Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja to mam problem DUUUŻY

Ja to mam problem DUUUŻY

Polecane posty

Mam 17 lat:) Podszedł do mnie koleś którego znam z widzenia z wyglądu ok Cześć Cześć Zapytał się po prostu czy bym się nie umówiła Gdy spytałam się Co mi zaproponujesz on żebym sama wybrała typ rozrywki on się dostosuje Potem dodał że bardzo mu sie podobam i na reście jestem sama aha z mojej strony Musze to przemyśleć i że dam ci znak Dałam mu swój numer ma dzwonić znaczy dzwonił chyba on ale nie odbierałam Umówić się z kimś takim? czy mi odradzacie bo np może mnie zgwałcić:) i o to mu chodzi aha Moja koleżanka jest w nim zabujana

Gość adamisko2
Te nastolaty to jednak głupawe co niektóre.

Gość qwerty2312
możesz się z nim umówić w jakimś barze tam gdzie jest dużo ludzi albo u Ciebie w domu. Na pewno nie ma złych zamiarów. Po prostu może wpadłaś mu w oko i chce Cię poznać.

Umów się. pogadaj, spędź trochę z nim i ocenisz czy to dobry facet czy tylko mu zależy na twoim ciele a nie na tobie ;)

Chodzi też o koleżankę chce być fer w stosunku do niej.Ona by mi tego nie wybaczyła Może nie mówiąc jej nic i jemu,że przyjdę z kimś wpadnę z nią Ona się bardzo ucieszy jak go zobaczy i może się spikną Co wt\y na to?

Gość samotnyyon
moze masz ochote popisac na gg?