Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WenEcja.......

Jak myslicie, dlaczego chlopak nie chce zrezygnowac

Polecane posty

Gość WenEcja.......

z przyjaciolki ktora podkopuje nasz zwiazek? Robi wszystko zeby mnie zostawil ale on nie widzi w tym nic zlego. Zwierza jej sie z naszego zycia.Ona o mnie wie chyba wszystko (ma w pewnym sensie przewage) a ja o niej nic, poniewaz on ja ukrywa. Dzieki niej rozstalismy sie, nie bede dluzej tego znosic. On juz wybral, a ja zakonczylam.

dlaczego nie chce zrezygnować? bo przyjaźń to o wiele ważniejsza i trwalsza relacja niż miłostki. poza tym może ona miała jakiś konkretny powód dla którego starała się zakończyć ten związek? pamiętam kiedyś na demotywatorach był taki demot "gdy ktoś ci każe wybierać między sobą i kimś innym, zawsze wybierz tego który nie kazał wybierać".

Gość WenEcja.......
czyli ni epowinien wybrac ani mnie ani jej , bo ona nie znajac mnie osobiscie zniechecala go do mnie .

Gość WenEcja.......
Ja odeszlam od niego , zostawilam ta dlugowieczna przyjazn w spokoju. To nie przyjazn to milosc ,trzeba byc glupkiem zeby tego nie zauwazyc. Niech sie pocieszaja do konca zycia. Ja juz im nie zamierzam przeszkadzac

Gość WenEcja.......
Twoim zdaniem milostka trwa 4 lata? Tej kobiecie nie udal sie zwiazek , jest w separacji i tym samym niszczyzwiazek innych ale widocznie mojemu bylemu to nie przeszkadzalo. Teraz jest wolny.

Gość WenEcja.......
up

Gość vfdvfr
niekoniecznie Dareios przyklaad: matka maminsynka, maminsynek i kobieta maminsynka kobieta maminsynka: albo mamusia albo ja! to on zwija manatki i do mamusi? :)