Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystkaaaq

Polski rozszerzony 2011. Jak wam poszło?

Polecane posty

Gość maturzystkaaaq

Mi wydaje się, że jakoś to będzie. Nie ma tragedii, ale mogło być lepiej. Niestety już widzę co pominęłam i nie jestem najszczęśliwsza. Nie wspomniałam o "Panu Tadeuszu" i o filaretach. :( Napisałam o Emilii Plater, ale tylko o niej wspomniałam, że jej historia była podobna jak Ordona, ale zapomniałam napisać, że tytuł "śmierć porucznika" był wzorowany właśnie utworem Mickiewicza o niej. Wiedziałam to i miałam na początku w planie napisać, ale pod wpływem stresu gdzieś uleciało. Do tego zakończenie nie jest chyba do końca dobrym podsumowaniem. :(

Gość maturzystkaaaq
Mam to trochę na własne życzenie. Zapisałam wszystkie strony i nawet byłam zadowolona, ale już jak wyszłam przypomniało mi się, że jednak o czymś zapomniałam. Było tak, że najpierw o czymś wiedziałam, ale potem kończyłam jeszcze pisać o czymś innym i zapomniałam wrócić do mojej myśli i zaznaczyć ją w arkuszu. Czuję się trochę porażkowo. :( Boję się, że może to się poważnie odbić na punktach. Przeżyję to, ale jedyne co mnie gryzie teraz to własna głupota.