Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara mgła

Faceci wolą szare myszy!!!!!

Polecane posty

Gość szara mgła

Panowie, czy to tak jest, że podziwiacie zaradne, pewne sebie, zadbane kobiety a za żony bierzecie sobie szare myszy? Obawiacie sie później konkurencji?? Czy boicie sie być zdominowanymi??

Gość cgfrrerer
znałam takiego jednego, cały czas podniecał się taką cizią,mówił jaka ona piękna, boska, takjakby chciał nam powiedzieć że jesteśmy brzydkie. A potem ożenił się z wielorybem o mordzie buldoga

to już taka kolejność, najpierw białem myszki, potem szare myszki :o

Gość hsfhjhjcsfjcsjkcsk
autorko topika-trafne spostrzeżenie, masz w 100% rację.

Gość StuLrocker
lubie szare myszki :) ps: nigdy nie trzymalem dziewczyny za reke :O

Gość jaaaaaaaaawiem
Silne kobiety cieszą się zainteresowaniem aż 66 proc. współczesnych mężczyzn. W grupie wiekowej 30-34 lata wskaźnik ten wzrasta do 71 proc. Mężczyźni wolą silne i niezależne kobiety a nie szare myszki !!

Gość Carmenka..
Bojaźliwi.. Konkurencja, strach, brak wiary we własne siły itp. Z pewnością nie dlatego, że nagle zmienił im się gust i wolą brzydule.

Gość dihc jhv
Jeden woli spokojna inny zolze, ktora mu kolki ciosa na lbie. Moj brat ma zolze, glupi idiota, pantoflarz, nawet na wycieczki zagraniczne jezdzi bez niego, zeby sobie odpoczac, a on w domu z dziecmi siedzi. Robi z nim co chce, a ten glupek sie slucha. Z moich obserwacji wynika, ze zolzy wola pantoflarze, ktorzy lubia byc poniewierani.

Gość irracjonalna2768
Skąd macie takie dane ??? :-D

Gość Carmenka..
Mój super przystojny kolega sam mi mówił, że z pięknąnie mógłby być, bo za bardzo by się stresował. Chodził z żałosnymi kreaturami.. :D I przy nich czuł się kimś.

Gość szara mgła
wszystkie moje myszowate kolezanki powychodziły zamąż w wieku 20 lat - na wyścigi :) :)

Gość kimekkkkk
szara mgła - kolezaki wyszly za maz, a ty taka przebojowa i wyemacypowana ciagle sama i sie wyzywasz na forum. Zal ci dupe sciska i tyle.

Gość Carmenka..
Myszowatym łatwo powiedzieć tak, ze względu na świadomość, że sytuacja może się długo nie powtórzyć, a piękna ma prawo przypuszczać, że to nie pierwszy i nie ostatni facet.

Gość Carmenka..
Co tu też kryć, piękne są bardziej rozpuszczone przez facetów, przez to bardziej księżniczkują. :) Są trudniejsze w ujarzmianiu. :)

Gość fererf
kimekkkkk bo on brały to co im się trafiło, na zasadzie ''żeby pił i bił ale był''

Gość IMO13811
Ale masakra - typowa dla bab. Z jednej strony suki wrzeszczą, że nikt nie chce silnych lasek. Z drugiej strony myszory piszczą, że nikt na nie nie zwraca uwagi. No nie dogodzisz...

Gość warios
Kazdy ma inny gust . Mi sie mało kobiet podoba 95 % nie jest w moim typie Na przyklad ze znanych Polek podoba mi sie tylko jedna - Marta żmuda trzebiatowska . Cichopek czy mucha lesz tez sa ładne , ale nie chciałbym miec takich dziewczyn. A z osobą podobną wyglądem do MArty chetnie bym sie umówił na randke Takze to nie jest tak jak wam sie wydaje .

Gość szara mgła
kimekkkkk - ta :) :) o niczym innym nie marzę

Gość Carmenka..
Marta jak widać na przystojniaków nie leci, więc masz szansę.

Gość kimekkkkk
Kobiety nawzajem sobie zazdroszcza, ze jakas zlapala faceta. A kazda uwaza sie za ta najpiekniejsza, najmadrzejsza itd, a inne to szare myszy. Smieszne jestescie.

Gość warios
mam szanse ale niewielką , bo niestety mam dobry wygląd .

Gość Carmenka..
Czasy kiedy to facet w życiu kobiety był najważniejszy dawno minęły. Dzisiaj wręcz odwrotnie. To faceci łapią kobiety. Przynajmniej jeśli chodzi o wykształcone kobiety. Mnie jeden próbował złapać na dziecko nawet. Na szczęście mu się nie udało! Już jest przeszłością.

Gość Carmenka..
warios mam szanse ale niewielką , bo niestety mam dobry wygląd ." To oszpeć się, w czym problem. Ona lubi brzydali.

Gość warios
Ja preferuje dziewczyny o okreslonym typie urody . ( nie wystarczy byc ładną zeby mi sie podobać ) trzeba trafić w mój gust

Gość Carmenka..
Wiadomo.

Gość kimekkkkk
Carmenka.. - tak to sobie tlumacz, jesli to ci pomaga lepiej spac. Buahahahaha

Gość Carmenka..
Nie mam potrzeby niczego udowadniać. Myśl sobie co chcesz, skoro masz potrzebę tak myśleć, aby ci się lepiej spało, to na zdrowie... :P Mnie to nie przeszkadza.

Gość kimekkkkk
Dzis prawie kazda ma magistra, wiec jest wyksztalcona, tak wiec nie opowiadaj bajek. Zaden facet nie jest desperatem, ze poleci na byle co. Skoro nadal jestescie same to znaczy, ze wcale takie piekne i madre nie jestescie jak wam sie wydaje.