Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcoo

Dac mu do zrozumienia??

Polecane posty

Gość niewiemcoo

A wiec tak, jest pewien chlopak(a raczej mezczyzna, bo ma 23 lata, ja 22), ktory podoba mi się, to znaczy nic nie zaszło, aczkolwiek nie mogę przestac o nim myslec i po prostu albo dam mu lekko (LEKKO! bo jestem niesmiala i nie chcę się narzucac)do zrozumienia ze mi sie podoba i on albo to oleje albo jakos to pociagnie dalej Zacznę od tego, ze spotkalismy się zupelnie po kolezensku jakos w styczniu ubiegłego roku, no i wszystko fajnie, pogadalismy itd, bylo milo, pozegnalismy się, ja go przytulilam na pozegnanie. ale to raczej z kolezenstwa, napisalam sms po spotkaniu - co by kulturalnie bylo,. Potem on pisal chyba z miesiac prawie co drugi dzien, gadalismy sobie i tyle. ot co. Spotkalismy się z jego inicjatywy w maju, wzial mnie na spotkanie ze swoimi kumplami na bilard bylo miło a on widac bylo ze staral sie abym dobrze sie czula.Uparł się ze to on stawia,ale mam swoj honor i rzuciłam dwie dyszki, chcial mi oddac, ale mu wcisnela sila i powiedzial ze w takim razie jutro pojdziemy sobie na jakas pizze czy cus I TU PIERWSZE CO MNIE ZDZIWILO-ocencie to- nie napisal po spotkaniu, hehe,zrobilam pierwsza to ja,podziekowalam za odwiezienie pod dom no i za mily wieczor. Ogolnie potem cisza ale na nast dzien sie odezwal i pyta czy lecimy cos zjesc ja akurat mialam wizyte u dentysty, wiec przeprosilam, powiedzial ze nic sie nie stalo i pojdziemy innym razem Po kilku dniach napisal czy idziemy na spacer. No to ja ze ok poszlismy, tylko na 2 godzinki Potem znów napisal czy ide na spacer ale tez nie moglam bo bylam umowiona z kolezanka,ale ze na nast dzien-chetnie poszlismy na herbatke, oczywiscie znow się uparł ze stawia,a ja tam sie klocic nie chcialam.... Potem wyjechal na dwa tyg. Nie pisał, nie dzwonił, no nic zupelnie. Potem wyjechał znów, nic mi nie napisal o tym. W sumie, nie mialam pretensji, w koncu bylismy znajomymi;] on mnie od razu zaznaczam ciagle traktuje jak kolezankę. Potem spotkalismy się jakos po chyba 3 miesiacach, na kawę, on znów cholera jasna stawiał ,ale uparłam się ze ciacho stawiam ja zgodził się. no i sratatata. Pocałowal mnie wtedy w policzek na powiatnie i na pozegnanie, powiedzial,ze musimy sie wybrac do kina ,ale na tym sie skonczyło bo potem nie zaproponowal tego hehehe Na gg nie pisze sam pierwszy, zazwyczaj robię to ja BO MI KURDE ZALEZY! No i ostatnio nastapil jakby przełom. trochę się droczylismy na gg, napisal mi kilka komplementów (ale to nie wiem czy nie bylo efektem zartów) Potem poprosil o jakies moje zdjecie, sam dał swoje i ogolnie tekst "Zrobię jakies zdjecia i Ci wysle" ale kurde nawet o to nie prosiłam! Potem napisał sam do mnie na gadu :d No i wyjechal na swieta zagranicę od tej pory cisza, pojawiłam sie na gadu (byl na zaraz wracam,czesto nawet jak jest przy kompie to taki ma status)-nie napisal . hmm?? UWAGA!!! NIE CHCĘ abyscie analizowały czy mu zalezy czy tez nie (chociaz jesli chcecie to mozecie) bo facet traktuje mnie jak kolezankę ale ja jakos hm..nie mogę przestac o nim myslec i chcialabym mu dac lekko do zrozumienia, ze mi zalezy ?? Co o tym myslicie??

Gość jasamotnafff
up

Gość jytkyukyukytk
streść to, to może ktoś Ci odpiesze

Gość jasamotnafff
chetnie poczytam bo mam podobny problem.. autorko skad jestes? Masz ochotę pogadac na gg?

Gość jytkyukyukytk
nawet ja to przeczytałam:D daj mu porządnie do zrozumienia że Ci zalezy i będzie co ma być, nie ma co sie czaić;)

Gość niewiemcoo
Jetem z Klewek , a Ty ? :)

Gość a gdzie są klewki
:D