Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewazdrzewa

jadę za granicę

Polecane posty

Gość ewazdrzewa

Mam dwa wyjścia - co robić - olać wszystkich czy gnoić wszystkich. Ostatnio olałam wszystkich i CO MAM? Znowu muszę tam jechać. CO ROBIĘ? OLEWAM WSZYSTKICH? Chyba żartujecie!!! Nie docenili mojej inteligencji SŁAWNEJ to ją docenią. Jeden błąd w życiu - nie doceniłam mordercy. Nie - trotylu nie doceniłam. I tyle. I DZIEWICTWA także. Przez to. No ale też się poprawię - wydałam nawet książkę w Polsce - NAWRÓCENIE I POKUTA. Kto mnie pobije? Zobaczymy.

...komunikat był z Odessy że mgła i na startowych pasach lód... przyjmują Londyn, Delhi, Magadan... przyjmują wszędzie, a ja nie chcę wszędzie... ja tak pragnę być w Odessie mej... :D

Gość ewazdrzewa
Macie szczęście, że nie zdąże jutro trotylu kupić bo były małe wybuchy tam i siam i może byłoby trochę trupów bo na pewno jest za dużo ludzi jak znam życie. i tyle :( I nikt mnie tam nie chce, ale mogę być... nawet i pół roku. Ale nie chcę. Bo bez sensu dałam rodowód i tak załuję, że się opisać nie da. KONIEC!!!. :( Nigdy wiecej podobnego świństwa. Ale nie wiedziałam co robię i tyle. Takie zerska :( Nawet na kota nie zasługują i tyle. Ale niech ma jeszcze lepszy żeby nie było, ze mi zależy bo i tak mi nie dowali i koniec wiecie. I KONIEC :( I tyle. Bo tak i juz. A ta co nas tak wysłała to chyba OSZALAŁA. A jesli nie to niech sie tak stanie bo TAKIE MAM ŻYCIE i jak ktoś się nie odsunie to po nim. BO TAK MI ZENON NASRAŁ W ŻYCIU, a wcześniej jego Bachleda i nikt mi nie powiedział, ze tak sie odchodzi bo robią dalej co chcą i nie do ogrania bo się nie cofnęła po nockach. Ja to miałam wiedzieć i wszyscy tam PŁONĄ... i tyle :(

Gość barrakuda...
owieczka boza to ty?

Gość ewazdrzewa
Ale na jedno się przydam - rozdaję rodowody ZA DARMO. Kościół nawet tego nie umiał sie domyślić, że miał ktoś UKRAŚĆ ode mnie rodowód i by kasę mieli, a tak? Żeby nic nie było na mnie. Jak znajdę net to na pewno tu napiszę i co wtedy? Można go ukraść ode mnie jeśli ktoś wie o co chodzi. W Polsce wszyscy kradną, a ja nie. Ciekawe czemu? A powinnam. I tyle. :(