Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kloosa

zjebalam dzisejsza mature !!

Polecane posty

Gość kloosa

jutro nie ide w dupie mam to myslalam ze bede poprawila tzlko angielski ale nie matme musiala spieprzyc zajebiscie teraz nie mam przyszlosci

Gość kloosa
po maturze poszlam na lodziki zeby sie pocieszyc 👄

Gość kloosa
oczzwiscie potszyw

Gość PSYCHOCZKA
NIE W TYM ROKU, TO ZA ROK :O

Gość PSYCHOCZKA
GŁUPIE TO JEST JAK KTOŚ NAWET NIE SPRÓBUJE I NIE IDZIE NA MATURE

Gość kloosa
ale ja juz wiem sprawdziam ! a angielski nie umiem wiec blada dupa ide sie powiesicc

Ja tam sie nie dziwie, całe szczęscie, ze jak ja zdawałam mature to nie trzeba było zdawać matmy. Bom matoł jak cholera

Gość kloosa
tak dziekii za pocieszenie nie umie angielskiego nie wchodzi mi on a do tego w tzm roku go nie mniala

Gość kloosa
klawiatura mi sywakuje noo

Gość ;asldm;lsd
oj dyrektore pieprzysz jak potluczona....ja do szkoly chodzilam, zakuwalam codziennie jebana matme, nauczyciel sie na mnie uwzial i przysiegam ci ze gdyby mi przyszlo zdawac mature to za chuja bym nie zdala, za to mam malpie zdolnosci do jezykow . nie podwazaj czyjejs intel;igencji na podstawie umioejetnosci rozwiazywania zaden z matematyki, chyba az taka zacofana nie ejstes

Gość kloosa
dobra dajcie mi spokoj :(:(:(:(

Gość PSYCHOCZKA
TEZ SIE CIESZE ZE NIE MIALAM TEJ MATEMATYKI, BO MOJA NAUCZYCIELKA TO MINELA SIE Z POWOLANIEM CALA KLASA MIALA JEJ DOSC

Gość kloosa
no niestetu urodziam sie jako beztalecie i musze z soba zyc :( jestem noga ze wszystkiego:(

Gość PSYCHOCZKA
DYREKTORE CIEBIE TO CHYBA KTOS PRZY PORODZIE UPÓŚCIŁ NA PODŁOGĘ CHAM , WIELKI MĄDRALA CO SIĘ ŚMIEJE Z LUDZI KTÓRZY PRACUJĄ NA TARGU CZY TEZ SPRZEDAJĄ KWIATY NAWET CZŁOWIEK PO STUDIACH MOZE PRACOWAC ZA KASĄ CZY JAKO SPRZEDAWCA BUTÓW

Gość ;asldm;lsd
po choooj zakuwałaś skoro nic nie umiesz???? wypad na stragan handlować i tyle będzie większy pożytek skoro się tak nauczyłaś to powinnaś czegoś się nauczyć - a jednak CI się nie udało - po co tracić czas w szkole - weź się za coś pożytecznego co przyniesie jakieś efekt możesz zacząć od zbierania liści w parku ty jestes jakas jebnieta jak Boga kocham. nosz kurwa chyba musialam zdac do nastepnej klasy tak a przez jedna jedyna matme moglo do tego nie dojsc, ze wszystkich przedmiotowe mialam najmniej 4 fiza sory jeszzce z fizyki 3 jakims cudem matematyka debilko skonczona nie ejst wyuznacznikiem czyichs zdolnosci i wiedzy tak sie sklada ze zyje dzis z tego co jest moja pasja -jezyki i na choj pytam sie mi matematyka, od Lo nie tknelam niczego co jest z tym czyms zwiazane no i pytam sie na chuja mi to bylo?????

Gość PSYCHOCZKA
I JESZCZE FIZYKA MA BYC NA MATURZE

Gość ucznica
matko swieta co za bulwers

Gość też byłam słaba z matmy, ale
bez przesady ludzie. jak się człowiek uczy, to chociaż na tę tróję wyciągnie. w większości to lenistwo, a nie totalna głupota. sama miałam tróję z matmy, na maturze nie musiałam jej zdawać, ale te zadania co są teraz to na niezbędne minimum nawet i bez przypominania zaliczę. co wy chcecie w życiu robić? nawet na kasę do marketu nie przyjmą

Gość kloosa
boze nie ma dla mnie przyszlosci ... tylko smierc mnie uratuje

Gość jdiejf
nie badz glupia, a jak ci sie poszczesci z angielskim? :D jest tyle zamknietych ze jest szansa ze nawet nastrzelasz..a poza tym na pewno cos umiesz ;] powodzenia i trzymam kciuki..jak nie pojdziesz i bedzie latwa.. pomysl

Gość jdiejf
moim zdaniem rozwiazywanie zadan z matematyki w wiekszej czesci opiera sie wlasnie na uiejetnosci logicznego myslenia.. na maturze zwlaszcza, bo sa wzory wiec wiedze teoretyczna pomijamy.. no chyba ze ktos sie uczy zadan na pamiec jak rozwiazywac, to nic dziwnego, ze nie potrafi poziej nic.. to tylkomoje zdanie..moze sie myle

Gość kloosa
ide spac wstane rano to pomzsle a po za tym wkurwŁyscie mnie

Gość ;asldm;lsd
ja tam sie nie obrazam nie mam za co. akurat kwestionowanie mojej znajomosci jezyka polskiego to nei najlepszy pomysl na kasliwa uwage, nie masz argumentow wiec czepiasz sie czegokolwiek, i zle trafilas bo jestem tlumaczem i nikt by mi tym tlumaczem nie pozwolil zostac gdyby z moim polskim bylo cos nie tak

Gość ;asldm;lsd
nawet na kasę do marketu nie przyjmą no na kase nie przyjeliby mnie-to pewne. wiec jestem gorsza bo jestem tlumaczem po studiach ze znajomoscia 3 j3zykow obcych i zarabiajaca 5 razy wiecej od kasjera:):):):):):):):)

Gość kloosa
dobra ale ja juz to wiem tez siebie nie nawdze ale mozesz juz odemnie sie odczepic

Gość kloosa
spadac z tad! bo widze ze tez macie cos z glowa

Gość ;asldm;lsd
nie martw sie dyrektore, ja sie nie mam na co obrazac, bo pieprzysz glupty. wiesz dobrze ze z moim polskim wszytsko ok gdyby bylo inaczej przedstawilabys chociaz konkretne argumenty wskazujac na konkretne bledy. bo wiesz..."z takim polskim"(no wlasnie z jakim?) to kazdy moze napisac...idz juz moze spac

Gość Pełna zaraza
Dyrektore mozesz mi powiedziec czemu piszesz w rodzaju zenskim i kreujesz sie na kobiete? :P

Gość ;asldm;lsd
teraz już znacznie lepiej - nie wiem dlaczego wcześniej mi coś nie pasowało zresztą - nei chcę mi się wracać wyżej - to tak beznadziejny temat że nawet nie wiem dlaczego w nim piszę chyba z litości jak ciebie latwo przegadac. juz kiedys z toba dyskutowalam i reakcja byla identyczna-brak argumentow wycofanie. ps pisalam pod czarnym nickiem, chyba chcialas sie zaprzyjaznic ale jakos nie specjalnie ci ufalam i widze ze sie nie mylilam