Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość habenistos

po lyzeczkowaniu

Polecane posty

Gość habenistos

jestem 5 dni po lyzeczkowaniu. Jutro ide na wesele siostry i zastanawia mnie czy moge napic sie odrobiny alkoholu? Nie powiem, ze po stracie dziecka i stanie w jakim teraz jestem pomoglo by mi to na chwile zapomniec. To pytanie szczegolnie do mam po stracie malenstw poprzez lyzeczkowanie?

Gość banka mydlana
bardzo ci wspolczuje.przeszlam to co ty.mysle ze nie ma zadnych przeciwskazan ze wzgledow medycznych . zaraz cie tu zjada za to ze pijesz po stracie dziecka.zacznie sie umoralnianie bo na kaffe przyjelo sie ze po stracie to powinnas ryczec przez rok,przynajmniej ze dwa razy targnac sie na swoje zycie,no i depresja koniecznie.wtedy bedzie git.a tak powaznie to idz i baw sie dobrze( na tyle na ile bedzie to mozliwe) im szybciej zaczniesz zyc normalnie tym dla ciebie lepiej.i nie przejmuj sie glupimi komentarzami bo zaloze sie ze takowe sie zaraz pojawia

Gość mozesz, czemu mialabys
nie móc?...

Gość mozesz, czemu mialabys
no wlasnie po stracie czasem nawet lepiej sie napic. ja dwa tygodnie po lyzeczkowaniu schlałam sie do parteru i dopiero wtedy przestalam plakac codziennie wieczorem...