Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieciecooo

Jestem w Tesco....masakra jaka biedota ! Ci ludzie...zalosni

Polecane posty

Gość wieciecooo

dresy, stare baby, brzydkie matki z dziecmi, dwie babki na dziale komputerowym ostro bluzgaly,corka jednej z nich ma same paly :D wszyscy zalosnie ubrani,te geby ! Wiem ze mnie zaraz zgluzgacie ale sory widocznie jestem pojebana . Wychowano mnie w dobrym bogatym domu i lubie patrzec n ladnych bogatych ludzi :) a nie na biedakow i stado matek z wozkami. Ale coz...musialam tu dzis przyjsc,i zaraz wychodze !!

Gość kutafooooniee
ja też jestem dresem i wiesz czym sie roznimy paniusiu ? ze ja ci moge najebac sekow, zdeptac cie w realu, oszczac, osrac itp a ty nawet slowem sie nie odezwiesz bo jesteś cipą.. pobiegniesz na kafeterie i zalozysz temat z serii "ale ci polacy sa zalosni" (ps. wiadomo, ze ten temat to prowokacja)

Gość wieciecooo
oj roznimy sie...dres haha margines spoleczny,do tego biedota z blokowiska

"Wychowano mnie w dobrym bogatym domu i lubie patrzec n ladnych bogatych ludzi a nie na biedakow i stado matek z wozkami. Ale coz...musialam tu dzis przyjsc,i zaraz wychodze !!" To skąd te kompleksy i pogarda dla uboższych?

Gość olivia dunham
musialas tu przyjsc bo na rarytasy z almy nie wystarcza z zasilku?? Buhahahahaha

Gość kutafooooniee
co z tego, ze margines? skoro w realu patrze na ciebie z góry

Gość wieciecooo
w realu unikam takich jak ty. Sklep nie przywiozl mi zakupow i musialam sama zrobic : D

"Wychowano mnie w dobrym bogatym domu i lubie patrzec n ladnych bogatych ludzi a nie na biedakow i stado matek z wozkami. Ale coz...musialam tu dzis przyjsc,i zaraz wychodze !!" Bo problemem jest nie, gdzie kogoś wychowano, ale jak. Nie mając szacunku dla innych sama nigdy szanowana nie będziesz.

Gość kutafooooniee
wiadomo, ze prowokacja ale lubie i tak pogardzić takim cwelem a wiec posluchaj mnie teraz leszczu (ten kto zalozyl temat) jestes pierdolonym leszczem, ktory jak widzi dresa to ma juz kupe w gaciach.. spuszczasz wzrok gdy go mijasz i modlisz sie aby cie nie zaczepil jestes cipa i leszczem a slowem sie nie odezwiesz bo sie boisz ze dostaniesz w pysk wiec stul dziub lamusie/cipo i spierdalaj grzecznie pograc w jakas lamerska gierke komputerową

Gość wieciecooo
haha biedak sie zdenerwowal :D

"jestes pie**olonym leszczem, ktory jak widzi dresa to ma juz kupe w gaciach.. spuszczasz wzrok gdy go mijasz i modlisz sie aby cie nie zaczepil jestes c*pa i leszczem a slowem sie nie odezwiesz bo sie boisz ze dostaniesz w pysk wiec stul dziub lamusie/cipo i spie**alaj grzecznie pograc w jakas lamerska gierke komputerową" heh, a teraz masz się za zwyciężcę? że komuś nawrzucałeś? jestes prymitywny i żałosny. zakpiłeś sam z siebie a najbardziej zabawne jest to że nawet tego nie rozumiesz. no a jeżeli dla ciebie powodem do dumy jest to że ktoś się ciebie boi to naprawdę pogratulować ambicji

Gość kutafooooniee
pewnie jestem bogatszy od ciebie :) i przede wszystkim wiekszy i silniejszy zakladam ze jestes facetem... bo tylko faceci potrafia zjebane prowo pisac, wiec wiem, ze na solowce bym cie stłukł na miękko a jesli jestes kobietą (co osobiscie bylo by twoja porazką... byc taką idiotką) to zapewne jakis pasztet na którego nawet nie chciał bym się spuścic :):)

Gość wieciecooo
chcialabym zebyscie ladnie sie ubierali i ladnie wygladali :D wlasnie widze elegancka 40stke...jedna z niewielu ,... Smutne to wasze zycie...szkola..studia, pierwsza milosc, praca,dzieciaczek i zycie szarego Polaka...

"i przede wszystkim wiekszy i silniejszy" No to podsumowałeś swoje atuty koleś...

Gość wieciecooo
to ja Egoist_31 w nowym wcieleniu 🖐️ po waloryzacj renty przerzucilem sie z Biedronki na Tesco i czuje sie tak luksusowo :classic_cool:

Gość kutafooooniee
No to podsumowałeś swoje atuty koleś... a ty jakie masz atuty?

Jakim samochodem zajeżdżasz po to Tesco?

nie omieszkaj zjeść kurczaka na grillu tesco :)

Gość wieciecooo
porsche cayenne moze ktos mi wyjasni, dlaczego nie dbacie o swoj wyglad ??!! Wozki pelne jedzenie, i wszedzie grubasy

Gość wieciecooo
a pewnie że zjem udko z frytkami i cola za 5 zł, a co! mam tylko nadzieje ze jakis biedak obok nie bedzie mlaskal:O

W moim Tesco nie ma wózków. To taki mały,kameralny i przytulny sklep. Porche w jakim jest kolorze?

Gość wieciecooo
ja kupilem tylko salate i 2 pomidory po splaceniu comiesiecznej raty za uzywane porshe na niewiele mi starcza :(

Gość wieciecooo
buhaha ale podszywacze :D zaraz sie zbieram do domu,telefon mi padnie. Pochwale sie wam, w poniedzialek powiekszam piersi :D

Gość kutafooooniee
//inteligencja, wiedza, zdrowy rozsądek// z pierwszym i drugim bym polemizował a trzecie ogranicza człowieka, tak więc

Gość korona z koronki
..."Wychowano mnie w dobrym bogatym domu..." szkoda,że nie pomyślał nikt z twoich bogaczy aby zapewnić ci jeszcze odrobinę kultury ...:O

Gość korona z koronki
a i powiększ sobie jeszcze "rozum" opłaca sie na dłuższą mete zapewniam :D 🖐️