Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyska567

co sązicie o tym wózku

Polecane posty

Mało nowoczesny,ale wydaje się praktyczny.Tylko chyba dość ciężki.Jeśłi mieszkasz na parterze to ok:)

ładny. wygląda na to, że praktyczny i mający wszystko, co trzeba.

tez uważam ze jest ładny wózek nie musi byc nowoczesny

Jeśli chodzi o to czy praktyczny,to uważam ,że tak.Ja nie jestem za bardzo w temacie na czasie,mam stary wózek po pierwszej córce,Tako.Podobny do Tego który pokazałaś.Jestem z niego bardzo zadowolona,duży,obszerny,wygodny dla dziecka.W spacerówce dziecko może spać spokojnie do 2 lat.Niestety to cięzki kolos,i to jego duzy minus. Gdybym miała teraz wybierać wybrałabym cos w tym rodzaju http://allegro.pl/3w1-implast-bolder-sd-2011-fotel-torba-folia-i1576401853.html Tylko chyba jest mniej wygodna spacerówka,dziecko nie ułoży sie w niej wygodnie na boku.No i cena...

Gość h ehehe
witaj kasbak:)

boldera oglądałam w sklepie - zwróćcie uwagę, że dziecko nóżki w spacerówce trzyma praktycznie na tym materiale. a pytałam się i tego nie można zdjąć do prania, więc wydało mi się to mało praktyczne. ja się zdecydowałam na taki: http://www.navington.com/produkty/wozek-cadet#indian zobaczymy, jak się sprawdzi. cena porównywalna z bolderem, polska firma, 3 lata gwarancji.

wózek jak wózek .... opis wozka jak w innych aukcjach ma chyba wszystkie podstawowe rzeczy ktore wozek powiniem posiadac ( ten ma rzypunktowe pasy bezpieczeństwa ) są tez wozki z 5 pkt. pasami. wózeczek ładny, jesli ma wszystko wg ciebie co chcesz zeby wózek posiadał to go poprostu kup nie sugeruj sie opinieami na forum - to tobie bedzie słuzył !!! opinie typu jest mało nowoczesny - mnie rozwalają....:( design wózka jest jak najbardzie w porzadku

masz rację,tez dziwiłam sie dlaczego nie ma folii na tym materiale.Kicha ogólna.Wiecznie brudny.Ale tego typu wózki,wydają mi się lekkie i zwrotne.Podobają mi się.

pisząc,że mało nowoczesny,miałam na myśli to,że sprawiający wrażenie dużego,mało zwrotnego.Wózki nowszych modeli takie własnie są.A wiem co piszę,sama mam tego typu wózek i używając go np w galerii handlowej mam spory problem z poruszaniem się swobodnym,nie mówiąc już o głupich spojrzeniach innych matek.

Gość ogólnie nawet fajny
tyle ze wyglada na ciezki, ciekawe jak w praktyce. No i kolorystyka tragiczna. Jak bym miala kupowac to chyba jedynie caly czarny bym brala pod uwage

ja mam właśnie ten Tako easy rider.I po 4 latach od jego kupna,ponownie nie zdecydowłlabym się na taki ciężar i brak skręcanych kół.

Gość szczera ocena uzytkownika
Kupilam ten wozek i mimo ze nie jest jakos tragicznie drogi, do tej pory zaluje kasy ktora na niego wydalam. Juz CI wszystko pisze: -po pierwsze jest koszmarnie wykonany -materiał to hamski poliester, w którym dziecko sie normalnie gotuje -fotelik wogule nie trzyma dziecka, i tak jak wyzej hamski poliester -jest ciezki, niezwrotny i wogule po spacerze mialam dosc -ogolnie korzystalam z niego jako ze spacerowki, ale tak jak mowie jest tak ciezki ze sie nie da. DO zalet zaliczam paski, ktore pozwalaja bujac dziecko, i mi sie op dziwo nie zerwaly WIecej zalet nie pamietam :-( Generalnie odradzam, bo sama sie przejechalam

Gość szczera ocena uzytkownika
Teraz palnuje drugie dziecko, i juz obczajałam cadeta z navi. Za rame z gondola dasz nie wiele wiecej, a po jakims czasie dokupisz spacerowk, i tak CI nie bedzie na poczatek potrzebna. No i tutaj sa skretne kolka, ja mialam dosc obrotow o 360 stopni, wokol wlasnej osi zeby zawrocic. Widziałam go u bratowej i mnie poszczykalo z zazdrości :-(