Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dansmacabre

wie ktoś czy da sie zmienić kształt miseczek od biustonosza?

Polecane posty

Gość dansmacabre

wiem,że może to głupie pytanie,ale kupiłam sobie dość drogi biustonosz...ale miseczki nie są pełne tylko sterczące...myslałam,ze jak sie ząłozy bluzke to nie bedzie tego widac,ale jak założe bluzke to troche mi sterczy.. da sie jakoś zaokrąglić miseczkę?jezeli tak to jak? prosze o powazne odpowiedzi...

Gość mam to samo z jednym stanikiem
i też nie wiem co poradzić więc póki co leży bezużytecznie :o ale może ktoś wie ;)

Gość jolanta budziak
jak się kupuje drogi biustonosz to się go przymierza, łącznie z bluzką, teraz nic nie zrobisz

Gość dansmacabre
no to go przymierzałam,ale pech chciał,że załozyłam bluzkę dość luźna..biustonosz kupiłam spontanicznie..

Gość krups
wstaw do wyporzyczalni narzędzi budowlanych, zawsze się takie pojemniki mogą przydać do mieszania gipsu lub zaprawy :)

Gość dansmacabre
krups : albo jestes mało inteligentny,albo czytac nie umiesz.. zobacz jak ładnie w temacie pisze "prosze o powazne odpowiedzi" zobacz ! bez żadnych błedów ortograficznych,bez żadnych błedów stylistycznych bądz skłądniowych..

Gość krups
a moim zdaniem powinnaś napisać : 'zobacz jak ładnie w temacie napisałam/napisałem' czyli w czasie przeszłym :)

Gość dansmacabre
Haha xD no tak.. popełniłam straszliwy błąd ! nie dodałam słowa "zobacz" ..wiec to dlatego nie mogłes wiedziec o co prosze.. no więc drogi krups-ie ! ZOBACZ jak ładnie w temacie pisze,że prosze o powazne odpowiedzi !:D dla sprostowania: Twoje zdanie od mojego rózni się tylko czasem:D mój jest czasem teraxniejszym,a Twój przeszłym..wiec tego chyba nie możesz uważac za bład,bądx za powód do Twoich nieumiejętnosci:)

Gość zdecydowanie masz zly rozmiar
i tyle.

Gość dansmacabre
nie sądzę...

Gość krups
dansmacabre skoro dorosła kobieta nie potrafi dobrać na siebie odpowiedniego cyckonosza to niech wcale nie zakłada , przyjemniej dla oka wpatrzonego będzie ;)

Gość dansmacabre
po czym wnioskujesz,że jestem dorosła? nic bardziej mylnego,jestem młoda kobietką,która dopiero wchodzi w dorosłe zycie:) amen:)

Gość krups
dansmacabre czy panienkę w wieku 14 lat jest stać aby kupić drogi cyckonosz powiedzmy kosztujący ponad 100 zł. bez doradzenia swojej Mamy ? Chyba nie :) a skoro masz ponad 17 lat to jako kobieta już jesteś dorosła, prawda :)

Gość dansmacabre
A tu Cię zdziwie:) dopiero za niedługo koncze 17 lat..wiec nie jestem jeszcze pełnoletnia osobą,także nie mozna mnie nazwać dorosłym lecz młodzieżą,nie uważasz?:)