Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

drętwienie kończyn

Polecane posty

Od kilku dni budzę się rano ze zdrętwiałą lewą ręką... jest jak martwa! :| i nie, nie lezę na niej... myslicie, ze moze to wróżyć problemy z sercem?

dzis rano była zdrętwiałą do tego stopnia, ze musiałam ją 'obudzić' gorącą wodą.... na początku myslałąm, ze to od tego, ze obejmowałam moją córeczkę podczas karmienia... więc dzis specjalnei nakarmiłam ją nasiedząco i odłozyłam do łozeczka... i co ręka 'zdechła' ;|

Gość jack ill
a może miałaś mocno zgiętą rękę? może to problem z nerwami łokciowymi? pani statystyczna ma rację - neurolog:)

nie, zgięta nie była nawet na niej nie spię... powtarza się to co rano od trzech, czy czterech dni... stwardnienie.... az mnie ciary przeszły!

to chyba głupie pytanie.... ale ... to raczej nie jest skutkiem ubocznym brania tabletek antykoncepcyjnych Cerazette? Nigdy nie brałam tabsów, więc nie wiem...

co racja, to racja :D dzięki za powazne odpowiedzi... szczerze mówiąc spodziewałam się odpowiedzi typu "skoro sie masturbujesz pół nocy to ci drętwieje..." czy cos na równei niskim poziomie. raz jeszcze dzięki

Gość facet bez latarki
nawet o tym nie pomyślałem:D