Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallamana

dziewczyny uważajcie na to!!

Polecane posty

Gość zallamana

pisze tego posta bo jestem po prostu zalamana...mialam juz taka ladna cere bez zadnych pryszczy, tylko male blizenki i kilka przebarwien noi nie wiem co mnie podkusilo i kupilam sobie ten wychwalany wszedzie no scar! i to byl najwiekszy blad jaki popelnilam, teraz po 3 tygodniach stosowania moja twarz wyglada strasznie, pelno ropnych pryszczy na policzkach które w dodatku powyciskałam i teraz mam tam jedną wielką rane, schodzi mi skóra i strasznie piecze :O teraz będe musiala brac sie za leczenie tych ran, a o tym jakie mi zostaną po tym blizny to już nawet wole nie myslec :( nawet w makijażu wyglądam jak potwór bo tych czerwonych nacieków nie da sie niczym ukryc, mam mega dola i pomyslec ze to wszystko przez tez cholerny krem który przed chwilą wyrzuciłam na śmietnik.

Gość ja sama nosze tez grzywke
zalamana spokojnie, teraz trzeba czasu, wszystko zejdzie.

Gość ja sama nosze tez grzywke
wiem co czujesz bo 2 tygodnie temu mialam inna twarz a ostatnio byl wysyp i znow strasze.

Gość zallamana
no tak tylko mi od bardzo dawna już nic nie wyskakiwało, zapomniałam już co to pryszcze a teraz po tym kremię dostałam takiego wysypu że aż mi żal samej siebie :(

Gość facet 27 pyta
wiesz co. raka nie masz? hiva nie masz? to ciesz się życiem i nie pierdol o głupot o pryszczach.

Gość o ty durniu
facet 27 pyta to jest forum dla kobiet, a one lubią gadać o takich rzeczach. Daj więc sobie spokój.

Gość zallamana
tak latwo ci mowic jakbys mial cale policzki w ropynch naciekach i ranach to ciekawe czy by ci sie tak chcialo cieszyc zyciem jak na ulicy kazdy by patrzyl na ciebie z obrzydzeniem, jak na kosmite

Gość facet 27 pyta
jakbyś miała raka i przeczytała o pryszczach to byś zazdroscila problemów.

Gość Sputnik91
słaba anty-reklama :]

Gość zallamana
wiadomo że rak to coś gorszego ale ja tu nie będę porownywac bo zawsze ktoś ma gorzej ale to nie oznacza że mój problem to nie problem a przepraszam że zapytam, ty masz raka że tak piszesz??

Gość facet 27 pyta
a w ogóle to nie jestem facetem. i druga sprawa jak masz mega doła od pryszczy, to jak się coś stanie poważnego w Twoim życiu jak sobie poradzisz?

Gość facet 27 pyta
nie powiem czy mam raka, czy co innego. nie będę się żalić i płakać na forum.

Gość zallamana
sputnik - zadna reklama, niby komu bym miala robic tą antyreklame?? jeśli to by byla antyreklama to zaraz zaczęłabym polecac jakiś inny krem o cudownym dzialaniu i ostrzegac przed no scarem a ja tylko napisalam to co mi sie przytrafilo nikt nie musi brac tego pod uwage

Gość zallamana
ale tu nie chodzi o pare pryszczy tylko o moj zmasakrowany policzek do czego po części sama doprowadziłam bo nie musialam łap tam wpychac i wyrywaca az do krwi no ale teraz juz czasu nie cofne

Gość zallamana
spoko, ja sie lubie tu czasem wyżalic bo w realu nie mam na to odwagi i udaje że wszystko jest okej

Gość facet 27 pyta
uwierz mi, że nie jest to nic groznego. zaleczysz i zapomnisz o tym. ale na przyszlosc nie grzeb w tym bo zakazenie sie wda czy cos i bedzie problem. i na prawde olej to, bo to nic takiego. jak sie bedziesz zamartwiac to spowolnisz gojenie.

Gość kasiiiiuuunia
no co do tego kremu to niestety muszę Ci przyznac racje, strasznie zatyka pory i tworzy nowe syfy! polecam ci krem z barwy siarkowa moc wysuszy ci te pryszcze - mi pomaga

Gość nati565677
a kiedy cie tak wysypalo?? bo troche mam teraz stracha bo stosuje ten krem od tygodnia ale jak narazie nic mi nie wyskoczylo, mam nadzieje ze nie wyszkoczy

Gość zallamana
kurde ile to sie będzie jeszcze goic bo strasznie wyglądam z tym czerwonym strupem na pół policzka :O jeszcze wychodzą na tym jakieś bąble i tak mnie korci żeby to oderwac ale jakoś sie powstrzymuje :O kasiiiiuuunia, a gdzie można dostac ten krem? w aptece będzie?? nati565677, mnie wysypało w połowie 3 tygodnia, po 1 tygodniu też sie cieszyłam bo widziałam poprawe ale to co sie stało potem jest niewybaczalne

Gość noacne
Zalamana polecam Ci stronę WWW.TRADZIK.INFO.PL zajrzyj koniecznie!

Gość zallamana
byłam ale nic ciekawego tam nie widze poza tym gdzie nie wejde to spamujesz i reklamujesz to forum :/