Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oxxxy

Pomóżcie! Jak go zaciągnąć do łóżka?

Polecane posty

18 lat. ale ja z nim mogę bez najmniejszego problemu leżec i gadac bez konca patrzac sie w gwiazdy.. ale wiem o co Ci chodzi. on chyba nie dorósł by mieć dziewczynę na poważnie, on się chyba bawi jeszcze..

nie odchudzaj się ;) z tego co piszesz masz spore szanse ;) a skoro znasz go tak dobrze, to wykorzystaj to ;) a co jest dla niego najważniejsze? Ludzi można zdobyć poprzez robienie tego co sami uznają za cenne - co dla niego jest ważne? zacznij się z nim spotykać i pokaż mu że dla ciebie ważne jest to samo co dla niego i masz ptaszka w klatce

nie mogę się z nim spotykać sam na sam. bo już raz tak było, wyszlismy na chwilę razem i jego koleżanka wystrzelała jego dziewczynie i kłótnia była, ona jest zazdrosna o mnie :O wazny jest dla niego sport ktory uprawia, niestety jest on wyczynowy i ja nie mam szans by zacząć robic to co on. słuchamy tej samej muzyki i czasem wspolnie, albo wymieniamy się tytułami.

a spotykamy się prawie codziennie w większym gronie, tzn, w kilku przyjaciol i jestesmy wszyscy razem a nie tylko ja z nim.

a skoro nie dorósł to już grubsza rybka, nie zaurocz się wtedy bardziej, choć czasem jak pojawia się TA dziewczyna to się po prostu do związku dorasta musisz wrzucić na luz bo świata poza nim nie widzisz idź na dyskotekę z koleżankami jutro a reszta niech sie toczy własnym torem, w tygodniu zabierz go na piwo, zaproś na spacer, nie wiem, wymysl coś i zrób na nim wrażenie :) kokietuj go trochę, skoro jesteś ładna, ale nie posuwaj się ani kroku dalej

myślę i myślę no z tego co piszesz skoro tak dobrze się znacie to idź na całość, powiedz mu co czujesz, masz spore pole do popisu skoro się tak dobrze znacie, tylko niech to nie będzie zobowiązujące kocham cię, a raczej dajcie sobie szansę i czas poznać się bliżej jak ma cos z tego wyjść to wyjdzie, jak nie, to nie :)

nie mam odwagi tak szczerze powiedziec, nie dam rady naprawde.

a on nigdy nie okazywał żadnego zainteresowania Tobą?

okazywal. piszemy sms czasami, rozmawiamy duzo. on zagaduje do mnie, zawsze idzie obok mnie jak idziemy większym gronem. to mnie pyta gdzie jesteśmy, tak jak mowie nawet chodzilismy ze sobą

dobra, moja ostatnia rada bo muszę zmykać rozumiem że trudno jest powiedzieć komuś w oczy ''podobasz mi się'' na bank masz przyjaciółke która mogłaby mu szepnąć słówko, że Ci się podoba i po sprawie :) masz tym samym jego uwagę skupioną na sobie za każdym razem jak się spotkacie i jeden wielki problem z głowy jak zwróci na ciebie uwagę to pojdzie z górki dalej, masz spore szanse-taka jest moja opinia powodzenia!!!

Gość Roxxxxi
podaj swoją wagę, wzrost znam, a powiem ci czy masz szanse:)

Gość gość
idz na ulice tam sie twoje problemy skoncza a od faceta sie odwal .

Gość gość
Zachęć go jakoś użyj seksapilu. Poclebiaj mu, mów że nigdy z nikim nie było ci lepiej w łóżku, przesyłaj zboczone sms-y, działąj! A nie czekasz aż się spije...