Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruchebabsko

Mam rozdraznienie przed okresem

Polecane posty

Gość kruchebabsko

marudze, usunelam sie z widoku mojego mezczyzny bo nie chce go ranić, siedzę i ryczę.. to jest takie dziwne, że jestem taką pogodną i szczesliwa osoba na codzien a tu nagle przychodza te 3 dni w miesiącu .. nie poznaje siebie...

Gość kruchebabsko
w ogóle, bo nie lubię..

Gość kruchebabsko
no nie, nie lubie chlać. Nast powod do placzu, jestem dziwnaaaaaaaaaa

Gość ja za to mam okres
zjadłam już paczkę czitosów serowych i popiłam 0,5 litra coli, a teraz jem sucha myśliwską :o Zawsze jak mam okres to jem WSZYSTKO.

Gość kruchebabsko
zatem koleżanko, idę do lodówki, zaraz wrócę to się pochawlę, może bedzie ci lepiej

mam to samo zaczyna sie z 3 dni przed okresem mój przeczówa i spierdziela mi z oczu dostaje szalu placze i smieje sie na przemian pakuje zrywam wynosze wracam placze kocham nienawidze wszystko mnie wkurwia masakra zachowuje sie jak jebnieta wariatka ostatnio w mojego rzuciłam świecznikiem

Gość kruchebabsko
kanapki z lososiem wędzonym, bede smierdzieć jak niemytacipka. I jeszcze mam głupią pracę...

Gość kruchebabsko
ahaha, jak tu Cię nie kochać? MEZCZYZNI .. JAK TU NAS NIE KOCHAĆ KUR*A ? noo... ! będe gruba : (((

Gość z braku laku i kit
ja z kolei jestem rozdrazniona po 😠 mam taka ochote na rozgrzanie ciała, ze 😡

Gość ja za to mam okres
O, łososia też bym zjadła, ale jestem przed wypłatą :D i z ryb to może znajdę tuńczyka w puszce :o ale miał być na śniadanie...

Gość kruchebabsko
i caly czas jest mi zimno, mam w moim mniamaniu za duży nos i piegi na nim, ostatnio nie przeczytalam etykietki i posmarowalam sobie nogi zelem do demakijazu a jak zachwalam.. ! klienci w orange sie na mnie wyżywają bo ich ojebujemy z pieniedzy i pewnie jutro osra mnie ptak

Gość kruchebabsko
A JAK MAM BRAK LIBIDO żesz jego mać... to jest takie dobijajace, czuje sie przez to tragicznie, lykam te tabletki 21 miesiecznie, i tak mi zrobily z cialem ze czasem wolę zabić pomaranczą niz dac sie dotknąć. Pewnie ma kochankę !!

Gość kruchebabsko
ja wiem, ze gdzieś tam w kafeteryjnej przestrzeni jest temat pt "bede szczesliwa" i wszystkie optymistki latają tam uśmiechnięte , ucacane .. a ja dziś jestem tak nadkurviona że ohoho : ( to takie nie kobiece

Gość kruchebabsko
co was dziś wkurwia..? powkurwiajmy się.

Gość kruchebabsko
też miałam ! matka mnie za ucho wziela do takiej grubej psychiatryczki i opisalam jej swe życie dostalam tabletki za 90 zł a potem.. potem to się zakochałam. I wyjebałam te tabletki nad jeziorem z moim Ukochanym. Może ja nie miałąm depresji, tylko jestem jebaną histeryczką ? tak. Jestem jebaną histeryczką.

Gość z braku laku i kit
to zaprzestan trucia organizmu :O od razu temperamentna sie zrobisz :P mnie to :classic_cool: dzis senne marzenia wzięly :D zgrzalam sie, ze :D a sutki to mi do tej pory stercza :P

Gość kruchebabsko
slonko, wzielabym Cię na szarlotkę z bitą śmietańką i uśmiechnęłabym. Ale i tak mnie nikt nie lubi i nie umiem uśmiechnać.

Gość z braku laku i kit
wkurwia mnie absencja seksualna, ktora w moim przypadku wali mi na głowę :P tyle ! ide, bo ogarnia mnie nienawisc do meskiej czesci

mnie dziś wkurwił kumpel, podał nr jakiemuś 'doradcy finansowemu' i teraz wydzwania do mnie [ale okresu to ja nie mam:d]

Gość kruchebabsko
ech, ja to jestem zimna kłoda ostatnio. Kobieta kłoda. Bez serca, bez pipki, bez sutków. bez seksu. bez sensu !

Gość sa ambitni na sali?
ja tez dzis na zmiane chodze zdolowana i zaraz sie sieje i znow zaraz dol, jestem smutna itp. i tez duzo jem, kupilam sobie zelki, pozniej kamyczki, wafelki, jajeczko czekoladowe, jajko z cebula-zawsze tak mam. i tez sobie dzis o tym myslalam, jakie hormony sa "silne"

Gość kruchebabsko
oo, jestem doradca klient boznesowych w orandżżuu i też czasem podkurwiam ludzi, ale dzwonie gora 2 razy dziennie :- )

Gość kruchebabsko
co nie? takie drobne pigułki, niepozorne MAŁE kurwy ! niszczycielki. a jajo z czekolady to ja zjadlam jak szlam z koszyczkiem do kosciola. Oczywiscie zjadlam przed swieceniem. JESTEM POKALANA

Gość kruchebabsko
z resztą, ja też jestem niepozorną małą kurwą także spoko. Otwieramy piwko? może sie przekonam...

Gość kruchebabsko
a jak ma okres to też tak jej odpierdziela? (powiedz, że tak, że to normalne, że wszystko w porządku bo inaczej się znó rozryczę. nie zapomnij też dodac , że wydaje sie fantastyczna dziewczyną (że ja))

jako ze lubie takie gaduly ty wydajesz sie sympatyczna, a ze lubie byc szczery, to jej za przeproszeniem 'nie odpierdala' w czasie okresu, tylko ja wszystko boli

Gość kruchebabsko
cały świat boli, nawet paznokcie