Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdziesie wybrac

Gdzie z dziecmi na wczasy zagraniczne?

Polecane posty

Gość gdziesie wybrac

Interesuje mnie jakies cieple miejsce z ladna plaza, przyjazna dla malych dzieci, najlepiej w Europie. Podroz sierpien/wrzesien. Nie musimy duzo zwiedzac, zalezy nam glownie na przyjemnycm nicnierobieniu i grzaniu sie w slonku:)Co polecacie?:)

Gość gdziesie wybrac
5 i 2.

CHORWACJA, CZARNOGÓRA., GRECJA..poszukaj hoteli przeznaczonych dla dzieci!!!...napewno odpada TURCJA,TUNEZJA, EGIPT-PRZYNAJMNIEJ JA NIE POLECAM

Gość gdziesie wybrac
Dzieki. :) Egipt czy Tunezja w ogole mnie nie pociaga, wiec dla mnie tez odpada;) A moglabys napisac cos wiecej o ktoryms z tych krajow co wymienilas? Jak rozumiem bylas we wszystkich z dziecmi? Gdzie bylo najfajniej?

zdecydowanym faworytem jest czarnogóra ...piękne plaże i piekne tereny...Czarnogóra jest stosunkowo tania. Nawet we wrzesniu jest cieplutko. Tylko szukaj hotelu takiego aby dzieci się nie nudziły

a czemu Turcja odpada? ja się z 9 miesięcznym dzieckiem wybieram we wrześniu, bo wszyscy moi znajomi, podróżujący z dziećmi własnie Turcję polecają:) hotele w większości przyjazne dzieciom, ludzie też, jedyne na co trzeba uważać to woda, ale w Grecji czy na Bałkanach też trzeba...

Gość gdziesie wybrac
Dzieki, musze zatem popatrzec na Czarnogore.Szczerze mowiac nawet nie bralam takiej opcji pod uwage, ale skoro zachecasz..:)Ceny jakie sa mniej wiecej? Myslalam o Kanarach, np. duzo dobrego slyszalam o Teneryfie czy Gran Canarii jesli chodzi o hotele przyjazne rodzinom z dziemi. Albo o Hiszpanii. Moze ktos byl w tych stronach i moze cos powiedziec z wlasnego doswiadczenia?

Gość gdziesie wybrac
O Cyprze tez myslalam.. A do Turcji gdzie sie wybierasz? Pierwszy raz z dzieckiem?

Gość gdziesie wybrac
Aaa sorki, nie zauwazylam, ze dziecko ma dopiero 9 m-cy, a wiec pierwszy raz :)

w Turcji z tą czystością bym się kłóciła... co do wody???hmmmmm i to jeszcze małe dziecko 9 miesięcy...ale każdy robi jak chce. Ja we wrześniu byłam nad Polskim morzem i ponownie mam rezerwację na ten rok tym razem inny hotel...jadę pod koniec sierpnia za małe pieniądze. Wakacje za granicą mają swój urok...super baseny, piekne pokoje, jedzenie... zostawiam je na kolejny rok

fajnie tylko jak dla mnie droga jak na wyjazd rodzinny, ale jak stać to czemu nie...mozna znaleźć fajne hotele.. też piękny kraj

Przejrzyjcie sobie zdjęcia z Czarnogóry...ja też nie brałam tego kraju pod uwagę...ale jak tam pojechałam SZOK!!!! napewno pojadę tam jeszcze nie jeden raz. NO I JEST STOSUNKOWO BLISKO

Gość nimkaa
My byliśmy z dzieckiem jak miało 3 lata w Tunezji. Dziecko było bardzo zadowolone i wspomina wakacje do dzisiaj. W hotelu były animacje czy zorganizowany czas w dzień i dyskoteki dla dzieci wieczorem czyli maluch dużo czasu miał zajęte a i rodzice odpoczęli. W tym roku lecimy na Krete i mam nadzieję, że będzie równie fajnie.

Gość gdziesie wybrac
Nie ukrywam, ze zalezy mi na w miare bliskiej odleglosci, dlatego nie biore pod uwage np. Egiptu. Czy Tunezji.

My z mężem planujemy wyspy kanaryjskie, ale tak w październiku bądź listopadzie i jeszcze zastanawiamy się czy z synem czy sami, syn będzie miał wtedy ok. pół roku

lecimy do Alanyi (nie wiem jak się to odmienia :( ) bo 1. wiele osób z mojej najbliższej rodziny już tam było, więc mam dokładnie "obczajone" hotele 2. spore miasto, z dużą ilością parków i deptaków, więc jest gdzie spacerować 3. z tego biura podróży, z którego lecimy, jest największy wybór właśnie do Alanyi i opcje all inclusive wcale nie wychodzą zbyt drogo a nigdzie wcześniej nie pisałam nic o czystości :) ale ja mojego dziecka absolutnie w sterylnych warunkach nie trzymam, poza tym chodzę z nim na basen żeby nie łykał wody jak już będziemy w Turcji (swoją drogą polecam gorąco pływanie z maluchem, cudna rzecz :) ) wiem że na wodę trzeba uważać, ale w innych krajach też bym uważała a co do hoteli to akurat jak sprawdzałam to właśnie w Turcji najlepiej jest zrobiona "baza " dla maluchów, typu place zabaw, brodziki, w większości hoteli dostępne łóżeczka co prawda nie wiem jak to wygląda w innych krajach w tego typu organizowanych wycieczkach, bo do póki małego nie było, to zwiedzaliśmy świat na własną rękę :), więc się nie będę wymądrzać :)