Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glowawchmurach

gran Canaria w maju?

Polecane posty

Gość glowawchmurach

Jutro lece na Gran Canarie, czy byl ktos w maju? jakies fajne miejsca warte zwiedzenia?

Gość hfghgfhf
ja 17 lece na fuerteventure i tez sie zastanawiam nad pogoda... mam nadzieje ze bedzie goraco ehhh...

Gość glowawchmurach
BYlam na Lanzarote w swieta BN a to jest blisko fuerty i bylo masakrycznie cieplutko w sloneczku dochodzilo do 37 stopnii wiec pewnie bedziesz miec udana pogode

Gość hfghgfhf
to super ;) obie/oboje bedziemy ;) baw sie dobrze

Gość glowawchmurach
dzieki i wzajemnie....

jakieś 3 czy 4 lata temu by na kanaryjskich właśnie w maju, może 4 dni były słoneczne, reszta to porażka, co nie znaczy że nie polecam ; - )

Gość gość
ponawiam temat, kto był w maju w zeszłych latach, jak z pogodą?

Gość gość
bylam kwietnia , caly tydzien byl sloneczny , pogoda miala byc tak stopnie a przywalilo i mielismy 29 stopni

Gość gość
sorki bylam 10 kwietnia , mialo byc 20-24 stopnie a bylo 29 ( pisalam bez wlaczonego num locka)

Gość gość
tylko jak patrzę na prognozy koniec maja to niestety 17 st zachmurzenie i wiatr i to na południu gdzie mamy jechać, decyzję mamy podjąć do jutra, juz byliśmy pewni aż sprawdziłam prognozę.... nie wiem czy ryzykować i na ile ona się sprawdza, u Ciebie i tak nieżle prognozowali bo 24

Gość gość
kilka stopni moze być roznicy z prognozą ale z 17 zachmurzenie na 25-26 słonce to nie wiem, ech co robić

Gość gość
Tam główna stacja meteorologiczna jest bardziej na północnym wschodzie a ty pewnie będziesz na samym południu wyspy. Byłam na GC dwukrotnie i zawsze temperatura na południu była sporo wyższa niż pokazywała to prognoza pogody także głową do góry :)

Gość gość
dzięki za odpowiedż:) kasa za wycieczkę już przelana, tak więc już po ptokach...:) jesteśmy dobrej myśli:)

Gość misiakoala
Wiem, że już po fakcie, ale może komuś się przyda. Tu http://rajskie-kanaryjskie.pl/?page_id=74 jest opisany klimat na Gran Canarii, Fuercie i innych wyspach kanaryjskich - temperatury, woda w oceanie itp. Ja jak byłam na Lanzarote w maju to było około 25 stopni, woda w oceanie ciepła, a widzę że na Gran Canarii jest podobny klimat.

Gość gość
to ja co wcześniej pisałam:) wróciłam w tamtym tygodniu, pogoda wspaniała, cały czas słonecznie, mało chmur na niebie, nawet w polnocnej części wyspy nie nosiliśmy długich rękawów:) a woda w oceanie tak ciepła że nie trzęsłam się z zimna po wyjściu.

Gość gość
a i zapomniałam dodać, że wyspa jest prześliczna:)