Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo00022

Sex, jak długo zwlekac?

Polecane posty

Gość Karo00022

Mam chłopaka już parę miesięcy. On ma 20lat a ja 18.. i sprawa polega na tym że on bardzo by chciał sexu a ja jeszcze nie jestem gotowa. Jak długo mogę z tym zwklekać, rozumiem że on ma potrzeby, jest starszy.. co zrobić?

Gość luiza83838
poczekaj do trzydziestki, jak Cię kocha to wytrzyma

Gość Karo00022
xD miałam nadieje że na tm portalu otrzymam odpowiedz na poziomie x]

Gość Sputnik91
Głupie ;] wg mnie sex przybliża. Masz 18 to ja bym na Twoim miejscu już zaczął takie coraz bliższe i bliższe zbliżenia... Moja dziewczyna powiedziała, że jakby wiedziała że to będzie takie fajne to by nie czekała tak długo...

Aż nie będziesz gotowa. Sex to nie wyścigi. A jak on będzie miał potrzeby i będzie musiał... Olej gościa i tyle. Potem w spólnym życiu zachorujesz i ie będziesz mogła przez dłuższy czas i co? Wyślesz go do burdelu bo ma potrzeby?

Gość wielkichuj21cm
moja tak samo, jak jej zajechałem w kapę z zaskoczenia to teraz chce sie walic non stop a wczesniej pizda miała jakies ale

co ty dziewczyno. na co tu czekać. już dawno powinaś się sexić byle z zabezpieczeniem. napewno będzie sprawiało ci go wielką frajdę aby chłopak ookazał się uczuciowy i potrafił doprowadzić cię na skraj kosmosu

Gość Sputnik91
No ;-) dziewczyny tak mają - w sumie moja chciała to pierwszy raz zrobić po alkoholu - ale jakoś nie mogłem tak z pijaną pierwszy raz ( bo to tez mój pierwszy był ) ... Ale od momentu pierwszego razu to co spotkanie praktycznie =) Ale fakt faktem, że jeśli czujesz, że nie pragniesz cieleśnie swojego chłopaka to raczej bym zwlekał dopóki nie poczujesz tego pragnienia 'więcej'

Gość Karo00022
myśliciel i sputnik - dziękuję :)... mam jeszcze jedno pytanie, czy każdy facet w każdej sekundzie zycia musi myśleć tylko o jednym?

Gość wielkichuj21cm
Dodam, że ten patent podpatrzyłem u ojca, który tak nas wszystkich w domu zajeżdżał, że do dziś poruszam się po mieszkaniu szorując tyłkiem po ścianie z lęku, że ojcowy pręt dopadnie mnie w każdej chwili :O

Gość Karo00022
dominikwa- tobie tez dziekuje za komentarze które mi faktycznie pomogą.. bez ironii itp :)

Gość Sputnik91
Hmmm co do tego czy każdy facet musi o tym myśleć w każdej sekundzie życia ? nie... Nie chcę kłamać ale facet średnio myśli o tym 13-16 godzin chyba na dobę ... coś w tym przedziale - nie pamiętam dokładnie - więc nie do końca w każdej sekundzie życia

Nie musi :) Ale jak spędzasz czas z facetem i mu się podobasz... Pewnie jeszcze go kusisz a sexu nie ma to nie myśl że on będzie w stanie przestać myśleć :D A jak już będziesz gotowa to piszą ci mądrze zabezpiecz się byle byś nie uwierzyła że gumki cię zabezpieczą.

Gość Karo00022
sputnik - haha ale dość często :D , dzięki za odp

Gość Sputnik91
Nie no ... nawet pisząc maturę myśli się o seksie ;] maturzyści by przyznali rację ale pewnie śpią przed angielskim jutro... Te spódniczki ^^

Gość Karo00022
wlasnie moj chlopak pisze mature x] tyle że byl w technikum dlatego 20 lat a nie 19 .. i zamiast sie uczyć to tematem tabu jest sex, mizianie itp. Jak was zaspokoić?

Gość gryzlii8899
ustami

ależ proszę bardzo. ja tylko wypowiadam się ze swojego doświadczenia

a no pisząc maturę to na pewno.... Ale tak normalnie jednak się przestaje myśleć. Choć zapewne ma to związek z tym ile się sexu uprawia :D Będzie to odwrotnie proporcjonalne :D

Gość zgaga20
wedlug mnie to nie jest az tak wazny wiek kiedy rozpoczynamy zycie seksualne. tylko zastanow sie czy naprawde cos czujesz do tego chlopaka i czy on do ciebie tez. pierwszego razu juz wiecej nie bedzie. pomysl czy to jest ten chlopak przed ktorym chcialabys sie tak otworzyc. seks jest fajny jesli dwoje ludzi sie kocha i szanuje. pozdrawiam :)

Gość Sputnik91
Ty wiesz co to jest temat tabu ? Temat Tabu to temat zakazany ^^ O ile dobrze pamiętam... Jeśli dużo o tym mówi to znaczy że tego chce ;P Poza tym pamiętajcie że nie tylko seksem możesz go ( możecie się nawzajem zaspokoić ) jak napisał gryzlii8899 "ustami" przecież zawsze jest słynna pozycja ( jakże przyjemna 69 albo bezinteresownie mogłabyś czasem zrobić mu niespodziankę ;] >>TYLKO NIE PRZESADZAJ bo się chłopak przyzwyczai i później spokoju Ci nie da

Gość Sputnik91
zgadzam się ze zgaga20

Gość Karo00022
Dzięki za odp ;)

Gość fransis55555555
kurcze mnie w wieku 18 lat to już tak chcica nosiła ,że szok :D

Gość Karo00022
No tak.. ale nie chce mieć wyrzutów sumienia a przede wszystkim nie chce czegokolwiek żałować..może to sie wydać dziwne ze sie tak z tym spinam bo jestem pelnoletnia a jeszcze tego nie robilam.. ale taka juz jestem

co wy dziewczyny. sex jest fantastyczny i nie widzę powodu aby sobie odmawiać ale dużo zależy od chłopaka czy potrafi was zaspokoić i jakie macie wymagania. Dla mnie dziewczyna jest boginią i zrobię wszystko co tylko zechce.

Gość nie zwlekać
www.calamokra.pl