Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błazenek

Angina

Polecane posty

Mam angine i doktor przepisał mi antybiotyk Amoksiklav. No i dzisiaj zanim jeszcze wziałem pierwsza dawke doszło do tej anginy jeszcze chyba zapalenie ucha środkowego (narazie sie tylko tak "przytkało", ale chyba mysle ze na noc bedzie boleć). Czy antybiotyk i z tym sobie poradzi?

Gość fajny tamacik
poradzi ale plukaj gardlo sola i nie pij nic cieplego ani zimnego..takie w temp pokojowej najlepiej

Gość inbcdfdsigvbdfivbf djfdffdljdf
co loda sie robiło i załapało się wirusika w gardełku hehhehe lodziaraa swiniara

Antybiotyk ten ma szerokie spektrum działania,pomoże.Poza tym polecam napar z szałwii,kupisz w aptece w torebkach trzeba zaparzyć i płukać gardło,nie pić.Działa rewelacyjnie.

Gość a ja polecam
wyciąć migdałki w cholerę i po anginie! :D

O to fajnie... własnie mam to ale nie wiedziałem jak to zrobić...myslałem ze trzeba wdychać opary :)

Ja mam taki zajebisty organizm ze żadna cholera tyu zapalenie płuc nie złapie mnie, oskrzeli, czy coś innego...tylko zawsze jak cos to ostre zapalenie gardła... Teraz tak mnie boli że chyba w nocy nie pośpię ;/ A jutro matura z ANGOLA! ;/

O jeszcze jedno.. Może mi ktoś powiedziec ile mniejwiecej trwa taka kuracja antybiotykowa? Zwykle staram sie leczyć wszsytkim poza antybiotykami. Te natomiast sa ostatnia deska ratunku. I nie wiem ile jeszcze tej meki mam znosić :)