Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość URANIA.776

Jestem załamana moją znajomą-jak tacy ludzie w ogóle funkcjonują?

Polecane posty

Gość URANIA.776

Mam znajomą, która jest po prostu głupia, a delikatniej mówiąc bardzo nieinteligentna. Nie piszę tego dlatego, żeby się z niej wyśmiać tylko po prostu muszę się tym podzielić, bo to mnie przeraża. Nie spotkałam się z drugą taką osobą. Poszła do liceum, z testu gimnazjalnego miała coś około 40 pkt (z całości), tam nauka ją przerastała, choć wcale nie było tak źle, ciagle narzekała że tyle trzeba się uczyć:O (no heloł co ona myslała że LO to 3 lata wakacji?) Jej wpadki, gafy zdarzają się codziennie, zawsze coś głupiego walnie, coś na prawdę bardzo mało inteligentnego:O W przyszłości chce zostac kosmetyczką. O zgrozo, wspólczuje jej klientkom, jeszcze pomyli maseczkę z kwasem jakimś :O Jest taka płytko myśląca, masakrycznie..przecież ona się nie nadaje na kosmetyczkę. Nawet jak nieraz gadamy to już ja wiem więcej na temat kosmetyki od niej. jak jej powiedziałam ze przed nałożeniem samoopalacza trzeba zrobić peeling to wywaliła te swoje tępe gały :O na dodatek jebie jej z mordy jak tatrzańskiemu misiowi z dupy, jak ona chce przyjmować klientów w takim stanie? :O ma chłopaka i się dziwie że z nią jest, kiedyś jak spotkałam ich w pubie i przysiadłam się to ona coś powiedziała lub się go zapytała a on jej odpowiadał takim tonem..i w ogóle tak nieprzyjemnie i często też jej po prostu jechał a ona nic :O żadnej reakcji, jak mumia. On chyba widzi że ona jest tępa jak hebel, tylko czemu z nią jest i na dodatek ją tak wręcz poniża przy znajomych :O znacie takich ludzi?

Gość napiszcie, co myślicie
ale co cie to obchodzi, skoro to tylko znajoma?? nie masz ciekawszych rzeczy, niż zastanawianie się nad nią?

Gość URANIA.776
ostatnio miałam po prostu z nią duzo do czynienia...

Gość masweami88
zazdrość przez ciebie przemawia :D

Gość 878777
o wiele głubszą od niej to wlasnie teraz poznałam,-CIEBIE Co z tego ze moze lepiej sie od niej uczylas, mialas wiecej pkt, z testow, jak nie masz obycia i oglady wsrod ludzi???

Gość URANIA.776
tak teraz mnie negatywnie oceniacie, a jak ona by założyła tu temat i walnęła jakąś gafe to byście ja wyzywali od najgorszych :D także nie przyjmuje komentarzy o mnie, tylko o niej, bo o niej jest temat :D

Gość twoja znajoma to naprawde nic
ja znam dziewczyne, ktora skoncyzla studia na samych stypendiach, miala naprawde wysoka srednia, wydawaloby sie ze to wlasnie mloda wyksztalcona wszechstronnie (jak studia powinny ja wyksztalcic) obyta kobieta...a tu sie okazalo, ze jej jedynym marzeniem juz na studiach bylo wyjsc jak najszybciej za maz i urodzic dzieci :) i wyszla za pierwszego lepszego, mieszkaja kontem u jej matki z dwojka dzieic, facet ma gdzies rodzine i zarabianie na nia, kloci sie z nia i tesciowa ta caly czas narzeka jak to jej ciezko bo zajmuje sie dwojka dzieci, jakiego ma meza i jak mu grozi srednio 2x w miesiacu ze sie z nim rozwiedzie :D ale to tez nic, bo znam inteligentne kobiety, ktore tez chcialy i stanely na slubnym kobiercu i dzieci maja, ale z ta laska o niczym nie pogadasz. w dyskusjach w ogole sie nie odnajduje, ni stad ni zowad wyskakuje z niezwiazana z tematem rzecza, wyglasza swojeopinie ktore nie wiadomo jak pasuja do tematu, dla niej cos jest albo nie ma i koniec. nie ma dyskusji. zero jakiegokolwiek zrozumienia, kazdy kto odbiega od modelu przecietnego czlowieka, zjadacza chleba i przykladnego katolika, jest poybem, debilem i kretynem. liczy sie tylko to co widac a widac ma PRZECIETNOSC bo wszytsko nad czy pod jest NIEAKCEPTOWALNE. gdybym nie wiedziala ze studiowala i jeszcze z tak wysoka srednia wierzylabym bez zastrzezen, ze laska jest opozniona w rozwoju i pochodzi z tak glebokiej, zacofanej i zamknietej na wsyztsko wsi, ze ze swieca takiej w ogole szukac.

Gość twoja znajoma to naprawde nic
mieszkają kĄĄĄĄĄĄtem!!!** sorki, za dlugo na kafe juz siedze :D