Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khklshvjs;vcls

Co sadzicie o maturze z angielskiego?

Polecane posty

to, że ktoś zda banalną maturę z angielskiego na 80% nie znaczy, że jest bałwanem :)

" dzisiejsza matura z ang była rekompensatą za matematykę " i polski!

Gość barbarastraiszend
mi polski poszedl bardzo dobrze, matmy zapewne nie zdam, ale licze na jakis cud jakies dodatkowe punkty przy otwartych gdzie robilam rysunki i wypisalam dane i moze uzbiera sie te 15 punktow

Gość barbarastraiszend
a zdajecie jakies przedmioty dodatkowe?

" mi polski poszedl bardzo dobrze " hah :D jesteś pierwszą osobą, od której to 'słyszę' :D U mnie z polaka katastrofa, szacuję jakieś 20-40%, matmę zdałam na pewno :D max 50% :P a angol to pewnie koło 90-tki ustukam :D Nie martwta się, zdamy tę maturę :classic_cool:

ja biolę rozsz :P po 2 latach rozsz chemii - zrezygnowałam z matury :P ale dostat na świadectwie będzie :D

Gość barbarastraiszend
no wlasnie nie rozumiem tych opinni ze polski byl taki straszny, temat wypracowanioa z granicy rowniez, chociaz z tego co slyszalam to wiekszosc nie wie co to jezykowe znaczniki spojnosci tekstu mi w poniedzialek zostal jeszcze wos a potem ustne z anglika i polaka :D

gera.. eee.. ja swoją karierę z gery już w 2 kl zakończyłam :D słyszałam, że ponoć próbna z gery właśnie była dość trudna?

ja mam ustną z ang jutro :D przed ustnymi się właśnie trochę dygam :o szczególnie przed polskim :o a jakie macie tematy? ;)

Gość barbarastraiszend
ja mam portrety kobiet nieszczesliwych w literaturze

Ja też zakończyłam w drugiej klasie ;) Mama stwierdziła, że wypada wybrac przediot dodatkowy, to gegrę wpisałam :D Miałam dwie próbne. Jedna była wporzo, 60% miałam bez żadnej wiedzy. Druga poszła mi słabo, niecałe 40% - była trudniejsza :(

barbra, podoba mi się Twój temat! :D z oniryzmem już trochę gorzej :P ale co tam, coś naściemniamy :D

Gość barbarastraiszend
kamila a jaki temat jest twoj? ja celowo wybralm dosc latwy zeby moc sciemniac jak czegos zapomne :D:D

hahah, taa ja też, ale przed komisją to już trochę gorzej :D trochę mam dyga, że się zatnę, zapomnę i nie polecę dalej :P a zresztą, najgorsze już mamy za sobą ;]

Gość dfgthty
Cieszę się, że nagielksi wam dobrze poszedł:) gratuluje:) Ja zdaję niemiecki i trzęse portkami, niby dobra z niego zawsze byłam, ale strach zawsze jest.

jaaa mam " Świat jest teatrem, aktorami ludzie? " :D takie można trochę pofilozofowywać :D

Gość dfgthty
*angielski miało byc:) zawsze robie literówki:)

Gość ccccccccccccccvvvvvvvv
Matura z angielskiego to kompromitacja oświaty polskiej, ale jest SUPER. Na pewno :( Jak każde dno w Polsce i tyle :( I koniec. A może nie? :(

Gość ccccccccccccccvvvvvvvv
Cos tam napiszę na moim blogu o oświacie. I nie tylko teraz też będę pisać o POMIDORACH albo o ogórkach. Jak wyjade i tyle :(

idę po jabłkowego redds'a i usiądę trochę do angola :D powodzenia bystrzaki! :D