Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś pisałam

Czy z maturą napisana na 50 % mam szanse na studia? Np na UJ albo na AGH?

Polecane posty

Gość dziś pisałam

bardzo mi zależy na dziennych

Gość chcę inaczej
tak średnio raczej...ja miałam powyżej 70% i byłam na samym koncu na listach...

Gość dziś pisałam
a na co poszłas? Ja ide na kierunek mało popularny chociaz jest na niego 8kandydatów na miejsce.

Gość dziś pisałam
Chyba bede musiała isc na zaoczne

Gość dziś pisałam
podnosze

Gość bhjbjh
osoba, ktora bedzie miala ledwo 50% przy takiej banalnej maturze nie powinna miec wstepu na studia...

Gość chfcfghngvf
masz szansę. Może nie na UJ, ale np. Rzeszów, Lublin, Radom itp. Jesli jezyk obcy ci pójdzie na ponad połowe to powinno byc okay. Jest niz demograficzny, jest odsiew przez matme.

Gość chfcfghngvf
bhjbjh--- osoba taka jakty, wylewajaca swoje frustracje na zestresowanym maturzyscie nie powinna miec dostepu do internetu. Czyzby kolejny mądraliński zdajacy stara mature na której nie było matmy? haha żałosny/a jestes.

Gość młodyPOlityk
A z czego 50%? Mam nadzieję, że nie matematyka bo z tego co rozwiązywałem a maturę mam za rok wydawała się banalna, za banalna! :)

Gość chfcfghngvf
Polityk- moze autorowi chodziło,że z kazdeo przedmiotu cos koło 50-60%.

Gość młodyPOlityk
Aha rozumiem. To rewelacji nie ma ale na studia- jakiś masowy kierunek się dostaniesz. Ale nie zmiania to faktu, że trochę słąbo ;/

Gość lklklklklklklklklklk
na agh tak, ale tam z utrzymaniem jest niezbyt

Gość Przerazacie mnie
pewnie z tymi 50% to do sex serwisu,lub suwalki katolickie,bedziesz świetą katechetką i religie wykladać

Gość maturkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
up

Gość staramaturzystka
A ja jestem przerażona niskim poziomem obecnych matur i jeszcze niższym poziomem dzisiejszych maturzystów. A studenci to dno oparte na piwnicy. Tak, tak sama zdawałam starą maturę :-P ale tą na której matematyka pisemna była obowiązkowa i jakoś ludzie zdawali maturę i coś umieli Tak więc podsumowując: bardzo się cieszę, że na maturę wrócili obowiązek matematyczny, po kilku latach będzie mniej głupoty wokół.

Gość kloklokolokoloaksafjksagfksa
A jeśli na studiach liczy się np. biologia i chemia to patrzą na podstawowe przedmioty?

Gość bedrooonkaaaaaaaaaaaaaaaa
sie madrzysz to sama sie wstrzel teraz w klucz z polskiego z wiedza nie ma to nic wspolnego wy mieliscie latwiej

Gość cvdscdscdsf
masz szanse , ,,sa kierunki na ktorych nie zapelniaja poli miejsc i robia druga, trzecia rekrutacje.... nawet na UJ i aGH. Jestem z krakowa i sie orientuje... tyle ze sa to moze mniej atrakcyjne kierunki..materialoznawstwo itd..

Gość jeżeli nie liczą matmy przy re
krutacji to masz szansę 🖐️

Gość dziś pisałam
Ale ja nie mówie ze napisałam tylko matme na 50 % ... Ang około 70% matma około 50%. We wtorek piszę jeszcze rozszerzoną biologię ale nie wiem jak mi pójdzie. Też myślę że coś koło 50 - 60%. Chciałabym iść na studia na UJ ale nie na kierunek oblegany tylko na kognitywistyke. Dostane sie? Raczej malo chętnych jest.

Gość dfgsargsrtgsd
[zgłoś do usunięcia]staramaturzystka A ja jestem przerażona niskim poziomem obecnych matur i jeszcze niższym poziomem dzisiejszych maturzystów. A studenci to dno oparte na piwnicy. Tak, tak sama zdawałam starą maturę ale tą na której matematyka pisemna była obowiązkowa i jakoś ludzie zdawali maturę i coś umieli Tak więc podsumowując: bardzo się cieszę, że na maturę wrócili obowiązek matematyczny, po kilku latach będzie mniej głupoty wokół. TO MUSISZ BYC BARDZO STARA BO MATEMATYKA PISEMNA OBOWIAZKOWA NA MATURZE KIEDYS BYŁA PISEMNA 25 LAT TEMU:-O

Gość dziś pisałam
Nie kłóćcie się. Ja się nie użalam że zdałam słabo przy tak prostych maturach. Stres i głupi klucz odpowiedzi robią swoje. Kierunek o którym marzę jest tylko na UJ dlatego tam chce isc. Mam szanse czy nawet tam nie składać papierów z takim wynikiem?

Gość dziś pisałam
podnosze