Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skołowana jaaa...

Mam chłopaka ale..

Polecane posty

Gość Skołowana jaaa...

Witajcie postaram się opisać mój problem, choć wiem że zamiast rady możecie mnie pocisnąć. Mam chłopaka od 2 lat. Jest mi z nim dobrze, ale sama nie wiem czy mogę nazwać to miłością jeśli myślę o innych? Brak mi związku w związku, jesteśmy razem ale osobno, mieszkamy razem ale jak jesteśmy razem w domu ja siedzę na kompie on przed telewizorem albo odwrotnie... Jak próbuję z nim porozmawiać o tym on zaraz krzyczy, że zadaję mu szereg trudnych pytań a on jest przecież facetem, więc normalne że nie potrafi mi odpowiedzieć... Najgłupsze tłumaczenie! Kochamy się raz na... 2 miesiące? Ludzie ja mam 21 lat! Nie jestem pasztetem są faceci którzy dalej się za mną uganiają... I co do nich to właśnie o nich tak rozmyślam, a właściwie o jednym. Jeden z nich to mój były a drugi to niedoszły, noi ten niedoszły ostatnio ze mną rozmawiał, że był głupi mówił i chce się ze mną umówić na piwo. Mój problem polega na tym że chcę być z obecnym ale brakuje mi czegoś w tym związku... a czasami myślę, że boję się zaczynać wszystko od nowa przez głupie problemy typu kto weźmie pralkę którą kupiliśmy razem... wiem to głupie ale sama nie wiem... Nie proszę o radę bo wiem że chaotycznie piszę ale wypowiedzcie się chociaż. Dzięki...

Gość Skołowana jaaa...
ktokolwiek?

Gość Skołowana jaaa...
Nie napisałam że myślę o zdradzie... a wyjście na piwo to nie zdrada, myślę o Nim ale nie o tym jak zaplanować zdradę tylko konkretnie o jego osobie

Gość Skołowana jaaa...
Jedyna wypowiedź to taka że jestem kurwą? hmm nieźle