Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna pełen zasad

Ładna buzia to nie powód żeby przeboleć u kobiety wielu partnerów seksualnych

Polecane posty

Dareios wtedy jesteś tzw. "przech*j" i może Cię spotkać "wooow jak to zrobiłeś??"

drodzy mężczyźni z zasadami - zasady są po to żeby je łamać. Nie da się go przeżyć wg schematu . A jeśli seks jest cześcią natury to żyjcie w zgodzie z naturą .

Gość do Prazynka_87
a ty lamiesz zasady? kiedys bylas taka porzadna

Dlaczego mam zaniżać wymagania? A wielu partnerów zwykle mają kobiety dość hedonistyczne

Gość umc umc umc
Mężczyzno pełen zasad ! nie zaniżaj swoich wymagaj, nie musisz. Podałam Ci przecież portale gdzie poznasz dziewczyny o takich samych poglądach. Dlaczego nie skorzystasz ?

Gość umc umc umc
Jak Ci ktoś daje praktyczne rady to milczysz jak grób. No jasne, najłatwiej jest na wszystko narzekać, zamiast szukać konstruktywnych rozwiązań.

Ale ja nie szukam świetojebliwej katoliczki

Gość prazynka pewnie zaczela
grzeszyc

Gość zbereźnik mały
Każda kobieta, co daje waginy to zwykła pierdolona kurwa i z taka moge sie bzykać, ale za żone to ja chce dziewice, niewyślizgana i tyle w tej kwestii. Możecie sie srac, ale taka jest prawda. wyżej nerek nie podskoczysz. chcesz zeby facet ciebie szanowal, to nie pierdol sie tylko trzymaj wiano dla męza, bo taka jest kolej rzeczy, kurwo jedna z druga.

Gość umc umc umc
Nie powielaj stereotypów tylko przejrzyj te oferty, widziałam tam zdjęcia na prawdę ładnych kobiet. Myślę że jak 90% społeczeństwa jesteś katolikiem więc co Ci przeszkadza, że katoliczka ? Przynajmniej będziesz miał pewność że ma najważniejszą cechę o jaką Ci chodzi : umiarkowane życie seksualne lub kompletny jego brak.

Nie dziwcie się kobietom które zmieniają partnerów.Kobieta też ma prawo do orgazmu, zacofańcy....

A jak ktoś jest prawiczkiem? A katoliczki z tamtych portali czekają do ślubu

Gość jak chcecie mieć dziewice
A czemu nie chcesz czekać do slubu ?? Dziewice to chcesz mieć i ja przeruchać, ale do ślubu czekać to juz nie, hipokryto ? myślisz ze zaslugujesz na oddanie ci dziewictwa ? a nastepny po Tobie przez to ją odrzuci jak bedzie tak samo myślal, faceci sa zalosni

Nie jestem ortodoksyjnym katolikiem

Poza tym nie szukam tylko i wyłącznie dziewicy, ale paniom po wielu partnerach mówię nie

Gość umc umc umc
Przejrzałeś te oferty w ogóle ? Nie wszystkie katoliczki chcą czekać do ślubu, a nawet jeśli mają taki zamiar to często się łamią w okresie narzeczeństwa. Chyba możesz poczekać te 2, 3 lata na kobietę skoro już tyle lat czekałeś ? Z ortodoksyjnymi katoliczkami przynajmniej masz pewność że żadnego analu, oralu ani pettingu przed Tobą nie uprawiały, a przecież to jest dla Ciebie najważniejsze.

Nie szukam koniecznie dziewicy. Poza tym tyle czasu czekać? To nie dla mnie

Ciekawe jaką minę zrobisz jak Twoja żona po latach przyzna się do swoich wszystkich facetów i doświadczeń. Bo prawda jest taka, że na początku powie Ci co będzie chciała

Gość umc umc umc
Czekanie nie jest dla Ciebie, mówisz ? A ile czasu jesteś na kafeterii i zakładasz te i temu podobne wątki ? Chyba właśnie 2 czy 3 lata. Gdybyś wtedy zarejestrował się na takim portalu możliwe że już byś brał ten ślub, a tak to co ? Nadal jesteś tym prawiczkiem i nadal narzekasz. Rób coś a nie narzekaj.

To się może rozwiodę jak się przyzna. Ja nie mam wiele wspólnego z katolicyzmem i naprawdę dziewica mi do szczęścia nie jest potrzebna

Gość umc umc umc
Boratka, kobieta może okłamać faceta w tych sprawach jak wyczuje że to dla niego ważnie żeby miała jak najmniej tych seksualnych doświadczeń, ale jeśli facet nie będzie się zachowywał jak paranoik to spokojnie dowie się czego chce...

Gość umc umc umc
Mężczyzno pełen zasad, a mi to już nie odpiszesz ?

Pisałem, że nie jestem katolikiem i dziewica mi do szczęścia nie jest potrzebna

może warto od tego zacząć czy jak miała wielu facetów to czy nie złapała czegoś. Może potem męża zarazić i wtedy wyjdzie jest rozwiązłe wcześniej życie.

Gość umc umc umc
Skoro nie jesteś związany z katolicyzmem to skąd ta obsesja na temat przeszłości seksualnej potencjalnej partnerki ? Bo ja się z czymś takim nie spotkałam poza środowiskiem katolickim.

Bolałoby mnie jakby miała np. 10 partnerów. Każdy prawiczek woli żeby ukochana nie miała zbyt bujnej przeszłości

Gość umc umc umc
Ale dlaczego by Cię bolało ? Z jakiego powodu ?

Bo nie kojarzyłaby mi się kobietą dziewczęcą, delikatną, uroczą, niewinną. A raczej z kobietą wulgarną i wyuzdaną

Gość umc umc umc
Po pierwsze jeśli szukasz dziewczyny młodej, nie imprezowej to wątpliwe żeby wyrobiła tych 10 facetów. Nie wierzę ze znasz tylko kobiety które miały 10 facetów. Nie wiem skąd u Ciebie taki pogląd że to norma.

Gość umc umc umc
Bo nie kojarzyłaby mi się kobietą dziewczęcą, delikatną, uroczą, niewinną. A raczej z kobietą wulgarną i wyuzdaną A To ważne jak Ci się coś kojarzy czy jakie naprawdę jest ? Dziewczencość, delikatność, romantyczność może oznaczać równie dobrze kochliwość i dużą sensualność.