Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusindka

Sprzedam nowy wózek x-lander xa spacerówka, CARBON

Polecane posty

Gość mamusindka

Witam, Sprzedam nową spacerówkę x-lander xa, CARBON. Wózek użyty 3 razy. Mój synek jak dotąd jeździł w jedo i tam był skierowany przodem do nas, dlatego nie toleruje x-landera bo mnie nie widzi. Spacery stały sie koszmarem dlatego zmuszona jestem sprzedac wózeczek. Wózek oczywiście ma 24 miesiące gwarancji. Nowiusieńki. Cena sklepowa to 1250zł, ja chcę 1000zł. Jesli ktoś zainteresowany to proszę o podanie e-maila to wyślę na zyczenia zdjęcia.

Gość co????
chcesz 1000 zł za UZYWANY wożek ktory w sklepie kosztuje 1200??? litosci:D:D:D:D:D:D to mnie rozbawilas:D ps.nie wazne czy uzywany był 3 razy czy 33:D uzywany to uzywany:D

Gość mamusindka
do co??? jestem jak najbardziej uczciwa.Mogłabym napisać że nowy jest bo nie ma żadnych śladów użytkowania, ale tego nie robię. Wyobraź sobie że moja znajoma uzywała wózek non stop przez 2 tyg. i sprzedawca ze sklepu przyjął ten wózek w zamian za wymianę na inny i myślisz że sprzedał go taniej???otóż postawił wśród innych i dalej sprzedawał za cenę nowego. Nie widzę w tym nic złego chyba jest różnica pomiędzy wózkiem który był używany rok i ma przetarcia, zarysowania itp, a wózkiem użytym 3 razy po 15 minut. I chyba jest róznica jak wózek posiada 24 miesiace gwarancji lub 3 lub wcale.

Gość lepiej zeby dzieciaki nie
wiec oddaj do skkepu a nie wciskaj kitu na kafe :D:D:D

Gość nnnaast
widzisz autorko bo taka to by od razu chciała żebyś go sprzedała za 500 zł. I nie ważne że był używany tylko 3 razy bo przecież jest używany a nie nowy...nie przejmuj się na pewno go sprzedasz bo to dobra cena.

Gość ewelkannnn
Przecież w tytule napisałaś że nowy sprzedasz ;) To czemu ty też jak koleżanka nie oddasz do sklepu? Cena nie jest atrakcyjna bo przecież jeszcze koszt wysyłki dochodzi

Gość vendettaaa
wystaw na allegro jako nowy. tu te idiotki by go chciały, ale ich nie stać. bo wolą spacerówki za 200zł firmy KRZAK !

Gość lepiej zeby dzieciaki nie
nnast - widze ze autorka nabija sobie punkty pod innymi nickami :D:D:D:D:D sprytne :D:D:D

Gość mamusindka
ludzie by chcieli nowy za 300zł...jeśli byłabym zainteresowana nowym w\ozkiem to uważam że cena jest bardzo dobra. do sklepu oddać nie mogę bo tam przyjmują tylko na wymianę

Gość vandetta to moze ty
kup od niej za 1200 co? :D:D

Gość to wymien na inny
zeby szczeniak siedzial przodem do was :D

Gość nnnaast
ja to ja i nikt nie pisze pod moim nikiem uważam że autorka dobrze robi i tyle....tu wszystkie babsztyle by od razu za darmo najlepiej chciały....

Gość vendettaaa
Mam już kupiony nowy za 1700:) xq ze spacerówką montowaną przodem:Djako jedyny model w x-landerze ihihih

Gość wstaw zdjecie jesli mzoesz
moze by odkupila ale nie wiec niz 800zl

Gość ulfikowaa
masz gwarancje na ten wozek?do kiedy? bo jestem zainteresowana:)

Gość vandeta wiec bylas
ciut madrzejszaniz autorka bo masz montowany przodem :P

Gość najpierw jedna z druga
szpanuje kupujac za 2 tys wozki a potem placze :D po chuj bylo kupowac tak idrogi?

Gość ewelkannnn
tak szczerze to nie mam pojęcia po co komu taka ciężka wielka spacerówka, totalna beznadzieja, ja taką miałam ale z wózka 3 funkcyjnego razem z gondolą i fotelikiem i szybko z niej przeszliśmy do lekkiej parasolki :)

Gość mamusindka
nie występuje pod innym nikiem, jak ktoś nie jest zainteresowany to proszę sie nie wypowiadać-czy tylko w Polsce sa tacy złośliwi dla innych ludzie???? chyba rzeczywiście lepiej tu się nie wypowiadać ani żadnych tematów nie zakładać zakładając temat na stronie "ciąża,poród,macierzyństwo i wychowanie dzieci"myślałam że można sobie nawzajem pomóc. Nowy wózek o 250zł tańszy może być satysfakcją dla poszukującego tego modelu, a ja muszę się go pozbyć bo niestety okazał się niepraktyczny dla mnie

Gość GattaLuna
mamusindka, nie pierdziel ze sprzedawca wystawil ponownie na sprzedaz wozek z wytartymi kolkami:O:O pierdolisz jak potłuczona:O w zyciu nie sprzedasz tego wozka za tyle kasy:O

Gość vendettaaa
zajebisty wózek naprawdę , jestem mega zadowolona. gdyby ta spacerówka nie była montowana przód tył na pewno bym go nie kupiła;)bo to był dla mnie jeden z ważniejszych warunków;P

Gość ulfikowaa
do kiedy jest gwarancja???

Gość nie NOWY nie myl pojec
autorko-UZYWANY!

Gość vendettaaa
kupuję bo mnie stać :) nie muszę dźwigać, więc nie widzę problemu. zaś się czepiają, haha no tak bo 1.700 to mega majątekkkkkkkkkkkkk

Gość bylo se kupic wozek
za 300zl a nie za 120 :D:D:D:D a teraz zgrzytaj zebami klekaj i wyj jak suka by ktos kupil :D

Gość ulfikowaa
autorko,mozesz mi odpowiedziec?jestem zainteresowana ale nie moge siedziec i czekac pol dnia na odp:O

Gość zamien na inny w sklepie
i po klopocie

Gość jaki nowy wózek???
co ty piszesz, nowy ale używany :D ale się uśmiałam ja mam do sprzedania nowe majtki tzn używane tylko dwa razy ;) a i jeszcze kartę do telefonu użytą tylko raz ;)

Gość ulfikowaa
a czy za przesylke zaplacisz??