Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goniusia1992

straciliśmy go ://///

Polecane posty

Gość goniusia1992

komu jest żal Osama Bin Ladena?? Mi jest bardzo, patrząc się na jego zdjęcia czuje jakąś moc, więź z nim... przykro się patrzy na te "szczęście" amerykanów z powodu smierci tego człowieka... śmiać się bedziemy z amerykanów gdy dostana za to kare

Gość michael wittman
tak gonusiu niech to wszystko chuj strzeli

osamy mi nie żal w końcu zasłużył ale amerykanów bardzo mi żal są tak głupi i prymitywni że mi się nie mieści w głowie nie dość że demokratyczne państwo zamordowało człowieka to jeszcze jego obywatele się cieszą i odstawiają małpie tańce

Gość ????
Jego Ci szkoda????? A nie szkada Ci tych ludzi ktorzy przez niego zgineli??? WTF??!!

Gość orzeszkur
ciekawy jestem, czy pana Osamę ogolili przed wrzuceniem do morza, chętnie kupię jego brodę a może już ktoś wystawił na aukcjach :)

Gość goniusia1992
tamtych ludzi mi jakos nie szkoda, i tak wszyskim ich było szkoda, wiec mi bedzie Jego szkoda... jakoś nie jestem przekonana iż on miał tak złe intencje, wg, mnie po prostu walczył o swój kraj, naród itp.

Gość dudek i poldek
GONIUSIA czego kurwa sie najaralas-opiumu Mst Binka.:D

Gość orzeszkur
w tv une gadały i łunym trza wierzyć , że był to terrorysta numer ONE najgorszy z najgorszych , którego Jankesi wyszkolili i leczyli oraz dofinansowali ale o tym cicho-sza !

Gość Erika S.
"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that" -Martin Luther King, Jr.

Gość goniusia1992
po prostu czuje jakąs więź z tym człowiekiem