Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joa--nn--aa

A może blond? Zdjęcie do oceny.

Polecane posty

Gość Joa--nn--aa

Chciałąbym coś zmienić w swoim życiu. Nie mam za bardzo co, bo wszystko układa się świetnie, więc może.... włosy? ;) I tu moje pytanie do Was - czy pasowałby mi blond? Nie chodzi mi o taki wypłowiały, siwawy czy jakiś dziwk... Taki ładny, normalny blond. Czy może tylko cięcie? Albo pasemka? http://img20.otofotki.pl/fu653_Zdjecie191.jpg.html

Gość Joa--nn--aa
Tak, naturalny. Ale niespecjalnie mi się podoba. Nie jest ani wyrazistym brązem, ani kasztanem. Sama nie wiem czym jest. ;)

Gość Joa--nn--aa
Nagle uciekli wszyscy komentatorzy zdjęć? Chociaż raz się do czegoś przydajcie, a nie pierdzielicie, że ta za brzydka ta ma za krzywy nos, a tamta ma piegi. Proszę o propozycje zmiany. Dołków przy uśmiechu niestety nie dam rady zmienić. :)

Bardzo ładny kolor. Nie mysi, a bardzo soczysty :) Nie zmieniałabym, to co pasuje! Jak pofarbujesz, jeszcze będziesz chciała wracać do naturalnego, a po rozjaśnianiu czasami zmienia się kolor włosów naturalnych, a poza tym - nie jest to łatwe ;) Mi idzie karkołomnie :P

Gość wariatka jak ich mało....
zmien kolor na czarny :)

jest ok teraz ja mam podbne tez nie farbuje i nie chce:) Bo po prostu pozniej nie wroce do mojego koloru :) Tak jest ok nic nie rob:)!!

Gość michael wittman
zdecydowanie zostaw

Gość sa ambitni na sali?
zapusc

Gość sa ambitni na sali?
mozesz sobie strzelic grzywke na cale czolo i dbaj, by koncowki ne byly takie napuszone. stosuj na koncowki witamine Ew plynie, czy jedwab.

Gość Joa--nn--aa
Mam kręcone, nie za bardzo chcę zapuszczać. Rzadko prostuję. Ale chciałąbym może coś bardziej hmmm. ekstra?

w tych tobie jest ładnie i tak jak koleżanka do góry napisała będziesz chciała wrócić do swojego koloru za parę lat a jest naprawdę ciężko :) może zmień fryzurkę jeżeli już coś chcesz w swoim wyglądzie poprawić

Gość sa ambitni na sali?
na zdjeciu masz wyprostowane wlosy?naturalnie kreca Ci sie?bo widze, z elkko faluja i ine wiem, czy tak maja, czy to niedokladne wyprostowanie, ale moglabys isc tez w strone falowanych, tez fajnie;)

Gość sa ambitni na sali?
wydaje mi sie, ze w krotkich tez Ci bedzie ladnie, ale dlugie wlosy sa kobiece;)

w tych Ci ładnie,nic bym nie zmieniał

jak masz na glowie swoj naturalny kolor to ja jestem swieta, chyba ze swiatlo tak dziwnie pada i wydaje sie ze koncowki masz w fiolecie :D wedlug mnie masz zbyt slabe i zniszczone konce zeby farbowac na blond ( on jeszcze bardziej Ci je zniszczy ) zadbaj najpierw o wlosy a pozniej baw sie kolorami

Gość woodstock69
blond nie radzialbym raczej brąz/czekolade(polecam farby-pianki z loreal testowalam i sa super) masz cienkie wlosy a z blondem bedziesz wyglądała sztucznie ps ładna z ciebie dziewcyzna

Myslę, że albo ciemniejsze albo pasemka, zmiana fryzury. Jasny blon może ci nie pasować. Bardzo uwydatnia twarz i pasuje osobom z naturalnymi blond (nawet ciemnymi ale blond).

Gość Joa--nn--aa
One były dokładnie wyprostowane, ale już po marenastu minutach od wyprostowania zaczynają włąśnioe tak falować. Co do światła, ja tam nie widzę żadnego fioletu na końcach. :)

Gość ddddddserr
w takich wlosach Ci ładnie....proponowałabym jedynie wzmocnic lsnienie i zastosowac henne do wlosów

Gość ddddddserr
nie boj sie henny to jest ziele lawsonii czyli antura i w dodatku odzywka w jednym. Ja stosuje i ma piekne lsniace wlosy wzmocnia przy tym kolorek wloskow

Gość sa ambitni na sali?
spoko, nie krytykuje, wiem, jak to jest z kreconymi wlosami po kolezankach widze. jesli o mnie chodzi, to nie podoba mi sie ten efekt puszenia sie wlosow i o to bym zadbala, a reszta ok;)

Gość Joa--nn--aa
Odczuwam silną potrzebę zmiany czegoś... Stylu ubierania, nie, bo jest dostosowany do mojego zawodu. Figury nie zmienię, bo nie powinnam chudnąć. Nie wiem, coś dodać, coś odjąć, coś zmienić. :)

a może spróbuj szamponu koloryzującego w odcieniu Twoich włosów, to je trochę ożywi, nada głebi, a zmiana nie będzie drastyczna, taki naturalny kolor włosów szkoda zniszczyć farbując się na blond..

Uważam, że mam bardzo ładny kolor włosów. Może popracuj żeby były bardziej jedwabiste i tak się nie puszyły. Pozdrawiam.

Gość Joa--nn--aa
Chciałam usunąć drugie foto, bo jakieś wielkie i obrzydliwe się dodało, ale coś modki chyba śpią. :D