Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjfghfht

spotkałam bylego na miescie z nowa dziewczyna

Polecane posty

Gość hjfghfht

rozstalismy sie jakies 3 tyg temu, a ja juz widzialam go z noawa i to z ta ktora mnie zdradzil. jestem załamana. nie spałam cała noc. rozstalismy sie po 5 latach bo on chcial jeszcze sie wybawic i wyszumiec, po imprezowac, po spotykac sie z laskami niezobowiazujaco. zdradzal mnie. ale i tak mnie to boli:(

Gość bo facet to
swinia, wiem ze to nie pocieszenie ale niestety tak juz jest. banalem jest ze czas leczy rany i choc duzo go musi uplynac to tylko to pozostaje tobie, albo albo zakochac sie w kims innym to tez dobre lekartwo na zlamane serce

Gość hjfghfht
zle sobie radzilam po tym rozstaniu i jak mnie zdradzil a wczoraj jak ich zobaczylam masakra :(

Gość hjfghfht
pomozcie mi nie wiem jak sobie z tym radzic:(

Gość bo facet to
wiem co czujesz... ja bylam z kims tylko 10 dni a bolalo a raczej boli do tej pory, po 3 miesiacach jakos zaczelam funkcjonowac ale schudlam 7 kg, a przez 10 lat nie udalo mi sie zrzucic nawet grama.. Dziewczyno na jednym swiat sie nie konczy, choc wiem 5 lat to bardzo dlugo, ale OBUDZ sie on Cie nie chce... miej godnosc i nie pros o milosc ktorej nie ma..

Gość MysiuPysiu skocz do beczki
A co masz zrobic? czas jestpotrzebny, łatwo nie zapomnisz, może jakaś metamorfoza? nowa fryzura, ja zawsze jak mnie jakiś gnojek zrani myśle tak: o nie, już ja mu pokaże. i to mi pomaga, biore sie za cwiczenie, Dziewczyno zapewne jeszcze nie raz go zobaczysz, zrób tak by "zazdrosc w jego oku była bezcenna" może to trudne, ale pokaz, ze bez niego potrafsiz zyć, wyjdz do ludzi, 5 lat razem z jakims pajacem który musi poruchać? Daj spokój dziewczyno, zacznij nowe zycie, zadbaj o siebie. Był nieodpowiedni dla Ciebie, zwykła swinia jak ktoś wyzej napisał

Gość MysiuPysiu skocz do beczki
no własnie:miej godność nie kontaktuj się z nim, niech sobie żyje z nią, bedzie jeszcze Cię błagał, a Ty dzieki temu odżyjesz w koncu,

Gość dość wyraźna
wymazać go z pamięci przypomnieć go sobie od złej strony i zapytać siebie czy z takim człowiekiem chciałabyś spędzić resztę życia>??? uwierz mi po świecie jeszcze chodzą pożądni faceci, tego się trzymaj

Gość dość wyraźna
autorko ile masz lat?