Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompot ze starych ziemniakow

Dziś obserwowałem 3 godziny ludzi. Uroda Polek to MIT. Smutni jesteście,brzydcy

Polecane posty

Czekałem aż mi moje auto dadzą do odbioru. Poszedłem spacerkiem do galerii handlowej , nie opłacało mi się wracać do domu. ''Promenada''- kto jest z Warszawy to wie gdzie to :) Czytałem książkę i ciągle zerkałem co się dzieje wokół mnie. Uroda Polek to mit. (Nie)stety. W porównaniu do UK, gdzie przeciętna dziewczyna to świnka Pigi i Francji ,gdzie kobiety chodzą w starych szmatach rozczochrane itepe wyglądacie OK. 3/4 Polek ma figurę w porzadku ,czasami zdarzają sie grubaski ,ale głownie wsrod małolat w wieku 12-16 ,na oko. A reszta? Tandeta. Niemal każda ma na sobie spodnie ''rurki'' ,czy jak to się zwie , po prostu ciasne :D opinające nogi. Buty ...widać z daleka ,że tanie , często pozdzierane, wyblakłe kolory ciuchów... Tych kolorów też jest mało. Dominuje czerń ,szary , brązowy ,tzw gówno w sosnowym lesie. Srednio 1 kobieta na 100 wyglada tak ,ze można patrzeć jak w obrazek ;) Reszta wygląda jak ....reszta :/ Najgorsze są jednak twarze , mam wrażenie ,że wszyscy wyglądają identycznie. Moze taka uroda słowiańska? O dziwo solarek nie widziałem ,kruczoczarnych wron równiez nie. Raczej ciemnobrązowe wlosy albo jakies pasemka. Wąskie usta, spiczaste nosy ,albo z garbkiem . Płaskie twarze ,widać to zwłaszcza z profilu. Smutne miny , złość ,cwaniactwo w oczach , charakterystyczna dla Polaków zgarbiona sylwetka. Niemal wszyscy tak chodza,lekko zgarbieni jak małpy. Rzadko kto trzyma ramiona prosto i głowe do góry. Najlepiej wyglądają kobiety w wieku 40-50 :)

cóż za dogłębna analiza porównawcza :D

Gość abadziababenc
no i co w związku z tym?

Gość julia112
zgadzam się, że jest cała masa tandetnych lasek, ale nie brakuje i tych oryginalnych, może nie są jaskrawo ubrane a delikatnie podkreslają swoje piękno. Ja jestem kobietą i ostatnio kilka razy byłam w popularnych klubach i wiesz co, jeszcze jakaś ładna dziewczyna sie trafi ale za to faceci beznadziejni, albo wyżelowane mośki albo pasibrzuchy. a ty na pewno jestes zadbany i wysportowany skoro tak łatwo przychodzi Ci krytyka innych

Gość ddoooddooooooodallla
o jej biedactow.... jak ty musiałes sie umeczyc....moze lepiej sie oslepic :)

O facetach nie chce mi się pisac, bo standard to śmieciowe buty - za duze jeansy ,jakis tshirt i bluza/ kurtka :D albo wylansowany młody gnojek :D albo łysy w dresie.

Gość julia112
Gdzie jestes KOMPOCIE ZE STARYCH ZIEMNIAKÓW, podjąłeś temat to walcz!

poszedł sobie oczy wydrapac :)

Gość julia112
A jaka czytałeś książkę: pewnie "Jak dobrze wyglądać po 40-ce" Krzysia Ibisza

julia112 - Ja nie mam sobie nic do zarzucenia ;)

Do 40stki mi daleko :D Ja żem młody byk 28 letni :D

Moze gdyby ludzie mieli więcej kasy, wtedy ubieraliby sie elegancko i stylowo. Bo za takie pensje jak mamy w Polsce no to wybacz.

a moze knur :) ?

Gość julia112
no to powiedz jak wyglądasz panie Jacykow!!

a polacy są spoko tylko nie umieją myślec :)

odezwały się właścicielki rurek :D w sumie pięknie wpisałam się w Twoje spostrzeżenia ;) coś w tym jest...

Gość julia112
może KOMPOCIE jedynie swój styl traktujesz jako właściwy?

Gość ona25letnia.......
Uroda polek to mit- zgadzam sie ,wszedzie są brzydkie i ładne. Narodowosc nie ma nic do rzeczy. Wiekszosc ludzi jest przecietnych ,czy to sie komus podoba czy nie. Zresztą uroda kwestia gustu . A przeciętna Polka nie ma kasy na ciuchy Diora ,fryzjera co 3 dni , kosmetyczke ,styliste . A jak ci sie nie podoba to nie patrz i czytaj dalej :D:D

wiesz o tym, że widzimy to co chcemy zobaczyć! to czego sie spodziewamy;) średnio ci to wyszło a faceci to niby jak z reklamy?;)

"A jak ci sie nie podoba to nie patrz " własnie!! :)

Gość chchcvhv
Najgorsze są jednak twarze , mam wrażenie ,że wszyscy wyglądają identycznie. Moze taka uroda słowiańska? O dziwo solarek nie widziałem ,kruczoczarnych wron równiez nie. Raczej ciemnobrązowe wlosy albo jakies pasemka. Wąskie usta, spiczaste nosy ,albo z garbkiem . Płaskie twarze ,widać to zwłaszcza z profilu. Smutne miny , złość ,cwaniactwo w oczach , charakterystyczna dla Polaków zgarbiona sylwetka. Niemal wszyscy tak chodza,lekko zgarbieni jak małpy. Rzadko kto trzyma ramiona prosto i głowe do góry." :D

charakterystyczna dla Polaków zgarbiona sylwetka. Niemal wszyscy tak chodza,lekko zgarbieni jak małpy. chyba miałeś zły sen:) :D:D:D:D

moze akurat takie cię interesuja :)

Gość racjonalistka!!!!!!
Ja wczoraj tez byłam w Galerii i byłam zdumiona ile pięknych dziewczyn po niej chodzi i w ogóle ile na ulicy wiedzę, szok same piękności prawie (oczywiście w przedziale wieku od 18-35 lat) Natomiast polscy faceci to kompletne gówno, sami brzydale, albo chudzielcy wyglądający jak 16-letni chłopcy, albo grubasy z brzuchem piwnym, o ich twarzach nie wspomnę, bo to nie wymaga komentarza!!!!!

Gość buahhahahjajajja
Gdzie ty widzisz facetów wygladajacych na 16 lat? :D Ja raczej widuje chłoptasiów , chude to albo grube ,łysina ,krzywy ryj ,czerwona gęba brudne buty ,gowniany strój , nic sie kupy nie trzyma Wiecej jest paskudnych facetów niz brzydkich kobiet. I to jest fakt : )

no cóz...jakie nasienie taki owoc :)

Hej! Podoba mi sie! Fajmnie sie czytalo, taki felietonik. Napisz jeszcze cos z Twoich obserwacji. Np. jak wygladala ta najpiekniejsza i dalej z tymi facetami:) .

Gość buahhahahjajajja
Pan autor gdzies zaginąl :(