Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bbbbbuubuuu

Jestem chora psychicznie ? Kradne zdjęcia i udaję ,że to jestem JA :/

Polecane posty

Gość Bbbbbuubuuu

Pokazuje na roznych portalach randkowych ,ze to niby ja... Ciesze sie kiedy dostaję setki oczek , codziennie nowe wiadomosci . Wysluchuje komplementów,ale i tak z nikim sie nie spotkam. co mi jest?

Gość a tam rozbiezne
nie martw sie mialam podobnie, ale przeszlo mi jak znalazlam chlopaka i zyskalam troche wiary we wlasny wyglad, zreszta teraz mi juz tak bardzo nie zalezy na tym zeby mnie kazdy komplementowal, bo uznalam ze jestem po porstu fajna osoba :D

Gość Bbbbbuubuuu
no tak ,tylko ze ja chlopaka nigdy nie znajdę. Chcialabym idealnego ,pieknego jak z okładki. A takich prawie nie ma , jeden na milion. Nawet teraz siedze na jakims blogu i zapisuje zdjęcia do nowego profilu :/

Gość BerSerkeR
Z tego co zdąrzyłem wywnioskować to napewno jestes młoda (16-18 lat).I jeżeli szukasz kogoś takiego jak z okładek topowych gazetek to tutaj Cie zniechęcę...Nie znajdziesz nigdy - takich mężczyzn nie ma - Ci na okładkach są poprawiani,wyszczuplani komputerowo - reszta to kwestia oświetlenia i dobrej pozy... Zdziwiłabys sie ile przystojnych mężczyzn masz wokół siebie - gdyby im zaproponowali taką sesje foto - odpowiednio ucharakteryzowali,pobawili sie na kompie i porawili "to i owo" to bys za nimi latała... Nie ma facetów czy kobiet idealnych a to co widzimy w telewizji i czasopismach to komerycjny wytwór zespołu ludzi który ma się sprzedawać dobrze... Dlatego spójrzmy prawdę w oczy nigdy kogoś takiego nie znajdziesz bo kogoś takiego nie ma - wszyscy wstajemy z łożka z rozczochraną fryzurą,skacowani,z dołkami pod oczami z niewyspania - Ci panowie z okładek wyglądaja dokładnie tak samo.tylko że nie są w tedy fotografowani. Głowa do góry - mnóstwo wspanaiałych chłopaków czeka ;P

Gość _Dsssaaa
To prawda co wyzej ktos napisal ;) Sama poprawiam setki zdjęc do katalogów ;) Oj zdziwialbys sie jakie pasztety są na zdjeciach , troche pracy i mamy szczuple uda, sterczące cycki i hipnotyzujące oczy ;) To samo z facetami, sama przyznałas ,ze takich nie ma. No bo nie ma ;) Doly pod oczami,tu zmarszczka, tam pieprzyk ,tu plamka. Do sesji panowie się odwadniają ,zeby bylo widac mięsnie. Podobni robia kulturysci. To co widzisz na obrazkach to fikcja. Obejrzyj filmik z kampanii Dove :) http://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U

Dlatego rzejrzyj się...Wokól CIebie napewno jest ktos kto się toba interesuje tylko tego nie widzisz albo nie chcesz...