Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perdworlek

ale mnie wkurwiają analfabeci którzy piszą skrót "TYŚ" w znaczeniu pieniedzy

Polecane posty

Gość dfdfsds
teraz w ogóle nie ma problemów ze studiami, każdy głupi się na nie dostanie i każdy głupi je ukończy!

Gość stigma
Klasyki z Kafeterii: wogule kłuci się dekold wyglond zkad chrosty ominoł zaczoł itd. Żal czytać.

Gość perdworlek
a później taki głąbek z pseudo wyższym wykształceniem piszą tu na forum : "skończyłam studia i nie mogę znaleźć pracy,co się dzieje w tym kraju ?", "jestem wykształcona a proponują mi 1400 zł - śmiechu warte" "ludzie wykształceni nie są doceniani" itd itp ja takich "wykształconych to w zad kopnę ,nadają się tylko do zmywania naczyń w Anglii nie są przedsiębiorczy,nie potrafią napisać CV, nie są kreatywni skończą jakiś szajs za ciężkie pieniądze i myślą że to jest gwarancja sukcesu pieniężnego to jest dla mnie BARACHŁO i DNO !

Gość stigma
perdworlek, naucz się stawiać spacje między wyrazami, bo kiepsko Twoje wynurzenia się prezentują. CV też tak piszesz?

oj potwierdzam, ze Polacy nie umieją pisać i się wysławiać poprawnie :o szkoda, bo mamy przecież piękny język, trudny to fakt, ale przecież poznajemy go od dzieciństwa ! moj ukochany mężczyzna, też czasem robi błędy, co mnie czsem złości, czasem rozśmiesza, ale za każdym razem go poprawiam, a jemu jest głupoi i wstyd . i jeszcze jednego nie rozumiem: jak piszę post niepoprawnie to nawet na kafeterii podkreśla mi błędy, więc o co chodzi ?? ( no dobra, może "tyś" nie podkreśli bo jest taki wyraz, tak właśnie pisany poprawnie, ale np "ktury" ?? o matkoooo..ludzie patrzcie trochę na to co piszecie, bo czasem aż się czytać nie chce. a jak szukałam samochodu, to z automatu odrzucałam ogłoszenia, w których były błędy ort :D

Gość ghgfh
matacz ,,,..,,,, to debil

Gość dziewczynaaaaaaaaa
A mnie wkurzają wszystkowiedzący, którzy nie są w stanie zrozumieć, że czasem ktoś jest np. dyslektykiem. Możecie myśleć co chcecie, ale ja jestem dyslektykiem po mamie a moja mama po babci. Może nie robię tyle błędów, co znakomita większość nieuków, którzy podają się za dyslektyków ale wszystko przyszło mi znacznie trudniej. Nie potrafię tego do końca wyjaśnić, ale robię błędy w prostych słowach. Najgorzej zawsze było na sprawdzianach, wszystkie trudne słowa z reguły pisałam poprawnie a robiłam błędy w tych podstawowych jak np "pisaż". Jak przeczytałam później te słowo, to wiedziałam, że tam był błąd, bo znam zasadę pisania zawodów, ale najzwyczajniej w świecie nie zwróciłam uwagi na te słowo podczas dyktanda. Największy problem miałam ze słowem spróbuj. Nie róbcie mi tu przypadkiem wymówek, że nie czytałam zbyt wiele książek, bo jestem prawdziwym molem książkowym (i myślę, że właśnie dlatego robię mniej błędów niż typowy dyslektyk).

Gość tytytydfdfdfd
a mnie raz rozwalilo jak jakas debilka napisala, ze zarabia 1200 tys miesiecznie :D

To jest jeszcze do przeżycia. Ale pracując w banku jak widzę przelew wypełniony 5000 tys, to mnie krew zalewa... No cholera 5 baniek chcą przelać czy jak??

Gość dzisiejszy hit kafeterii to
w KĄCU Czyli w końcu:):):)

Gość JKJHHH
TYŚ JEST HUJ

wystarczy czytać dużo książek,żeby opanować podstawę ortografii.

Gość perdworlek
pierdoIone głąby po studiach :O nerwico-kurvica mnie bierze :O sory za ostre słowa "w kącu" "kiedy dostanę okresu ?" zabije te ścierwa