Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fa Balm

Kocham 30latka

Polecane posty

jawiemjaaawiem pewnie sporo takich jest :) dla mnie jest tylko wkurzające to, że oglądają się za mną nastolatkowie :O :D a przyznac muszę, że często chodzę w tenisówkach, czy balerinkach :D i mam taki styl raczej luzacki - szczególnie, jak idę za uczelnię, bo 'od święta' potrafię wyglądać kobieco i efektownie :P i wtedy, nie powiem, wzbudzam zainteresowanie nastolatków, JAK I tych dojrzałych mężczyzn ;)

Bo starsi wiedzą jak podejść do kobiety, wiedzą czego chcą od życia, najczęściej się już wyszaleli, nie są dla nich kumple najważniejsi i mogą więcej uwagi poświęcić kobiecie :)

Gość jawiemjaaawiem
haha trafił swój na swego ;) ja tez chodzę w adidaskach, trampkach i ogólnie na sportowo i jestem troche popieprzona jak gówniara :) pewnie to tez robi swoje no i dodatkowo w twarzy jest to coś co jest dłuuuuuugo młode, nie wiem co ale cos musi byc :)

Gość EL NINKA
A po czasie 3 lat? :( I jeszcze to poczucie się umacnia... Znam autorko to uczucie, znam:). Fajnie, jak jeszcze to się rozwija dobrze i facet ma przymajmniej tyle rozumu, aby nie krzywdzić. Prawdziwa miarą miłości- nauczyło mnie to, że jest znajomość siebie, gdy wiesz, co osoba mysli, nie musisz się domyślać= nie znasz jej. I chyba najważniejsze jak dokładasz wszelkich starań, aby jako sie jej ulozylo nawet jesli nie będziecie razem. Nie zwodzisz, nie dajesz obietnic przyjaźni- sama nie mogłabym w czyms takim tkwic , z kims kogo nie będę umiała tylko polubić. Po prostu ,, Gdy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze'' nawet rozmowa czasem pomaga, ale to wyższa szkoła jazdy, coś bardzo trudnego, co też boli, gdy wiesz, ze nigdy nie zachowasz dystansu. Umiejętność odejścia, gdy pomogłeś nie oczkując nic w zamian.

Gość jawiemjaaawiem
okki chyba masz rację poza tym starszy facet zawsze lubi miec młodszą u boku chociaz przez chwilę :)