Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

Gość odwazny@onet.pl
zapewnienie bytu swojej kobiecie to obowiazek i kwestia honoru( nie wazne czy chodzi o malzonke czy o dziewczyne)

O kurde! 10 stron?? Myslalam , ze cos dorzuce, ale chyba (bo nie czytalam) wszystko zostalo juz powiedziane. Jesli facet zaprasza na kawe, to chyba jasne , ze placi. "zapraszam Cie na kawe, ale sama sobie zaplacisz, a najlepiej za mnie tez" SUPERRRRRRR .

A WY JEDNO I TO SAMO !!! radzę wrócić to tematu bazowego i przeczytac co autorka napisała tylko przeczytac ze zrozumieniem i uwagą !!!

Dziękuję Regresie za wyjaśnienie w sprawie GKS-u.

Gość ddoooddooooooodallla
"Każdy normalny mężczyzna z klasą nie wyobraża sobie nie płacić za kobiety. Tak powinni go wychować rodzice oraz otoczenie. Oczywiście nie frajerów żerujących na opiece społecznej i chlejących pod budką i piwem. Facet z klasą zawsze płaci za kobietę a nawet jeśli ta zaproponuje że zapłaci to on jej nie pozwoli. Takie są zasady savoir vivre, o których nie mają pojęcia nieudacznicy i frajerzy. Ale oni mężczyznami nie są i nigdy nie będą a normalna kobieta nawet nie spojrzy na takie zera" zgadzam sie :0 P.S ja nie byłam za ruwnouprawnieniem...kazdy ma swoje prawa i obowiazki i takie tam inne...facet płaci i juz :)

facet płaci i juz" nie spytam dlaczego bo napiszesz zapewne "że i tak nie tego nie zrozumiem" kobieca argumentacja : bo już bo tak bo dlatego itp :D

Gość hfhfhdfghfh
A taki, który nie płaci za kobietę zasłaniając się równouprawnieniem powinien zmienić orientacje seksualną, proste." => Noxelia czy ty myślisz że jesteś zajebiście piękna i wyrwiesz ze swoją buźką super bogatego ??

bo już bo tak bo dlatego zapomniales o: czy zawsze musisz sie ze mna klocic?! :)

Noxelia czy ty myślisz że jesteś zaj**iście piękna i wyrwiesz ze swoją buźką super bogatego ??" uściślijmy ... Noxelia nie jest do wyrywania tylko do dymania :) oczywiście tylko przez szefów,kierowników i ludzi którzy mają pod sobą innych pracowników :)

Gość z braku nika
regres, czytaj ze zrozumieniem wszystkie wpisy, to się dowiesz dlaczego i w jakich okolicznościach:)

Gość z braku nika
a ty do czego jesteś?? łatwo oceniasz ludzi oj łatwo

Gość z braku nika
widac ty tez lubisz oceniac

Mój luby wraca za trzy tygodnie z Anglii, więc nie myślę w takich kategoriach dziewczyna ma inne rzeczy na glowie, podpowiem Ci, to bedzie "fuck me" :)

Gość hfhfhdfghfh
Dziewczyno widać że jeszcze życia nie znasz, ale cóż marzenia nic nie kosztują. A nóż ud ci się wyrwać dzianego. ROTFL

Gość Czytaliscie tematy noxelii o
wampirach??????:D:D:D:D:D

Gość z braku nika
nie i nie zamierzamy

Gość hfhfhdfghfh
Daj linki ;]

Facet, jeśli zaprasza dziewczynę na randkę, powinien płacić, w końcu ON zaprasza, a są to sprawy w granicach paru złotych, więc rozliczając to sam robi z siebie idiotę ;) Aczkolwiek facet nie powinnien płacić za wszystkie zachcianki, wtedy to jets frajer, a kobieta szuka sponsora nei partnera.

a ty do czego jesteś?? łatwo oceniasz ludzi oj łatwo" oceniam po tym co pisza :)

Facet, jeśli zaprasza dziewczynę na randkę, powinien płacić, w końcu ON zaprasza, a są to sprawy w granicach paru złotych, więc rozliczając to sam robi z siebie idiotę" Tak zgadzam sie Ale co zrobic z taką co chce być cały czas zapraszana a nie chce zapraszac ?

To pisał mój eks, ale zmieniłam hasło. " yhy zapewne :D

Noxelia wyobraźnie do opowiadania bajek też masz :D

Gość koszmar koszmar
Noxelia Mężczyźni, jesteście beznadziejni. Jesteście słabi i niemęscy. Jesteście dnem, nie licząc małych wyjątków...Wampir Lestat...Wyrafinowany... Delikatny, a jednocześnie męski... Pięknie odziany... Perfekcyjne niemal rysy twarzy... Cudowne włosy... Spragniony krwi... Nie to co polskie niedorajdy, większość obryta na jeżyka i zapieprzają w swoich sweterkach do roboty za 1200, jesteście zerami. W dodatku jesteście nudni, a te wasze mecze i piwka są obleśne. Nigdy się nie poniżę z takim czymś...Ja znajdę księcia, pośród tego motłochu, znajdę tego wyjątkowego jak Lestat... ja pierd. :O

Gość Noxelia wiec podaj tematy na
smietnik skoro sie ich teraz wstydzisz:D:D

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najczęściej bywam zupełnie nikim bezbarwnie wtapiam się w ściany gubię gdzieś fragmenty myśli nieistotnych dla świata przedzieram się przez miliony martwych marzeń zbyt gęstych urojeń i zmyślonych snów zupełnie bez znaczenia na ziemskim wysypisku zwracam wszystkie swoje zalety(...) Dziś już pamiętam imię Każdej kropli deszczu Spływającej po mych policzkach Gorzko Przede mną przestrzeń A może Pusty dźwięk Milion pustych dźwięków Nad przepaścią nie ma miłości Przestałam marzyć A moja dusza rozpada się na fragmenty Nie czekając na zbawienie 01:20 [zgłoś do usunięcia]Noxelia niełatwo* Już ledwo widzę dziś... Ale cieszę się z nowych wielbicieli 01:27 [zgłoś do usunięcia]Noxelia Noxelja Cóż, skoro naśmiewanie się po prostacku z czyjegoś dramatu jest dla ciebie fajne to proszę bardzo. Ja i tak wiem, że on wróci...Czuję to i wiem, że pewnego dnia po prostu zadzwoni do mnie i wszystko wyjaśni... 01:31 [zgłoś do usunięcia]Sang Cześć kochanie. 13:38 [zgłoś do usunięcia]Sang Anno Noxelio M. proszę wybacz mi, chcę wieść wampirzy żywot jak dawniej buahahahaha co za cyrk!!!!!! chora psychicznie dziewczynka

nie chodzi o wiersze ale wampiryzm to mrzonka

Gość z braku nika
Ale co zrobic z taką co chce być cały czas zapraszana a nie chce zapraszac ? co chcesz:D najlepiej pogadać

Ty jestes faktycznie tepa albo masz cos z glowa kobito