Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M A T U R A

Jak wam poszla matura z matematyki??

Polecane posty

Gość ile wam wyszlo w tym ostatnim
zadaniu zamknietym?? ze srednia...

Gość jolpolllaa
A jeśli w 23 zadaniu nie narysowałam na osi zamalowanych kółek, żadnych nie narysowałam to odejmą mi punkt?

Gość poracha z matmy
w ostanim z ta srednia wyszło 7

Gość kvjlfdvlb
dyrektore czemu tak uwazasz? czy to, ze ktos uczy sie gorzej bądz niema matury jest gorszym człowiekiem od Ciebie?

Gość kto mi powie czy jak
w tym pierwszym zadaniu otwartym policzylam tylko pierwiastki bez rysowania to bede miala jakis punkt czy zero? kurde takie smieszne bledy

Gość kvjlfdvlb
bez rysowania to tylko 1 pkt...

Gość ange,lincjk
a ma ktoś 2 grupy ? chodzi mi o arkusze i odpowiedzi. ?

Gość matura to bzdura
w sumie to nie wiem moze akyrat sie uda :) w tym zamknietym to wyszlo 28 mi i wydaje mi sie ze dobrze. robilam na swoj łeb bez zadnych wzorow wiec nie wiem czy mi podlicza za to punkty :P

Gość kvjlfdvlb
nie zdałam naliczyłam sobie tylko 22 %

Gość patys
dlaczego tak uwazasz? bo w twoim pokoleniu jak byla matematyka to nauczyciele pod koniec dawali rozwiazania? tak bylo duzo osob mi opowiadalo jak wygladala matura i to w dobrych szkolach. bardzo duzo sie uczylam do matury szczegolnie z matemtyki tyle testow rozwiazywalam chodzilam na korepetycje, baba od korepetycji byla bardzo zadowolona z tego jak mi idzie i co? otworzylam arkusz i sie zalamalam, lzy mi w oczach stanely, nie bylo podstawowych zadan... tyle staran i wszystko na marne, wiedzialam ze bedzie trudniejsza matura w tym roku ale zeby az tak?

Gość stary matematyk
tak było z maturą dawniej ,belfry roznosiły czasami ściagi aby wyciagnać osiołków ze szkoły , to prawda , teraz nikomu na tym nie zależy uświadomcie to sobie wkońcu, i wyciagnijcie z tego wnioski , matura z podstawy była banalna , rozszerzenie sredni poziom trudności ,

Gość kloium jhsssD
Dyrektore zgadzam się z Tobą już myślalam że tylko ja mam takie wrażenia.Ta matura była na poziomie gimnazjum, wy jesteście niedouczeni i tyle.Gówno prawda że nauczyciele kiedyś dawali ściągi, u mnie na maturze nikt nic nie dawał i jakoś zdaliśmy a zadania były 100 razy trudniejsze.Macie pusto w głowach i na maturze doszło do konfrontacji.Niedługo będą wam dawać dodawanie ułamków a i w tym się pogubicie.Ten rocznik jest wyjątkowo wolnomyślący,widać te komóry wam neurony wyjarały doszczętnie .Głupki się pogubiły bo im dali zadania na logiczne myślenie..koszmar

Gość kloium jhsssD
ściągi...jak by wam dali ściągi to byście tez pisali że za trudne i za mało dokładne,rocznik łopaty i tyle

Gość drazem go
to ciekawe bardzo, bo moja faceta od matmy mowila, ze nam wspolczuje, bo ona sama ściągała na maturze (wielka mi matematyczka:O) , bo wszyscy ściągali i nauczyciele nic sobie z tego nie robili i z czego wiem tak było prawie wszedzie. teraz o zadnym ściąganiu nie ma mowy, więc przestańcie cwaniakować. gdybyscie musieli zdawac tak jak my BEZ ŚCIĄGANIA, to tez co najmniej połowa z was by nie zdała...:O😠

Gość drazem go
wypraszam sobie :O juz wiem, ze ustną z pol. mam zdaną na 95%, więc bez takich proszę :O widać masz jakieś kompleksy :O

Gość kloium jhsssD
gratuluję, jesteś widocznie wyjątkiem w roczniku za trudne, w całej tej waszej maturze nie ma ani jednego trudnego zadania, ani jednego!

Gość kloium jhsssD
nie wiem co robiła matematyczka twojego faceta, ale wiem że u mnie nikt nie ściągał bo nie było od kogo i wiem ze te zadania były łatwe, do matury przystępują ludzie którzy nie potrafią znależć x, a potem określić do którego przedziału należy????W przedszkolu masz takie zadania śliwkę i przyporządkować koszyczek śliwek, jabłek albo gruszek, w przedszkolu też było za trudno??

Gość kloium jhsssD
Mało tego jakbym ja albo inni ze starej matury napisali na 15 procent to byśmy mogli myć szyby w autobusach a wy zdajecie, macie ułatwień co nie miara, z nami nikt się tak nie pieprzył a i tak wam za trudno, żenada