Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie koszmarniie

Od tygodnia siedze w pokoju przez kompem piszac prace mgr i czuje sie jak wrak..

Polecane posty

Czuje sie strasznie... Od tygodnia siedze przed komputerem, mam dosyc.. Czuje sie jak wrak czlowieka. bez makijazu, w dresacghm twarz blada jak sciana. CCzuje ze zaczyna mi sie w glowie cos robic niedobrego. Ide na spacer zeby nie zwariowac!!! Przede mna jeszcze dluga droga do skonczenia..

Gość Sputnik91
Współczuję :( Tego oczekiwałaś ? O.o

Gość dobra decyzja
Idź na spacer! Musisz się poruszać i pooddychać świeżym powietrzem. Możesz się też trochę pogimnastykować. Jak rozruszasz ciało, to umysł będzie bardziej wypoczęty. Ja też piszę pracę i jak czuję, ze już nie daję rady, to wychodzę na spacer/ robię krótką przerwę na jakąś gimnastykę i jest lepiej.

ja to mieszkam w bloku i zeby wyjsc to wiesz.. full make up musi byc, nie moge sobie wyjsc z wlosami rozczochranymi itd ;( Ale zbieram sie i ide!

aha co z lekow polecacie zeby szybko pisac?

Gość barrakuda..
z lekow? masz na mysli smart drugs? ponoc niektore fajnie dzialaja, ale nie polecam MODALERT (modafinil) (zamowilam przez apteke internetowa). Nic mi nie robil poza tym, ze moge na nim zarwac nocke bez bycia spiaca. Probowal ktos Ritalin albo Adderal?

Gość misiulina
no chyba na glowe upadliscie z tymi lekami :O do czerwca jeszcze mnostwo czasu, do wrzesnia tym bardziej, po prostu pisac, kiedy ma sie wene, a odpuszczac, kiedy nie ma sie weny. wysypiac sie - to najwazniejsze. nie forsowac sie zbytnio, nie pisac jednym ciagiem przez trzy dni bez przerwy na spanie. no i robic sobie przerwy.

Gość barrakuda..
eee tam duzo czytalam o tego typu lekach, jak sie wezmie raz na jakis czas Ritalin to nic sie nie stanie ponoc 10% (jak nie wiecej) studentow Cambridgu wspomaga sie smart drugsami w czasie sesji egz. male dzieci z ADHD biora codziennie te leki przez kilka lat, to jest dopiero ryzyko

Gość barrakuda..
ale masz racje misiulina lepiej obyc sie bez lekow, bo mozna sie przyzwyczaic

Gość znajaca sie na smart dragach
aderall-gówno ritalin-gówno obydwa sa pochodnymi amfetaminy obydwa bardzo uzalezniajace i niebezpieczne co do modafinilu jeszcze do konca nie przebadany, ja tez kupilam niedawno modalert i sie meega rozczarowalam spodziewałam się czegoś fajnego ale sory redbull lepiej dziala dla mnie.Po modalercie-ciagle uczucie checi wymiotowania masakra jakas.I ten smak paskudny Chce dac jeszcze jedna szanse modafinilowi ( no bo czym zachwyca sie te tysiace ludzi ktorzy to biora?) i za dwa dni sprobuje ale innej marki.Jak nie podziala to sprobuje aniracetem tez ma dobre opnie

Gość znajaca sie na smart dragach
barrakuda bardzo mozliwe ze to co dostalysmy czyli ten caly modalert to jakas podroba.To nie mogl byc prawdziwy modafinil. Oryginalna marka modafinil to sprzedawany pod nazwa provigil w stanach i ten jest podobno najlepszy