszkaniu mają późny PRL - bo oczywiście koleżanki muszą widzieć, że ją stać.

zabawne...kolezanka ma CONECO TOLEDO cena od 700 zł i jeździ nim juz 2 rok i jakos sie nie rozwalił...a wozek wygląda spoko

Gość Doriana mama
Co ty w ogole opowiadasz? Dlaczego ma sie rozleciec? Ja mam taki tani wozek i 2 dziecko juz obsluguje! Nic sie nie rozlecialo! Zejdzcie wy wszystkie na ziemie! Niekore sie moze i rozlatuja,ale nie wsztskie! Nie mozna generalizowac i wrzucac wszystko do jednego worka

Gość Doriana mama
Ja mam za niecale 600 zlotych i tez jest w dobrym stanie. Zalezy jak kto dba i czy szanuje. Jak ktos jest niechlujny to i wozek za 2000 doprowadzi do watpliwego stanu

Gość do arla arla
jesteś zdrowo jebnięta, tyle ci powiem 🖐️ a zazdrosna do granic możliwości, współczuję.

Gość Arla Arla
Dzięki Sękata - a.k.a. Vendetta, ale nie musisz się wstydzić pisać pod własnym nickiem. :) Sama sobie wystawiasz osąd... Prawda cię ubodła?

Gość uppppppppppppppppppppppp
do tych wozeczkow nic nie mam ale jak ktos wczesniej napisal jako spacerowka sie nie sprawdzaja. moja siostra miala podobny i tylko uzywala wersji glebokiej a pozniej kupila lekka spacerowke. gondoli uzywasz najkrocej wiec jak nie stac cie na droszszy 2w1 to moze kup tanszy? sa juz na allegro za 300zl a pozniej kupisz porzadna spacerowke? no ale to moje zdanie

Gość nie wiem o co wam chodz
Nie ma pojęcia, ale jak ktoś założy temat wrzuci fotę takego wózka, to z reguły spotyka się to z potępieniem najgorszym z możliwych. bez przesady to żadna zbrodnia, że komuś się tak wózek podoba

Gość ankapro
Drogi szpanerski