Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunnia12345

czy kobieta powinna pierwsza powiedzieć facetowi że go kocha?

Polecane posty

Gość niunnia12345

hej poznalam chlopaka miesiac temu. widywalismy sie co jakis czas, bylo bardzo fajnie, pisalismy smsy. po jakichs 2 tygodniach zadzwonil wieczorem, pijany i powiedzial ze mnie kocha. powtorzyl to chyba z 20 razy, ze bardzo mnie kocha itd. nastepnego dnia juz tego nie potweirdzil. po czym znowu za tydzien zadzwonil do mnie pijany ze mnie kocha. ale juz na trzezwo nic takiego nie uslyszalam i w ogole jest taki malo entuzjastyczny do mnie. na poczatku mnie przytulal, chcial calowac a teraz sama musze go o to prosic. niby chce sie ze mna widziec i ze mna byc ale juz jest inny. tymczasem ja zdalam sobie sprawe ze go kocham. i czy w tej sytuacji mowic mu o tym jako pierwsza? plis doradzcie

Gość niunnia12345
i czy to go nie wystraszy?

Gość poziom pytania taki
że nasuwa się jedna odp-zadzwoń do niego pijana i powiedz mu , ze go kochasz.Bożeeee

Gość niunnia12345
ale ze niby jaki jest poziom pytania? zaniza go ewentualnie tylko fakt iz on byl pod duzym wplywem alkoholu....czy facet wtedy mowi prawde co czuje czy zmysla? sa 2 tezy i sie nad tym zastanwiam

Gość powiem tak yyyyyyyyyyy ??
a co to za różnica kto pierwszy powie !!!! jak go kochasz to mów !!!! masakra ale problem !!!

Gość niunnia12345
boje sie ze to go wystraszy!!!

Gość niunnia12345
błagam pomocy powiedziec czy nie?