Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruchebabsko

Mam rozdraznienie przed okresem

Polecane posty

Gość sa ambitni na sali?
ja nie biore pigulek, chodzilo mi o te nasze"organiczne":P hormony. jak potrafia namieszac. autorko, dlaczego nie pijesz/ile masz lat?

Gość kruchebabsko
mam 20 lat- nie pije bo nie lubie smaku piwa, mecze sie jak je pije.. w ogole nie lubie rzeczy z 'babelkami' jezeli juz cos to wodeczka, pare kielonków i jest okej , to nie jest tak ze nie lubie alkoholu i a fe a fuj szatanisci, ale tez mam starszne kace, ludzie pija tyle co ja i maja kaca do poludnia a ja mam caly dzien i jestem niezywa - dlatego raczej nie lubie pic ... wiem, ze to dziwne, ale tak mam

Gość kruchebabsko
i zaczynam zalowac ze zaczelam brac tabletki ...

Gość kruchebabsko
idę spać , ale przed tym jeszcze sobie poryczę. OREWUŁAR cipeczki

Gość sa ambitni na sali?
nie spoko tak sie pytam, bo ja ostatanio odstawilam alkohol, bo wlasnie robi mi sie niedobrze na sama mysl o kacu i samopoczuciu na drugi dzien, dodatkowo wkurza mnie, ze po alkoholu robie sie inna-spokojnie, nie agresywna, ale wlasnie nie jestem soba, wiadomo jak alkohol rozluznia i to jest ok, ale pozniej jak sobie pomysle, co gadalam, to czuje wstyd. noi ostatanio beda na imprezie czulam sie super, moglam sie bawic i wszystko, ale czulam, z ejetsem odbierana jak sztywniara, bo nie wypilam nic. a nie wypilam, bo na impreze wpaldymy na 1.5h doslownie, to nie widzialam sensu, ai tak wczesniej sie zmylam, bo nikt sie bawic nie chcial.