Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna pełen zasad

Ładna buzia to nie powód żeby przeboleć u kobiety wielu partnerów seksualnych

Polecane posty

Nawet te 5 partnerów to dużo u młodej dziewczyny. Poza tym związki prawiczków z kobietami, które miały wielu partnerów raczej są rzadkie

Poza tym miłość nie przychodzi od razu

Gość bo nie tylko wyglad
sie liczy

Gość umc umc umc
To szukaj sobie takiej która miała jednego czy dwóch. Nie wiem gdzie ty szukasz że znajdujesz same które miały po 5 czy 10 partnerów, chyba na melinie jakiejś albo wśród 30 latek. Mówisz że nie tylko wygląd się liczy, Ty brzmisz jakby tylko przeszłość seksualna się liczyła i nic innego. I weź nie mów prawiczki to prawiczki tamto, bo na kafeteryjnych prawiczkach prawiczki się nie kończą. Nie jesteście żadną reprezentacją tej społeczności, ilu was jest ? Najwyżej 10-ciu a prawiczów są miliony, każdy nim kiedyś był.

Gość karakolasa
10 partnerow to duzo?ja juz mam zaliczonych 13 mam 23 lata mam zamiar miec ze 100, chociaz takiego jak ost to nie wiem gdzie znajde byl ttaki zajebisty...wszystkich 12 zaliczylam bedac w zwiazku z pozostalymi dwoma z czego z jednym jestem do tej pory juz 6 lat....nic nie wie i sie raczej nie dowie, ode mnie nic nie wyciagnie chyba ze mnie podda jakiejs hipnozie...nie ma chuja zycie jest zbyt krotkie trzeba korzystac! a dzieki takim forum jak ten nigdy sie nie przyznam ze spalam z wiecej niz 3, ewentualnie 4 nikt o tym sie nei dowie!

Gość karakolasa
nie pozwole sie potepiac za takie zachowanie, kazdy niech robi co chce ze swoim zyciem, kazdy skonczy jak skonczy....mnie huj obchodzi z kim ty sypiasz....nie popieram kurwienia sie na lewo i prawo ale jak nawiazujesz romans to te odczucia i uczucia sa wyjatkowe, napawaja cie pozytywna energia i podniecaja cie, wzniecaja zycie w tobie czego nie znajdziesz w zwiazku wiernosc jest przereklamowana po prostu nie musze nadazac za tlumem ale tez nie moge sie z tym obnosic bo by mnie zniszczyli, wiecej szumu by bylo niz sprawy dlatego dostosowuje sie mneij wiecej

10 partnerów to dużo nawet u 30 latki, a moim zdaniem do prawiczka najlepiej by jednak dziewica pasowała, taka co miała 2-3 partnerów mogłaby takiego odbierać jako mało męskiego

Gość karakolasa
boze czy swiatem musza rzadzic liczby prawda jest taka ze faceci boja sie kobiet ktore mialy wielu partnerow bo mogly za duzo rozkoszy poznac, lepszej techniki niz wasza, porownywac, prawde mowiac ja nie chce goscia ktory mial 20 partnerek bo mu nie zaufram juz, nie chce byc porownywana ale juz ten swiat taki jest i bedzie wszystkiego po trochu w nim! wazne to byc soba

Kobiety akurat lubią babiarzy, którzy mieli wiele partnerek

Gość kobiety wolą babiarzy
!

Gość umc umc umc
Mężczyzno pełny zasad, czy ty możesz się wreszcie zdecydować czego chcesz ? Na poprzedniej stronie mówiłeś że dziewica nie jest Ci do szczęścia potrzebna. Zaprzeczasz teraz sam sobie.

Bo nie jest potrzebna, ale sam nie wiem jakby mnie odebrała doświadczona. Mogłaby mnie nie zaakceptować

Gość niedziewice nie chca prawiczko
...

umc umc umc a Ty byś mogła być z prawiczkiem?

Gość umc umc umc
Mogłabym być, w końcu to nie żadne kalectwo, każdy ma taki okres w życiu kiedy jest dziewicą/prawiczkiem. Nie ważne jakie ktoś ma doświadczenie seksualne, ważne czy nie jest egoistą w łóżku.

A jak ktoś ma 26 lat i jest prawiczkiem? A jakby byłby w łóżku słaby, ale nie z egoizmu?

Gość umc umc umc
Słuchaj, to wszystko zależy od tego jakim byłby człowiekiem, czy by mnie swoją osobą jakoś urzekł. 26 lat i prawictwo to za mało danych żeby kogoś odrzucić lub brać w ciemno. Wiadomo że jak ktoś dopiero zaczyna coś robić to nie będzie orłem niezależnie w jakiej dziedzinie.

Wypowiedź mojego 33letniego kolegi "Mi tam to wisi, bylebym był ostatni" :) to jest normalne podejście pseudozasadowi panowie.

Ten kolega pewnie jest babiarzem

Mężczyzno pełen zasad- i znów się mylisz. Nie jest babiarzem, jest normalnym, rozsądnym facetem.

Ale pewnie sam miał już trochę kobiet

Dla mnie jako prawiczka przeszłość jest bardzo ważna

Gość szanować się kobiety ...
...

jestem zdania że takie tematy zakładają zakompleksieni chłopcy którzy chętnie by gdzieś umoczyli swój śmierdzący kij ale udają że są porządni i z zazdrości że inni przezywają miłość, seks, i inne towarzyszące temu emocje , karmą sie sensacją . Wkładają nos w cudze życie . Tylko nie biora pod uwage ze niektórzy ludzie szukają odpowiedniego partnera, i nie boją się podjąć ryzyka zamiast siedzieć na kafe i zgryźliwie użalać się nad swoim losem .

Gość do czarnaCHMURA
gadasz głupoty. może ktoś szuka prawdziwej miłości?

Gość Prawiczki mają pod górkę
Dlaczego prawiczek ma rezygnować ze swoich marzeń o wielkiej prawdziwej romantycznej miłości i decydować się na smutną szarą codzienność czyli związek z kobietą po przejściach

A jak ktoś po prostu chce dziewczyny pasującej do siebie? Co ja miałbym mieć wspólnego z taką, która uprawiała przygodny seks?

Taka też zresztą by prawiczka nie chciała

Gość szanowac sie kobiety!
!