Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazałamana

od rana boli mnie GITARA

Polecane posty

Gość osobazałamana

słuchajcie co ja mam robić? Pasuje? Wyjechać z firmą. Sny mi się śnią nienormalne - powinnam wszystko OK sobie załatwić i tak dalej. Banda wariatek w Niemczech i to wszystko. Banda morderców mnie ogrywa. A w tej pierwszej pracy też powinno być - grupa się miała zgodzić i część miała dostać tę pracę ZA DRUGIM RAZEM najpóźniej z grupy wiecie, a tu część powinna mieć była pretensje, że nie dostali , całość w biurze wiecie, biuro tu sobie powinno wyżej pisać i wiecie - wtedy i tak by im powiedziały - proszę przyjechać i porozmawiać i tyle. I wiecie - ja już nie mogę - 2 krotnie morderczynie mną rządzą? One siedzieć powinny obydwie. A tej drugiej firmy nie chcę na oczy widzieć wiecie bo mi NIKT NIE POWIEDZIAŁ O CO CHODZI - też się tak wszystkim przejmują - TEGO SIĘ DOMYŚLIĆ mogli wiecie, ale wszyscy mnie mieli w dupie, ale mnie mieli w dupie - JA SIĘ BAŁAM I TYLE. Ty się tylko boisz mi powiedzą. I dobrze robię. A jak mi dziś nie odpiszą to przez to, że za dobra byłam - jakbym chciała tam zostać dłużej, a potrząsnęła tam wszystkimi ale w tej pierwszej firmie bo tam się dało, a dalej nie bo sama mieszkałam żeby mnie było łatwiej SPRZĄTNĄĆ w razie co bo wiecie do takiego chlewu przyjechać do jakiego ja przyjechałam to wybaczcie i tyle :( I tyle z was pożytku. A jak wyjadę do USA albo gdzieś tam to ich rozmnotują bo się dogadają z Wielką brytanią i ich tam wyrzucą w razie za mój pierwszy domek. nawet ta praca teraz jest z tego domu bo żreć co nie było. Bo ja powinnam być w Anglii wiecie - a oni NA WYSYPISKU ŚMIECI. Wszyscy i tyle mnie obchodzą ich OBSRANE DUPY. I OBSRANE RYJE i taka miałam być i już by było mieszkanie w Niemczech i wszystko normalnie , a tak Jacquoilna pierdolnięta - mam nadzieję, że cię policja namierzy ty kurqo niewydymana francuska. Ta to wiedziała po co ma paszport wiecie. Niwydymka z Paryża. Jacquline wielka. Nie mogę. I jakieś gówna i kurwy ostatnie z krwią na rękach mną ciorają, ale ta szkołą taka sama. Rewolucję zrobiła bo 2 ludzi zabiła. To w Paryżu miała siedzieć. PO co jej ten paszport. Jak ja żałuję , że na policję nie poszłam. Bo ona mnie wyśle do Anglii żeby mnie zgwałcili. Ty kurtwo jebana w łeb jak ja tam przyjadę a ci morde obiję to se możesz iść na policję gdzie chcesz. Czegoś podobnego jeszcze nie widziałam - włosy tej piździe wyrwać, zęby wybić i ją wyrzucić na śmietnik. Za dziecko. I koniec. I się oddupczcie ode mnie chołoto niemiecko polska i holenderska bo to bez sensu. Niech się rucha z tym dzieciatym księdzem tak i jebaną w łeb zakonnicą - pewne taka sama. Jak ja rtego kurwiszona ryżego spotkam to ją ZABIJĘ. Po prostu jej wyrwę włosy w łeba i będzie łysa. KONIEC. Bo tak i już. Pamiętajcie to. Z ruchawicą mieszkam i takie mam życie bo kurwa dalej mnie do góry obgaduje i przez to nie umiem wyjechać. Ty chyba cchesz tu siedzieć? Patrzcie po co kurwisku rodowowód maryjny. Bo ją zniszcze jak będę mieć kasy. NIE WYTPROWADZĘ SIĘ TY SZMATO OD CIEBIE I WIĘCEJ CIĘ WIDZIEĆ NIE CHCE. Ja miałam być być w domu małego dziecka i koniec. Bo kurwica ma pieniądze. To niech je rozda. I koniec. Ale ja nie mam -0 czy mam tę CHUICE zabić z góry? Co wy mi chuje polskie robić WY CICULE PIERDOLNIĘTE W CHUJE. A jak wyjadę bezporśrednio to was wyrzucają wy idioci. OD RAZU. I nie macie żadnej pracy i tyle. Ale macie granice otwartą - super pomysł to jest. JAK WY MOŻECIE? Czy wy macie rozum? NIE!!! To idźcie se do psychiatry wy ciulnięte głupy. Dzieci się szanuje a nie gwałci i nigdy się nie poddam wy chuje i złodzieje polskie - wy jebana izbo wytrzeżwien z morderstwem na sumieniu!!! AMEN :(

Gość osobazałamana
I nżyczę wam tak żle jak tej Holandii i koniec. Bo co was obchodzi co ja robię? Szmaty niewydymane. Każda praca jest zdupczona , że nie ma stałej. KAŻDA. Ale ja mam nie wiadomo co robić tam wiecie - ja tam mogę wziąć deskę i jak przypierdolę to odleci łeb i dobrze!!! I tak nie pójdę siedzieć. Wszyscy będą patrzeć i nikt mnie nie wsadzi. BO NIE I JUŻ. Bo jeden skandal w tej szkole od początku i NIKT NIE REAGOWAŁ. Bo wszyscy widzą jaka jestem. Pewnie , że nikt nie reagował. Po co? Nie znajoma - a ta do góry? Ale zersko. Nikt mi nic nie powiedział. Czemu się nie domyśliłam? A jak się z tej wsi Londynu domyślić? Jak? I wiecie - bez rodowodu tak, a ten rodowód tak pół na pół tak jak był i TAKI KONIEC WARTY POTĘPIENIA WIECZNEGO i tyl.e _ I wiecie co - to idz se do innych prac zobacz co sie dzieje ty idiotko. Z tobą nawet nikt nie porozmawia - I DOBRZE!!! ja na to a o czym? O pogodzie? Co za bezsens. O pogodzie. To se w kompie napiszę i tyle. Ja kościoła katolickiego nie poprę już nigdy. jestem katoliczką ale ich uczynków nie popieram. LESBIJSKA MORDERCZYNI Z DZIECKIEM jest lepsza ode mnie bo ma kasę. A JA JEJ NIE MOGŁAM ZAROBIĆ? Co ci księża sobie nie wyobrażają? I jeszcze chcieli zabić gościa posługując się mną? Po co ja tam w ogóle pojhechałam. Oby ich wypalili teraz. Bo tyle mogą i TO NIE JEST MOJA WINA tylko Agnieszki śmieszki zakłamanej suki. Gdzie ona żyje? Czego się uczy? ADRES do kurwy nędzy!!! Nie - ani łśadu BO FILOLOG NIEMIECKI. Wiecie kiedy ma rację filoilog niemiecki? JAK UMIE ZAROBIĆ. I tyle. Ale wtedy to każdy ma rację. I to jest jedyna prawda o życiu. A Nimecy mnie rozumu też nie nauczą bo za dużo pracowałam za darmo i taki koniec. NIech se idą na uczelnię i im powiedzą jakie mają poglądy. Kogo to obchodzi ty idiotko. To jest w ogóle nie ważne. Ważne żeby się lesbić i kurwić. I wiecie - niech zabiją tego mojego brata. Tylko tyle umieją. Ja umiem odejść i śmiać się z niego, że go nie stać na psychiatrę., a dzieci po podstawówce ZABIĆ. To niech go zabiją bo fakt miał łazić do psychiatry. Ale niektórzy potrafią odejść. Czemu mają rządzić dzieci po podsatwówce. BO PO ZAWODÓWCE żadna tam nie jest. Rządzą dzieci z przerobem ty kretynko mi powiedzą. To niech zapierdalają bo nie każdy ma zdrowie żeby zapierdalać jak podwójna morderczyni. Ja nie mam takiego zdrowia. I tyle :( I DLACZEGO ONE NIE UMIEJĄ SIĘ ODE MNIE ODPIERDOLIĆ? To je trzeba zabić. Takie kurwy w pracy fizycznej, każda krew na rękach - ja to miałam wiedzieć :(

Gość osobazałamana
No i co? Zostawało zabić niewydymkę Żaklinę i tego Araba co mnie wyrzucił też. TAK TAM JEST - od morderstwa do morderstwa I CZEGO CHCE ODE MNIE TA POJEBANA W ŁEB ŻAKLINA - weźcie i ją wyrzuććie i zaraz będzie normalnie. To ja to miałam zrobić. Tak ale mnie jej niedoszły mąż wyrzucił - tylko nie umie nad nią zapanować bo ma 2 morderstwa na sumieniu a on jedno. Już nawet jest katolikiem na nią i wszystkich wykończył, a jej nie umie dać rady. To miał mnie zabić mu powiem i mam dobre zdanie o Arabach bo mnie zabili. A tak nigdy nie powiem dobrego słowa o Arabie a następnych z pracy wyrzucam. Ja byłam naiwna wiecie 3 miesiące. Obyście ryczeli z powodu pracy tak jak ja. Tego wam życzę :(

Gość osobazałamana
NIENAWIDZĘ NIEMCÓW BO PRZEZ NICH JESTEM BEZ PRACY< GROSZA. To ciuchnące świnie niewynyte., chuje, ciule, kryminaliści, nienawidzę ich i polskiego kościoła, który wrabia w morderstwa. Wszystkich tych ciulików w Holandii i wszędzie to wszystko jest ratowane mną bo nie wyjechałam do USA. Ale teraz nazbieram kasę I UWIERZCIE mi tam sobie znajdę stałą pracę. tak was wszystkich nienawidzę za moje nieszczęście. Pół roku nie mogłam zarobić wy ciule niedorobione na łeb, wy gówna ludzkie, chuje i chuica, na nocki musiałam chodzić. Oby was wypierdoilili na zbity pysk z całą polską służbą zdrowia też. A granica - na wycieczki i koniec. Co wy sobie nie myślicie mordercy , świnie i zera ostatnie. PIJKAKI!!! GWAŁCICIELE!!! DUPODAJE!!! WIelkie katoliki - a ten ksiądz też. Wy i wasz wiara - sobie popatrzcie jak śmierdzicie - się rozejrzyjcie z łaski swojej i tyle :( WY CHUJE NIE LUDZIE :(

Gość osobazałamana
I się ode mnie odpierdolcie bo za takie coś co robią w książkach to się skargę pisze , to banda pedałów ma NIERÓWNO POD CZEREPEM i się ludzie mają kłócić o to że grupie pracę obiecano a tu co? I co oni zrobili? I GDZIE TO BYŁO? GDZIE? TO nikomu nie zależało na pracy stałej i koniec. I nigdy się nie dam. Tyle warta cała grupa i praca od grupy i koniec. A jak mi wymyślili to tak żebym siedzieć poszła. To sobie wyjadę do USA i sama coś znajdę. Żeby nie było, że im przyjechałam ZASRAĆ HOLANDIĘ. ONI SIĘ SAMI ZASRALI jak dla mnie. Ale Polaczki w Niemczech tak zdurniałe, że się rzygać chce i MUSZĘ WRÓCIĆ tak jak MUSIAŁAM WYJECHAĆ. I tyle. Ale jak wyjadę TO WSZYSTKO SIĘ SKOŃCZY bo to wiem. I to nastąpi raz dwa bo już zdecydowałam , że wyjeżdżam do USA jak nazbieram kasę i koniec. I tam mi coś dadzą i będzie normalnie. Żeby nie było, że ten mój niemiecki miał sens. NIE MIAŁ. Po prostu za samobójczynię mnie podstawili w szkole i taki koniec, i człowieka zabiłam dlatego do USA i tyle :(

Gość osobazałamana
Tylko ostrzegam, że wtedy z Holandii Polaków wyrzucają - mają Londyn i USA i koniec. Przeze mnie. I tyle mnie to obchodzi. A przyjąć mnie i tak przyjmą bo powiedzą, że i tak coś znalazła i mówi, że to dziewica z Holandii jej pomogła. Z magazynu. A tego co ta kurwa zrobiła przebaczyć się nie da. To jakby przebaczyć Holandii, że jest taka wstrętna. Nie da się :(

Gość osobazałamana
I wiecie - ja się nigdy nie poddam. NIGDY. I mam rację. I tyle. Czemu ja z grupą nie byłam? Ja nie szukałam stałej pracy w Holandii, ja nic o tym nie wiedziałam. - To jak Cię traktują? Nie tylko mnie im powiem i że jedna kierowniczka i nikt sobie nie umie z nią poradzić. Aż dzwoni po Niemcach - jak nie rozmawiała po niemiecku TO PRZEZ POLAKÓW wylatuje z pracy. A ja się nie dam i tak i koniec. BO SIĘ BEZ SENSU UCZYŁAM NIEMIECKIEGO I KONIEC. I się nie dam i koniec. Mogą mnie zabić - taka jestem. A kościoła też nie popieram - ich praca - no od wojen tam Niemcy siedzą i ćpają sobie ćpunki. A PRZECIEŻ MIELI AMERYKĘ POŁUDNIOWĄ , nie? I co zrobił kościół? Sam se wymyślił eutanazję. Najpierw stosy teraz eutanazja i tyle :( I tyle mnie to obchodzi wszystko wiecie. Po co ten ksiądz księdzem został? Stałby o rozgrzeszenie jak należy i po tym moim bracie, do którego ja sie nigdy nie przyznam bo nie i już. Ale o dzieci stoi. TO SE JE MIAŁ ZROBIĆ. A babie z trojgiem nie pomoże - tak on się dziećmi przejmuje i lepiej tego nie komentować i tyle :(

Gość osobazałamana
Wiecie - co ja mam robić? Ja muszę wyjechać? Pól roku i co? Ile to tak po tym pół roku? I koniec. Muszę wyjechać i tyle. Tu nie ma życia prywatnego, tak jestem zmanipulowana że coś strasznego. No to 2 razy te pół roku mogę posiedzieć, forsy nazbierać I TAK CHCIAŁAM. Ale ... cóż... nie wyszło i tyle. A w Polsce nie będę siedziała bo mnie zabiją jak przyjadę. OD PIERWSZEJ PRACY SAME MORDRRSTWA - ZA CO??? BOŻE ZA CO??? Zebym zła , wstrtętna była w tej szkole - juz same piątki i se zdupiaj gdzie chcesz. I JESZCZE NA MNIE. Ja wyjeżdżam do USA szukać pracy jak nazbieram. Mieszkanie w Polsce to mnie zabiją , że ...miałam rację. Bo mam. Wiecie - gdyby cokolwiek było normalne to mam za co żyć teraz i szukam pracy w Polsce i pieniądze bym miała i wszystko. Na dobrą sprawę ja mam 2 mieszkania w tej Anglii. Gdzie one są? Co wy sobie nie myślicie? A oni? Jakie ja mam życie z WŁOSZKĄ - gorszej matki nie miał chyba niGDY NIKT. I bym się powiesiła gdybym wiedziała, że ona nie jest moją matką. Bo tak i już. Powiesiłabym się. Ale mam lepszą. Teraz przez pracę też mogę sobie podciąć żyły, ale może nazbieram. I tyle. A w przyrodzie też w USA powinnam po Amerykaninie coś dostać. Bo przez mojego bloga się zabił. I tyle. Ale go uratowałam od potępienia wiecznego. ZA ORGIE. Bo brać udział w orgiach i o nie stał wiecie. JAK GŁUPEK POWIE. I po to była mu ta infa. Z TEGO WYJECHAŁ. On nawet nie rozumiał z czego. I zamiast do Niemiec żeby im przyjebać za pedalstwo to do Korei. Jemu waliło na łeb, ale tak miało być i tyle. Ale on nie był ochrzczony a reszta? JAKUBINA taka - to tam ochrzczone zersko chyba - tak myślę :( Tak by mi to wyglądało - co ją ten ksiądz tak PODNIECA?

Gość osobazałamana
Oni mi wiecie muszą coś dać w tej Holandii bo im USA przyjebią jak tej Libii. Tak uważają. Taka Libia - była i już nie ma. Z nimi to samo. Za Polaków. Tam się boją bo Rosja im pomoże, ale tu ich za nich napadną. Dlaczego oni im pomagają? Kto to widział? Co oni robią. I to na Polskę zwalą , ze to przez pomoc dla Polski ich najechali. I tyle :( I koniec :( I dobrze zrobią. A przez eutanazję to nie. Bo wiecie - tak sie zastanawiają w tym USA że lekarz to tylko w Niemczech polski i dlatego Holandia może być, a Niemcy... no chyba ich najadą bo nie szanują lekarzy. Wypadałoby im wysłać trochę lekarzy bo w sumie to jest powód żeby napaść na państwo, ale bomba - ten atom miał być tam - czemu to w sumie nie wynaleźli go tam? Bo ... aaa Hitler nie płacił. Tak mówili. Pewnie się bali co ten idiota zrobi z tym atomem i uciekli. Naukowcy. Gdzie to jakiś ostatnio naukowiec był OK? Bil Gates - bez studiów , wszyscy sie oburzali. I to był koniec w zasadzie :( I tak sobie żyją i palą cygara na przykład, a ja? Gdzie ja pojadę? Pewnie do ogórków na nocki. BO NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ, że w szkole możesz robić CO CHCESZ, ale... musisz mieć konkursy. A ja? Ja sie tak starałam i wyleciałam :( KURWA MAĆ - tyle wam napiszę i idę se coś zjeść na śniadanie. :(

Gość osobazałamana
Wiecie bo teraz będzie że ja chodziłam DO WIELKIEGO STASZICA. Wiecie do jakiego wielkiego Staszica ja chodziłam? Ja sobie go ograłam innym patronem. BEATYFIKOWANYM. TYLE STARCZYŁO, żeby tam był jakiś BEATYFIKOWANY PATRON bo w Niemczech się śmieją wiecie z polskiego papieża, że tylu świętych. a on beatyfikacja - ale bez znaczenia to go zrobią świętym. I PO CO? powie PAN JEZUS. ON i tak sie ratował stanowiskiem. A czemu nie czytał on Mieckiewicza? Bo ja tam Mickiewicza czytałam i byłabym MoŻE specjalistką od Mickiewicza wiecie i karierę bym na nim zrobiła. No ja taka byłam. Nie zwariowałabym to bym się nim zajęła. Jaką ja bym karierę robiła - a ten papież NIC. Ani ballady się go nie trzymały, ani GRAŻYNA, nic. I wiecie - dużo szkół powinno mieć patronów co ten nasz papież kanonizował i beatyfikował. To by było lepiej :( A tak? I co teraz - 10 godzina NIKT NIE DZWONI? Co ja mam myśleć o wszystkim wiecie :( WIdzicie jak na mnie polują. A JA SIĘ NIE DAM. Bo mnie chcieli zabić i tylko po to mnie wysłali. A w tej szkole to CHYBA TEŻ choć to nie wiem, a tam? :(

Gość osobazałamana
A wiecie - co kto robił o tej godzinie jak poszłam sobie na dwór W TEJ FIRMIE to ja nie wiem. No wiecie musiałam wyjść na dwór bo przecież tacy sądzieci. 4 szczurki i tyle. I to jest HOLANDIA - ośrodek EUTANAZJI. No aborcje to w Polsce też - KRÓLESTWO ABORCJI bo widać, a tam eutanazji, żeby nie było, że to samo :( I tyle. No to za to, że się będę modlić za ich EUTANAZJĘ mają mnie omijać przez pół roku. Bo gówno to się w tydzień rozłoży, a Holandia nie wiadomo w ile i tyle. I żeby nie było, że to samo. No na pewno mają lepszą służbę zdrowia niż tu. Na pewno. Już ten mój brat ZWŁASZCZA wie to najlepiej przez to przy granicy. I tyle. No aborcja - 35 to darujmy, ale eutanazja się zbliża. Choć bez mieszkania? :(

Gość osobazałamana
I po co takiemu krajowi jak Holandia dobrze życzyć słuchajcie. Oni tam wolą swoje DZIEWICE KATOLICKIE. Bo się nie chcę wrócić do ich naczelnej DZIEWICY i reszty dziewic z Polski wiecie. I WIELKI PROBLEM. A ona musiała o tym wiedzieć - taka kurwa - jakby nie Polaki to wypierdol - ani nie wydana ani nic. Ale mają z was pożytek. Ja nie jade do pracy stałej. O nie. Ja tylko chciałam zarobić. To trzeba się było ubrać mi powie. No ja byłam ubrana. Co mi brakowało? Piątej klepki, że się pracą przejmowałam. I jej obsranym ryjem i tyle. i oby ją wyrzucili jak psa i tyle jej życzę. No bo czego tu życzyć takiej DZIEWICZEJ Holandii i jej i takiej jak ona. A tej drugiej DUŻO CZEKOLADY życzę, żeby zawsze miała ją bo inaczej co - gówno jej zostanie, żeby się nim obsmarować. I tyle :( Jej i jej kochanki. Dziś piątek, idzie weekend - na pewno sobie jakąś zwerbuje. I tyle ich obchodziła tam stratka. A mnie ich gówna nie obchodziły. Ale stratka tak. Zawsze w piątek mają największą i w poniedziałek. Taka stratka tam jest, że wiecie - nie muszą cały tydzień chodzić do pracy w ogóle. Wystarczy że by sobie policzyli wiecie - ile robią straty w poniedziałek i piątek. Że za dużo pracują. No a ile to? Te 5 godzin to za te kosze w te 2 dni. Tyle straty narobić. A jedno pudełko z 2 euro to wiecie jeden kosz to chyba 1000 euro lekko I TO JEST DOBZE. 500 pudełek? Może przeginam, ale tak jest plus opakowanie - dużo się tam nie urwie. A jeszcze słuchajcie sobie policzcie raz 4 kosze lekko. 4 tys. euro na ziemi bo się tak nienawidzą. To niech sobie wybaczą, ręce podadzą. CI MAJĄ KASY. I tak Polsce pomagają - dajcie spokój :(

Gość osobazałamana
No i ALE MAM MATKĘ. NASRAĆ - tyle mi umie. ZASRAĆ WSZYSTKO> PODDAWAJ SIĘ - NIGDY! Samnobójstwo popełnię i w dupie ją mam. NIE JEST MOJĄ MATKĄ I KONIEC. JEBANA W PIZDĘ WŁOSZKA :( Wszystko przez nią. TYLE SAMOBÓJSTW! A moje życie? Co ona sobie nie myśli? A te zidiociałe Polaki też, że ktoś ich tam chce? Chyba...Duch święty :( USA i tyle :(

Gość osobazałamana
Jak ona mnie w życiu urządziła to sie OPISAĆ NIE DA. Niech trafi za wszystko do piekła. Jak ja dobrze myślałam. Ta oszustka, kryminalistka _ WSZYSTKO PRZEZ NIĄ< NIGDY SIĘ NIE DAM< NIGDY!!! I koniec :( NIGDY!!! :(

Gość osobazałamana
Wiecie co ja w tej szkole przeszłam PIEKŁO procesy i wszystko - wszystko o pracę I TERAZ JAKAŚ JEBANA W ŁEB KURWA ŻAKLINA Z CHUJOWA WIELKIEGO CIULICA JEBANA PIERDOLNIĘTA MORDERCZYNI NA MNIE. Ale powiem tak wiecie - że one sobie zrobiły tak wiecie że chciały firmę w to wplątać. Tak będę mowić bo mam już wszystkiego dosyć. Boże święty ja po prostu miałam w tej nocy na komisariat iść i tyle. Bo one mi załatwiły transport - jak mnie wydupczyły to mi załatwiły transport i tyle. I CO ONE ZROBIŁY? Wszyscy na nie. A NA KOGO? Wszystkie prace są pomarnowane , że nie mogą być stałe. To już jest 3 taka praca!!! Co wy sobie nie myślicie tam zboczone śledzie śmierdzące!!! I jeszcze z Arabami się zadają.A co? Do burdelu nie mogą iść zarobić? Się muszą z Arabami walić. A Polacy chujów nie mają? Głupie zidiociałe CIULICE I koniec :(

Gość co sie z Toba
dzieje owieczko?chyba potzrebujesz pomocy :-(

Gość osobazałamana
Wiecie - ja sie mogę zrzec takiego brata bo oni myślą że to jest moja rodzina. NIE. Wcale tak nie jest wiecie. Bo stoi o mordercę i wtedy sie można zrzec rodzeństwa wiecie. I ja się go zrzekam bo i tak go zabiją MOIM ZDANIEM. Ja mu życie uratowałam i zamiast się za mną wstawić to na mnie. To nie jest mój brat, on się potępi tymi Arabami. Byłam - pisałam że mnie chcieli zabić, że mu uratowałam życie - niczym się nie przejął bo widać. Niech zdycha z głodu, reszta do pieca. CO ON SOBIE NIE WYOBRAŻA WIECIE? Ile on ma lat? Boże jak ja nienawidzę Niemców. Oby ich Chiny wypaliły - tak uim życzcie. USA ich nie wypalą bo im dali kasę i wszyscy by się śmiali. Ale CHiny mogą i tak sie to skończy bo mnie nie chcą na stałe przyjać A POWINNI. Bo się boją , że kasę mi dadzą. Nie dadzą. I tyle. Ale nie. To mnie mieli zostawić i bym stała o Holandię, a tak mam wszystko w dupie. A wiecie - grup nie znałam, a o Śląsku też nie wiedziałam, że to są bzdury ten cały paszport. Myślałam, że ten paszoport coś znaczy. Oni go dawają każdemu KAŻDEMU kto ma kasę - nazwisko możesz mieć jakie chcesz, WSZYSTKO. Ja tego nie wiedziałam. I dobrze zrobiłam , że się podpisałam po polsku i tak gówno z tego paszportu wiecej. A ciekawe jak tu dostaną stała pracę bez meiszkania im powiem i że jeszcze nikogo nie widziałam żeby tak dostał stała pracę. Chyba, że w ... sklepie. No w sklepie - do pierwszego manka im powiem. Dekle. Jakaś pomoc na magazynie i tyle. Kiedy cię nie chcieli? STALI PRACOWNICY Powieim.Jakieś ciuiki chore na łeb. PO PIERWSZE gość był permamentnie schlany PRZEZ GŁUPIĄ ŻONĘ powiem - normalnie byłby kierowcą i go tam nie ma, ale jego IQ przy starej podpalaczce wynosi obecnie minus 10 i to jest ważne. I że młodzi nie mają pracy. Oni mogą do USA wyjechać im powiem - tam rodzinę założyć i już jest. Już trochę więcej miejsca w Niemczech. I tyle. I wiecie - do dziadków - tam dziadek chory, potrzebuje TROSKI - to mogę być, ale na magazynie coś tam układać to nie. Takie ciule te Niemcy są. I niech se zeżrą tę Ilonę wiecie - córka katechetki pracująca na codzień w seksshopie. Tak będę mówić wiecie w Holandiii w razie co - że mnie taki zboczeniec niemiecki - stary pedał dał do pokoju, gdzie jedna na codzien pracowała w seksshopie w Niemczech, a CÓRKA KATECHETKI POLSKIEJ to była i ją kryli wiecie. Bo nie wiem czemu - bo im dobrze idzie biznes z nią.

Gość osobazałamana
Tacy są Niemcy wiecie - niech se WPIERDOLĄ tę całą ilonę. A co ja mam robić dalej to nie wiem. teraz się będą wiecie mną wielce przejmować bo przegięli. Ja bym im dała takie numery wiecie - a reszta tylko czeka żeby ich wyjebać wiecie. Ale jakie ja tam miałam szanse i tyle :( Żadne. No ale to po co tak mówili - kłamcy :( I tyle. Wszystkich oszukali i byłaby grupa mądra i ich wyrzucą. A na pewno naganę by dostali za swoje pomysły, a reszta by się miała dobrze, ale te grupy i ich uczciwość. No wiecie - mnie tam Pan Bóg Litościwy uratował, a resztę kto uratuje? ALLACH niech ich ratuje - tak tam jest. A ja miałam dać na mszę wiecie. Albo iść na mszę dziekczynną. I bym była w tym herbatach, a tak? Zawsze tak robiłam i wszystko mi sieudawało, a ja? Teraz muszę przejść z POKUTY I NAWRÓCENIA NA DZIĘKCZYNIENIE, ale wiecie już jest maj. Taki ważny jest pedał na magazynie w Niemczech :(