Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość Arafatka22

Hejka, mam dylemat. Mój facet obchodzi w środku maja 31 urodziny a ja nie mam pojęcia jak zorganizować mu ten dzień... Dodam że jest muzułmaninem... i jestesmy razem od 3 miesiecy..

Gość Szymuś
Zadzwoń do jakiegoś konsulatu na Bliskim Wschodzie, tam Ci doradzą. Ewentualnie nawiąż kontakt z Ewą Drzyzgą, jej tam ostatnio Polki po takich związkach, wypłakują się w rękaw.

Gość Arafatka22
Szymuś pocałuj mnie w nos:D:D:D

Gość alalalaala
:) Co lubi? Może jakiś wspólny wypad w jakies ciekawe miejsce?

Gość Szymuś
Właśnie np. do Watykanu, albo Tybetu ?

Gość EgiptianPrincess
zalezy co on lubi i jak bardzo jest religijny :) i zalezy gdzie mieszkacie

Gość Arafatka22
Jej, dlaczego w was ludziach tyle jadu? Arab ma wątrobe, ma serce, ma nerki i glowe w tym samym miejscu co polak.. Co z wami nie tak ludzie?

Gość Arafatka22
EgiptianPrincess mieszkamy w irlandii, a co on lubi? ma tak złożoną osobowość że ciężko mi coś wybrać... Jest dla mnie wciąż nazbyt orientalny... Doradź mi coś proszę

Gość EgiptianPrincess
Arafatka22 dlatego ze gowno wiedza a sie wypowiadaja o czyms z czym nie mieli doczynienia bo najlatwiej kogos obrazic tylko dlatego ze jest z kims innej narodowosci

Gość parol
to sie nazywa nienawisc. ja tez ich nie lubie. poczytajcie Oriane Fallaci.

to moze w takim razie zrob mu taka niespodzianke i urzadz wieczor orientalny tylko dla was :) taki romantico zapal swieczki kadzidelka, zrob mu cos arabskiego do jedzenia, wlacz arabska muzyczke i napewno by mial fajna niespodzianke jakbys dla niego zatanczyla taniec brzucha :) polecam oni to lubia bardzo nie musi byc od razu niewiadomo jak profesjonalnie

Gość Szymuś
Ja Ci coś przytoczę, co ostatnio przeczytałem o Arabach. Chwilkę, tylko znajdę. To można nazwać moje doświadczenia z Arabami.

Gość Arafatka22
Egipan Princess chodzi o to ze to wypada w tygodniu, sroda chyba, nie bedziemy mieli duzo czasu, na drugi dzien do pracy, nie spedzimy razem wieczoru, to musi byc cos w ciagu dnia.. wiecej pomysłow? A co do gotowania to hmmmmm, nie lubie....

hmm to moze po prostu gdzies razem wyjdzcie tak symbolicznie a w weekend zrob mu taka niespodzianke :) a skad on pochodzi mozna wiedziec?

Gość Arafatka22
Szymuś wiem co napiszesz. polka wyjechala na wschod, maz sie zmienil, bil ja, znecał sie bla bla. nie mozna wrzucic ludzi do jednego worka. to znaczy ze niemcow tez mamy nie cierpiec za 2 wojne swiatowa? za oswiecim i obozy zagłady? a niemcy zabili wiecej ludzi niz wszystcy muzułmanie razem wzieci.... Wiec?

Gość Arafatka22
pochodzi z kuweitu, aczkolwiek mieszka w eire od lat 10, a do swojego kraju wraca raz na 5 lat... Jest niesamowitym człowiekiem. wczoraj udowodnił mi to poraz tysieczny, wiec ja teraz kombinuje co dla niego zrobic, moze mu cos kupic? Ale kolejny perfum..nieeee bo moje kosmetyki sie nie zmieszcza w łazience i tak juz musze walczyc o wolne miejsce.. ma fiola na punkcie perfum...

Gość Arafatka22
Roboton, tak zmykaj, mama już korki wykręca bo dzieci w twoim wieku juz dawno spia:D:D:D papa

khlhlohl poczytaj sobie najpierw a pozniej sie wypowiadaj a najlepiej sie w ogole nie wypowiadaj bo nie masz pojecia o niczym w tym temacie

Gość Arafatka22
EgiptiPrincess co polecasz? :) A co do naszych polskich frustratów to idzcie juz spac... Czasami mi wstyd za moich rodaków.....

Arafatka22 wiesz nie wiem co wy macie i czy sa jakies takie sklepy tam moze cos co przyda sie w domu wam obojgu trudno mi teraz wymienic konkretna rzecz a jesli nie to zawsze pozostaje cos typowego jak np jakas fajna koszula

Ja byłam w związku (choć co prawda nie długim) z palestyńczykiem i tunezyjczykiem, obydwoje byli muzułmanami... co przygotować na urodziny ale w sensie jedzonko czy co kupić na prezent?

Gość Arafatka22
żałosne.. :/

Gość Arafatka22
ginger21 co na prezent...:P

Gość Szymuś
"Atak z 11 września 2001 r. był w decydującej, ostatniej fazie przeprowadzony z terytorium USA (podobnie w Madrycie w 2004 r.), jednak sprawcy przybyli wcześniej z zewnątrz i byli sterowani i wspierani przez siły zewnętrzne. Nieco inaczej rzecz się miała w przypadku zamachów terrorystycznych w Londynie w 2005 r., dokonanych przez obywateli brytyjskich, od dawna lub wręcz od urodzenia zamieszkałych w Wielkiej Brytanii;" "Świat współczesny wobec użycia siły zbrojnej" pod redakcją Jerzego Kranza, Nie wiem czy muszę tutaj coś dodawać, osoba średnio inteligenta, obcująca ze światem w sposób minimalny domyśli się, o jakich to obywateli brytyjskich chodzi. Jeszcze o Twoim nicku. Zakładam, że orientujesz się skąd pochodzi nazwa Arafatka ? Jeśli nie, to przypomnę Ci, że od nieżyjącego już przywódcy Organizacji Wyzwolenia Palestyny Jasira Arafata. Człowiek ten odegrał swoją rolę w procesie bliskowschodnim, ale najbardziej wsławił się chyba tym, że pomoc w postaci pieniędzy, na odbudowę Palestyny kierował wprost na swoje konta. Wracając do procesu bliskowschodniego, oczywiście deklarował chęć dogadania z Żydami i odcięcie się od ekstremistów, chociażby z Hezbollahu. Rzeczywistość okazała się zgoła inna, podczas kontroli jakiś tam służb, znaleziono u niego w domu rachunki za duże ilości broni.

Gość Arafatka22
jest nas 4:) oby tak dalej:P:P

Gość Arafatka22
i po co mi polak? :/

Gość Arafatka22
moj ukochany Arab troche smierdzi ale juz sie do tego przyzwyczailam, wiecie oswiadczyl mi sie powiedzial mi ze mnie kocha i polskiej kurwy to on jeszcze nie mial w swojej kolekcji. Bylam wniebowzieta, bede zona numer 6, wlasnie zamowilam juz sobie burke i zaczynam czytac koran zeby jeszczebardziej sie zblizyc do mojego ukochanego smierdzacego Kuwejtczyka