Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 34

starania na 2012

Polecane posty

cześć. mam nadzieję że obecne staranka zaowocują w 2012 roku:) Kto się przyłączy?

witam cię autorko ja się z chęcią przyłącze z tym że my z mężem zaczynamy starania gdzieś od kwietnia tylko ja coś cały czas mam wontpliwości i coś trudno mi podjąć ostateczną decyzje ogólnie to mamy już dwie córki

Gość też czekam 27 d.c. na 2 kreski
Stokrotko Fantastycznie:) ja mam synka...

ale ty bedziesz mieć dopiero 2 dziecko a ja jak zaczniemy sie starać to będzie już trzecie bardzo kocham dzieci moja najstarsza córka ma już prawie 8 lat a najmłodsza ma 5 lat są już sampodzielne tak że trzecie miało by idealnie przy moich córkach bo naprawde są kochane i grzeczne tylko nie wiem ja mam jakąś blokadę i nie mogę się przemuc może po rozmowach z wami w końcu definitywnie się zdecyduję

Gość zzz111
Jak ja ci zazdroszcze. Bardzo bym chciala mieć 3 dziecko ale warunków brak. Na twoim miejscu bym sie nie zastanawiala:)

no a ja taka głupia nie mogę się zdecydować a mąż bardzo pragnie trzeciego dziecka codziennie tylko jeden temat dziecko już nawet kobiety w ciąży mi się śnią tak bardzo bym chciała umieć się zdecydować

Gość zzz111
A może chcesz tylko odczówasz presje z jego strony? Wkoncu to ty bedziesz w ciąży -to jak wykonanie zadania. Powiedz mu rzebyście sie po prostu kochali i nie rozmawiali o tym a jak wyjdzie to napewno mu powiesz i wtedy niech sie cieszy

może masz racje no zobaczymy jakoś to będzie wydaje mi się że problem jest też z mojej strony dzieci już dawno bez pieluch przespana każda noc a teraz taki maluszek nowe poświęcenie no ale to w tym jest najpiękniejsze

Gość ozzzeessz
czy chodzi tu o starania na Euro 2012?? bo jeśli tak to chętnie się dołączę.

Gość zzz111
Nie skupiaj sie na obowiazkach tylko na radosciach i pomysl ze przyjdzie taki czas ze nie bedziesz juz mogla miec dzieci choc moze bedziesz chciala-jak nie teraz to kiedy ? Nowe zycie jest wspaniale i trzeba miec czas mu sie poswiecic na te 18 lat chociaż a potem to bedziesz zbierac plony tego poswjencenia-na odpoczynek od życia jest emerytura-Powodzenia trzymam kciuki:-)

ja też tak myślę jak nie teraz to kiedy no ale niestety blokada cały czas jest ale myślę że w końcu się zdecyduje