Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mtor10

2 lata zajebistego życia a wszystko w 15 potrafiło runąć

Polecane posty

Gość szkoda_mi_cie
Przestań! Co było w niej takiego, czego tak Ci brak? Uroda? Założę się, że znajdziesz piękniejszą. Troska? Oszukiwała Cie. Miłość? Oszukiwała Cie. Szczerość? Haha. Otwartość, oddanie, uczucie? To wszystko było fake. Nie tęsknisz za nią, tylko za tym kim mogłaby być, gdyby było idealnie. ;) Zastanów się! Najważniejszy będzie moment, kiedy to co WIESZ, dojdzie z Twojego serca do Twojego mózgu. ;) Do długa droga, bo emocje z rozsądkiem jest zawsze bardzo ciężko podzielić. ;)

"tak fajnej"?? co według Ciebie znaczy "fajna"? wygadana i ładna??

Gość nmbv
tyle dziewczyn mialem ... nie jedna kochałem i na nie jednej mi zalezało ... ale z kazda z ktora nie dało mi byc razem znam sie i jestem w swietnej komitywie do dziś ! mimo , ze mezatki , dzieciate itd. A Ty tu jojczysz jak jakas pierdoła ...

Gość nie znajdziesz?
Nie znajdziesz już takiej fajnej dziewczyny? Stary weź się ogarnij, bo nie wiem z której strony ona jest fajna. Zrobiła Ci takie świństwo tydzień po rozstaniu i Ty piszesz że takiej nie znajdziesz? a Potrzebna Ci taka druga? Ręce opadają... Nie idealizuj kogoś, kto Cię nie uszanował po dwóch latach związku. Dla mnie bycie z kimś taki kawał czasu to świętość, szanuję moich partnerów nawet, gdy jesteśmy ze sobą dużo krócej i z nikim nie chciałabym się tak chamsko rozstawać. Ona NIE JEST idealna!! Wbij sobie to do głowy, na świecie jest mnóstwo wspaniałych dziewczyn. Pisząc, że takiej fajnej już nie znajdziesz obrażasz nas wszystkie. Ludzie Cie tu pocieszają, a Ty z takimi hasłami wyskakujesz. Każda z dziewczyn piszących w tym wątku i wspierająca Cię jest milion razy lepsza od Twojej eks, bo tamta nie miała skrupułów żeby z Ciebie idiotę zrobić.

Gość angelofhappinessssssss
ktos wyzej napisał rozsadnie ,co z tego,ze ladna? moze za tydzien trafi Ci sie tysiac razy ładniejsza ,madrzejsza ,czulsza? I dalej ktos również napisał nie pozwól jej sie wpędzic w jeszcze wieksze kompleksy. No a co do rolek pochwalam:) ja wiem,ze to dziewczynski sposob na smutki,ale zrob cos dla siebie ... moze rower albo wlasnie rolki/? nowa fryzura ? takie bzdury a pomagaja słowo

Gość no faktycznie
przewspaniała ta Twoja była... ja bym się cieszył, że takiej drugiej nie znajdę...

Gość mtor10
pewnie to i racja że znajde lepsza itp.. ale ja poprostu nie wierze ze tak sie stanie..wiecie do poznania kogos musza byc okazje a ja ich niemam..nie jestem typem który pujdzie do klubu i bedzie zagadywał laski.. nie potrafie zawierac kontaktów w spontaniczny sposób zagadywac i tak dalej..a co do kolegi ktory pisze ze z każda ma wspaniały kontakt to gartuluje ale nie wszyscy są tak zajebisci jak ty..i moze niektórzy tak jak ja jojczą..ale rzeczywiscie troche głupio mysle idealizując ją

Gość angelofhappinessssssss
mtor napisz do mnie na maila anioleczek_xo@o2.pl zaraz Cie naprostuje

Gość mtor10
napisałem

Gość hahahahsunyxeiu
Tak naprawdę, to nie wiesz jaki jesteś. Tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono, jak napisała Szymborska. Żeby nie było tak patetycznie z tymi złotymi myślami, to sprowadzę to do siebie. Jestem ładną, zgrabną atrakcyjną dziewuchą. A mimo wszystko kompleksy jak to z nami babami bywa, trują mi życie. ;) Zdawało by się, że nie stać mnie na podryw. I wiesz co? He, niespodzianka. ;) Zachodzę do pubu i po raz n'ty patrzę na tego cudownego barmana, który mnie totalnie zlewa, tak jak zresztą i wszystkie laski dookoła. Wychodząc z knajpy, na trzeźwo, zawracam od drzwi i podchodzę do baru, po czym wypalam do niego z najpiękniejszym uśmiechem na jaki mnie stać "czy mogę zamówić twój numer telefonu?". Serce wali mi jak szalone, a on.. "słucham?".. powtarzam pytanie iii dostaje numer telefonu! Jesteśmy razem dwa lata z hakiem. Nie jestem typem podrywaczki, wolę by to mnie adorowano, ale patrzyłam na niego, patrzyłam... i wreszcie nagle coś we mnie pękło. Tez przyjdzie dzień w którym sam z zaskoczeniem zauważysz, że przed chwilą wziąłeś sprawy w swoje ręce i sam kierujesz swoim życiem. ;)

Gość szału_ni_ma
Kolego, weź wejdz sobie na czaterię. Zagadaj do paru dziewczyn. Po prostu zacznij od nawiązania kontaktu tam, skoro jestes taki niesmialy. Zawsze to dobry trening. Nie zaczynaj tylko od prostackich tekstów: ile masz lat, "z kad" klikasz i uważaj na ortografy przy okazji. Pamietaj, że laski lecą na normalnych facetów i tym na takiej czaterii wygrasz jakąś znajomosc, chocby wirtulaną na początek. Nie proponuj spotkan itp. Po prostu pisz. Tylko nie zgrywaj cierpiętnika.